Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברצוני לקבל המלצה על רכב משפחתי אמין יחסית מרווח עם דגש על תא מטען רחב ונוח. אין לי בעיה להתפשר על שנתון יחסית נמוך 2007-2009 . מה שחשוב זה קלומטרז' נמוך יחסית. אני מתלבט בין מספר דגמים.

סוזוקי SX4

מצובישי לנסר קלאסיק

מצובישי לנסר החדשה 1500

כמובן אם יש למשהו המלצות אחרות אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

תראה, אף אחת מהמכוניות האלו לא עילוי בקטגוריה, לא בביצועים, לא בצריכת דלק, בטח שלא בהתנהגות.

מה שכן, כולן אמינות יחסית ופשוטות לתחזוקה, כמובן אמינות תלויה בתחזוקה שהרכב קיבל בעבר (ושים לב שהרבה מהרכבים האלו היו בעבר ליסינג והשכרה) ובתחזוקה שאתה תתן לו. קמצנות בתחזוקה עלולה לעלות ביוקר בכל רכב.

מבחינת צריכת דלק תוכל לבדוק באתר http://WWW.KML.CO.IL.

אילו הייתי צריך לבחור מהרשימה הזאת, הייתי בוחר בלנסר החדשה, לדעתי המכונית המודרנית בקטגוריה, גם מבחינת בטיחות היא מצוינת למשפחה (7 כריות אוויר, ABS, ESP וכו'), וגם מאובזרת לא רע יחסית. החסרון - מנוע אנמי.

הייתי מציע לך לשקול רנו פלואנס, בתקציב שלך יכנסו אולי שנתונים מתקדמים יותר, אמנם מנוע 1.6 הוא עצל, אך בשנתונים האלו רנו הציגו רמת אמינות גבוהה, הרכב נוח ומאוד מרווח, ויש לו תא מטען ענק כמו שאתה מחפש.

עוד אופציה בחריגה היא יונדאי i30CW. רכב מאובזר מאוד לתקופתו, בטיחות מלאה (6 כריות אוויר, ABS, ESP וציון של 5/5 כוכבים ביורואנקפ), תא מטען של סטיישן הוא מאוד פרקטי ובעיניי שימושי ונוח יותר מסדאן, צריכת דלק סבירה ורכב מרווח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות

בגדול לא ממש אכפת לי כל כך מנוחות נהיגה אני כרגע מסתדר עם פג'ו 205 שנת 97 .

מחפש רכב עם עליות החזקה נמוכות יחסית וסוס עבודה שיוכל להחזיק לכמה שנים טובות. לכן אני מוכן להתפשר על חדשנות וצריכת דלק על מנת למצוא רכב עם קלומטרז' נמוך שיוכל בשקט לנסוע עוד 100 אלף ק"מ שזה בערך בין 8-9 שנים אצלי. רכבים כמו I30 לא בתקציב ובטח שלא מעוניין ברכב מיליסינג או השכרה.

מקווה שהבהרתי יותר טוב מה הכיוון שלי.

אשמח לעוד הצעות

תודה

פורסם

ניסן טידה תעשה יופי של עבודה ותהיה מרווחת חסכונית ונוחה.

סובארו אימפרזה - אמינות אמינות אמינות.

לבקשת פות"ש אמין מאוד (לא נראה לי שפלואנס דור ראשון שם בטח לא הקרוז).

פורסם

למה לא נראה לך אמין? בגלל הסטיגמות שלך?

אימפרזה שותה דלק כמו משאית, לא הכי בטיחותית ושוק גרוע.

טידה ממש לא מרווחת, אני לא מבין איך אומרים את זה על רכב שיושב על רצפה של רנו קליאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חפש טויוטה אוונסיס דור 2 , 2007-2008 יכנסו יופי לתקציב , רכב אמין בצורה מוחלטת ! איכותי ונוח הרבה יותר מכל מה שהצעת .

בנוסף תא מטען ענק וצריכת דלק כמו של כל משפחתית .

זה רכב של ''זקנים'' ויחסית קל למצוא שמורות , פרטיות ומטופלות .

תהנה .

פורסם

תנסה קיה ריו. אם תעלה קצת בתקציב תוכל לקנות אחת בת 3, בוגרת ליסינג, עם 70-80 אלף ק"מ. תשרת אותך זמן רב.

אם תחפש אחת בת 4, בשוק הפרטי, יש מצב שיספיק לך התקציב בדיוק.

רכב אמין, פשוט, איכות הרכבה טובה - סוס עבודה אמיתי. מרגישים שזה רכב שבנוי לעבוד.

פורסם

בחיפוש ביד 2 אל תגביל את עצמך ל-40 אלף. תערוך חיפוש עם הגבלה ל-45-47 אלף כדי שתוכל לגעת גם במכוניות שאחרי מיקוח יכנסו לתקציב.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

העצה לגבי המיקוח נכונה מאוד, המחירים בפועל נמוכים משמעותית ממה שמפורסם.

אתה הזכרת בהתחלה את הלאנסר ולדעתי היא תפורה למה שאתה מחפש. משפחתית מרווחת ואמינה.

כבונוס היא גם נראית לא רע, נוחה ויש לה 5 כוכבים במבחן ריסוק ו-7 כריות אויר.

מעבר לזה המחירון שלה איבד מזמן קשר עם המציאות והסחירות הלא מצטיינת שלה תבוא רק לטובתך כקונה.

פורסם (נערך)

טויוטה קורולה (03-07)

מ2008 ועד היום היא נמצאת במשפחה ללא כל תקלה אחת.

לנסר 1.5 ( בתקציב נכנסת גם 1.8 מ2008 ), i30, קיה פורטה, ניסאן טידה וסוזוקי SX4 כמו שצוין יעשו עבודה מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

קורולה? באמת לשלם 35-40 אלף ש"ח על רכב מ2006-2007 נשמע לך הגיוני?

חוץ מזה, עדיף להתרחק מ2003-2004 שיוצרו בטורקיה, יותר בעיות חשמל, פחות אמינות ובעיקר בעיות הבוצה הידועה.

• תוכן חדש...