Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר רכב כתוב שצריך להחליף את ה פילטר אוויר כל 40 אלף אבל הליסינג אומרים שהם לא עובדים לפי הספר הם עובדים לפי הנהלים להם..

האם זה משפיע על צריכת הדלק וביצועי הרכב ?

פורסם

כן. משפיע. פילטר סתום מעלה את צריכת נדלק ופוגע בביצועים.

תלוי כמה אתה נוסע באיזורים עם הרבה חול ואבק כמו דרום הארץ או כבישים לא סולולים.

אבל מה שאני הייתי עושה - פעם ב 60.000 ק"מ בין ההחלפות של חברת הליסינג הייתי קונה פילטר ומחליף לבד, ככה שזה יצא כל 30.000. לא הוצאה גדולה מידי וזה יוצא פעם בשנה אם אתה נוסע הרבה מאוד.

פורסם

לא מפליא, יש חברות ליסינג שלא מחליפות כלום עד שזה לא יתקלקל, כמו: מצתים, פילטר אוויר, פילטר דלק, סולר, ברקסים ועוד.

חלק לא מבוטל מזה נובע מעצלנות ואי הקפדה על טיפולים מצד כל גורמי המוסך.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מוכר, נתקלתי בזה כמה פעמים. לחברת הליסינג לא אכפת שהרכב לא סוחב וצורך יותר דלק, זה נופל על הלקוח. גם אני כמו מי שכתב הייתי מחליף לבד בין הטיפולים.

את המחיר משלמים, כרגיל, אלו שקונים את הרכב מחברת הליסינג וסובלים מתוצאות האחזקה הלקויה.

פורסם (נערך)

מוסכים שעובדים עם ליסינג עושים בדיוק מה שהלקוח חברת הליסינג מבקש...לא יותר ולא פחות

המשמעות של לנסוע עם מסנן אויר שלא מוחלף בזמן זה אומר בלאי מואץ למנוע או לטורבו (אם יש) בסופו של דבר ...אבל בפלואנס החלפת מסנן אויר זה כל שישים אלף אז אין מה להיות מודאג

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
מוסכים שעובדים עם ליסינג עושים בדיוק מה שהלקוח חברת הליסינג מבקש...לא יותר ולא פחות

המשמעות של לנסוע עם מסנן אויר שלא מוחלף בזמן זה אומר בלאי מואץ למנוע או לטורבו (אם יש) בסופו של דבר ...אבל בפלואנס החלפת מסנן אויר זה כל שישים אלף אז אין מה להיות מודאג

בתנאי האבק שיש בארץ נשמע לי קצת תמוה שלא ממליצים להחליף יותר מפעם בשישים אלף.

פורסם (נערך)

אני למדתי על בשרי גם טיפולים בזמן ליסיניג לא עושים ולא רק פריט אחד שדחו את החלפתו.

אצל ה*** האלה, טיפול 15 אלף או שנה זה טיפול 30 אלף או שנתיים, טיפול בסיסי זה טיפול עם החלקים הכי זולים שיש.

אבל היי, הלקוח שמח שלקח רכב "משתלם" במחיר טוב...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

שלמה סיקסט.

אך אני בין המשוגעים הבודדים שמלווה את הרכב לטיפולים, ולכן אני עוקב.

הפילטר אויר יוצא שחור למדי אחרי 20k, לא הייתי מושך אותו עוד 40k

פילטר סולר זה כל 60k

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

באוטו שלי (סיטרואן טורבו דיזל) מוחלף פילטר אוויר כל 60.000 ק"מ, פילטרים מקוריים בלבד. זו הוראת היצרן.

הכל עובד בסדר, האוטו עם 310.000 ק"מ, אצלי מהקילומטר הראשון. מסתובב עם האוטו בכל הארץ אבל יחסית לא הרבה בדרום וכמעט אף פעם לא בדרכי עפר, אתרי בניה וכו'

פורסם

לא מאמין... ליסינג עושים את זה? חשבתי שרק האנשים הפרטים שחוסכים על הרכב שלהם מרשים לעצמם לעשות את זה...

לא קונים רכבים מליסינג נקודה!

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כמעט בכל המכוניות שאני מטפל התדירות זה כל שישים. ולא אין בעיות מיוחדות עם זה. ויש בעיות רק לרכבים שנוסעים הרבה בשבילי עפר. בכל מקרה כל טיפול בודקים את הפליטר ואם הוא נמצא סתום לפני המועד בוודאי שמחליפים אבל מניסיון זה דיי נדיר.

פורסם
כמעט בכל המכוניות שאני מטפל התדירות זה כל שישים. ולא אין בעיות מיוחדות עם זה. ויש בעיות רק לרכבים שנוסעים הרבה בשבילי עפר. בכל מקרה כל טיפול בודקים את הפליטר ואם הוא נמצא סתום לפני המועד בוודאי שמחליפים אבל מניסיון זה דיי נדיר.

דני דין צודק, גם ביונדאי וסקודה החדשות, כל 45-60 אלף מחליפים, כמובן שבכל טיפול בודקים, אך שמתי לב ברנו שלא מחליפים כי זה קצת יותר "מציק" להחליף, למשל קנגו דיזל. אבל לטווח הארוך יש בעיות, כמו ביונדאי, מצערות סתומות וכו'.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...