Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל ולפני הכל - אני יודע, הרכב יגיע לאילת.

זאת בסה"כ אילת ויש אנשים בכל העולם שמגיעים ככה לעבודה.

מכיר את המגבלות של הרכב ועניין הנוחות.

אנחנו זוג צעיר ללא ילדים ונסבול את הנסיעה בכאב ובאהבה.

עכשיו לעניינו,

אנחנו מתכוונים לנסוע באמצ"ש, לא היינו באילת הרבה מאוד זמן (לשמחתי)

ודיל מזמין מאוד גרם לנו לוותר על חו"ל ולהגיע לחופשת בטן גב ללא שום קשר למרכז התיירות ההומה וגועש.

האם הכביש הקרוב למצרים (12?) פתוח ?

מה הדרך המהנה ביותר לאילת? לאו דווקא הקצרה ביותר.

עצירות בדרך במקומות מעניינים יתקבלו בברכה, ובכלל, יש מה לעשות בעיר הזאת? הצעות בלתי שגרתיות יתקבלו בברכה, בעיקר לפאבים מגניבים נטולי מזרחית, מסעדה אותנטית, חוף ים שקט.

תודה רבה.

פורסם

כביש 40 לכל אורכו (דרך מכתש רמון), עד שמתחבר עם 90 - מינימום תנועה, מינימום עד מינוס משטרה.

אני לא חושב שכביש 12 סגור, אך לך תדע מתי ומאיפה תצוץ ההפתעה הבאה ; אני אישית הייתי נמנע ממנו, למרות שהוא סבבה.

פורסם

כביש 12 מדהים בקטע הטכני שלו (יותר קרוב לאילת) ומאד מהיר ומאובק בשאר. עם סופות החול של עכשיו הוא יהיה מאד לא נעים. הייתי עושה מה שאלפא כתב ונוסע בכביש 40 ו-90.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אין לכם בעיה עם מסעדות לא כשרות, ממליצה בחום על המחבוא של אדי, המסעדה נמצאת בשכונות (שכונה א' אם אני לא טועה) ולא במרכז תיירות, כדאי להזמין מקום מראש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה מצחיק איך שכולם לוקחים כמובן מאליו שנקודת היציאה היא מרכז הארץ ולא בירתנו הנצחית, למשל. :-)

אין מה לחפש בכביש 12, הוא עלול להיסגר בכל רגע. בכביש 40 יש קטעים יפהפיים באזור מכתש רמון ודרומה.

אם עוד לא הייתם בתמנע, שווה לקפוץ פעם בחיים לביקור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הירידה ממצפה רמון למכתש והנסיעה בתוכו, והקטע בהרי אילת מצומת שזפון לצומת קטורה לא פחות ממדהימים, וממליץ לעצור לתצפית על הערבה (לפי זכרוני יש איזה בסיס צבאי קטן ליד אחד העיקולים ובסמוך אליו מצפור קטן עם משטח חניה).

מבחינת הצטיידות לדרך - לודא שיש לכם הרבה מים קרים, קצת אוכל, ולהביא בחשבון שבין מצפה רמון לקטורה יש קטע של 100 ק"מ ללא תחנותדלק, כך שלפני הכניסה לקטע זה - בשני הכיוונים - לודא שיש מספיק דלק במיכל, כולל קצת רזרבה. דומני שבאותו קטע יש מזנון אחד, כך שכדאי שנושא האוכל והשתיה לא יגרום לחץ.

ודבר אחרון - המלצתי היא לצאת לדרך מוקדם מאד בבוקר, כדי לנסוע כמה שפחות בשיא החום. כמוכן לתכנן עצירות, אם יש עניין יש בדרך לא מעט אתרים מעניינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...