Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2008 טופס בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הטופס בדיקה חברים הכל יצא מעולה חוץ צשתיי דברים שרציתי לבדוק לגביהם, כראשון זה הרטיבות תיבת הילוכים האם זה כסת"ח של המכון או בעיה שיש לטפל בה, וכמה היא תעלה, ולגביי הצלחות בולמים מה בערך העלות, תודה מראש

yqtkomwjzjwr.jpg

פורסם

1. איזה חלק יצא מעולה? לפי הבדיקה צריך להחליף או לתקן פנסים אחוריים, בולמי זעזועים, בוקסות ולבצע כיוון פרונט.

2. מה זה "צלחות בולמים"?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
1. איזה חלק יצא מעולה? לפי הבדיקה צריך להחליף או לתקן פנסים אחוריים, בולמי זעזועים, בוקסות ולבצע כיוון פרונט.

2. מה זה "צלחות בולמים"?

פנס אחורי אחד שבור 190 ש"ח עולה חדש, לגביי הבולמים הבוחן אמר לי שאין מה לנגוע הם בסדר גמור זהו בלאי של השנים והוא חייב לרשום, כיוון פרונט עולה 200 ש"ח אלו הוצאות קטנות, השאלה שלי היא בקשר לרטיבות , ולצלחות ברקס.

פורסם

לא ניתן לראות את התמונה שהעלית, לחיצה עליה מביאה אותי לאתר. מי ביצע את הבדיקה? (אתה או המוכר) בכל מקרה הייתי מציע כי תצור קשר עם "מוסך רון" (חבר בפורום), שלח לו את תוצאות הבדיקה ובקש הצעת מחיר.

פורסם
לא ניתן לראות את התמונה שהעלית, לחיצה עליה מביאה אותי לאתר. מי ביצע את הבדיקה? (אתה או המוכר) בכל מקרה הייתי מציע כי תצור קשר עם "מוסך רון" (חבר בפורום), שלח לו את תוצאות הבדיקה ובקש הצעת מחיר.

אני ביצעתי את הבדיקה אשמח לשלוח לך את זה דרך וואטצאפ כמובן אם אפשרי מבחינתך..

פורסם

תבדוק את עניין הרטיבות בגיר מהיכן זה מגיע כינסה עליל להוות בעיה בבמשך ... חוץ מזה אין משהו קריטי נוסף .

תסתדו על המחיר תעשה ישור קו במוסך ותתחדש.

פורסם
תבדוק את עניין הרטיבות בגיר מהיכן זה מגיע כינסה עליל להוות בעיה בבמשך ... חוץ מזה אין משהו קריטי נוסף .

תסתדו על המחיר תעשה ישור קו במוסך ותתחדש.

תודה רבה אחי!

פורסם

האם לרכב יש היסטוריית טיפולים? לפולו הנ"ל יש להחליף רצועות טיימינג (שים לב, רצועות!!! יש 2 רצועות טיימינג וזה יקר מאוד גם במוסך רון המחיר לא זול כי זה 2 רצועות ועבודה לא פשוטה) כל 3 שנים או 90K הקודם מבניהם!.

האם ביצעו את ההחלפה? האם יש לך תיעוד שמעיד על ההחלפה?.

בנוגע לרטיבות בגיר זה קצת מחשיד, כדאי לבדוק במוסך.

• תוכן חדש...