Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המס על האלכוהול יורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלכלת בחירות

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם יכול להיות שכחלון הוריד את המיסוי על האלכוהול בשביל שכולנו נשתה עצמנו עד שנשכח שהוא בחר שלא להתעסק עם הסוגיה הכלכלית הכי ענקית שיש (וכנראה תהיה) לו בתור שר אוצר?כי אני די בטוח שזה יעבוד

:)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קולולולו!

עד שהתרגלתי לטעם המימי-משהו של הבירות הפטורות ממס...

אגב, מה הקשר בין זיופים,

צריכה מוגזמת ומסים?

שלושה נושאים נפרדים לחלוטין. סלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

האם יכול להיות שכחלון הוריד את המיסוי על האלכוהול בשביל שכולנו נשתה עצמנו עד שנשכח שהוא בחר שלא להתעסק עם הסוגיה הכלכלית הכי ענקית שיש (וכנראה תהיה) לו בתור שר אוצר?כי אני די בטוח שזה יעבוד

היו הרבה עדויות בשנתיים האחרונות שהמס הזה עשה נזק גדול הרבה יותר מתועלת.

- קודם כל הציפיות על ירידה בצריכה מהמס איכזבו.

- המס הזה עודד מאד את התופעה המחתרתית של שימוש באלכוהול תעשייתי (שהמס לא חל עליו) לשתייה, עם השלכות בריאותיות , שמאד התגברה בתקופה הזו.

- המס הזה גרם לסגירה של מספר מפעלים בארץ שייצרו לשוק המקומי.

- ואת הרווח הפוליטי שהסרת המס הזה יוצר לא צריך להזכיר.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

אני מקווה ששמחיר הבירה אכן ירד בפאבים, יש לי תחושה שחלק ניכר מבעלי העסקים יותירו את המחירים על כנם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא ידעתי שאורי גלר רשום בפורום! ;)

אני מסכים עם החיזוי שלך...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כלכלת בחירות

הכוונה - שאנשים ישתו הרבה לפני שהם הולכים לקלפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשורה משמחת מאוד לבעלי הפאבים והברים. שולי הרווח שלהם גדלו מאוד עכשיו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מזכיר לי את פוטין.

כשכל הבלאגן עם אוקראינה, וחרם כלכלי על רוסיה התחיל, הוא מיד הורה להוריד את מחירי הוודקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שינוי המס ב-2012 המס הנהוג היה לפי מחיר, כלומר אלכוהול איכותי שעולה הרבה, עלה עוד יותר. שינוי המס תיקן את זה היות והמס הוטל בהתאם לנפח האלכוהול במשקה. מה שגרם לכך שעל בקבוק ערק איילים ועל בקבוק של ג'וני ווקר ירוק הוטל אותו מס. מחיר הערק קפץ ואילו זה של הוויסקי צנח.

בכתבה כתוב שהמס יחזור למתווה של 2010 (כלומר לפני העלייה של 2012), האם זה אומר שיש לי שעתיים וקצת ללכת להצטייד בסטוקים של אלכוהול איכותי וזול וכי ממחר נחזור לשלם סכומים מופרכים עבור וויסקי טוב? האם ווינט פספסו הזדמנות לצאת על כלב המחמד של אויב הציבור מספר אחד? או שמא כחלון פשוט החליט להיות גבר, להשתחרר ולהוריד את המיסים על הגולדסטאר לכולנו?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...