Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אני מצרף 3 תמונות של ההגה. אין לי מושג ממה הנזקים נוצרו כי הרכב לא שלי, רק מבקש לדעת אם יש דרך למזער נזקים / להעלים לגמרי.

 

IMG_1337.jpgIMG_1338.jpgIMG_1339.jpg

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ניסיתי עם מיקרופייבר נקייה ולחה, האמן לי. :-)

 

אולי ללכת על משהו יותר אגרסיבי? אין לי נסיון עם עור. APC יעזור? אולי תחליב ניקוי לעור / מרכך?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

מצטער לבאס אבל זה לא לכלוך, מדובר בשחיקה משימוש. ניתן אפילו לראות שאריות בקצוות מהשכבה המבריקה שנשחקה.

מדובר בבעיה די נפוצה לבעלי רכבים עם הגה מצופה עור בכלל, והשמש בארץ גם לא עוזרת.

 

בכל אופן יש כמה אופציות:

1. חידוש האזורים השחוקים עם צבע ייעודי לעור שניתן להשיג אצל כל רפד ובחנויות בדים. עלות משוערת כמה עשרות שקלים.

 

2. הזמנת ציפוי זול מאיביי שאותו תופרים על הציפוי הישן בתהליך מאוד מאוד פשוט. עלות משוערת כמה עשרות שקלים.

לינק למוצר:

http://www.ebay.com/itm/DIY-Leather-Car-Auto-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Black-SI-/331513868114?hash=item4d2fc42f52&vxp=mtr

לינק לסרטון הדרכה:

 

3. פירוק ההגה, הסרת הציפוי הישן וציפוי מחדש. מקומות מוכרים שעושים עבודה יפה הם "אוטו-אלגנס", "אודיבה-ארט" ואני בטוח שיש עוד הרבה. עלות משוערת, תלוי בציפוי שתבחר (עור, אלקנטרה, דמוי עור וכו') ובעסק עצמו 600-900 ש"ח.

 

4. גרסת DIY ל אופציה מס' 3 - אם יש לך ידיים טובות, יש אתרים שמהם ניתן להזמין ציפוי לבחירתך (עור, זמש וכו") שנחתך לפי מידות ההגה שלך להתקנה עצמית. פירוק הגה ותפירת ציפוי חדש הם לא משימה קשה במיוחד. (ביצעתי בעצמי לפני מספר חודשים ויצא קרוב למושלם). עלות משוערת, תלוי בחומר שתבחר, 300-600 שקלים. (לשם השוואה, אני בחרתי בד אלקנטרה שחור עם פס עור כחול במרכז ההגה ותפרים בצבע אפור ושילמתי בערך 550 שקל כולל משלוח).

עריכה אחרונה על ידי yakirmac

MX-5 NC

פורסם

יקיר, יש תמונה של מה שהזמנת ואיך זה נראה אצלך על ההגה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין לי תמונות של המוצר עצמו טרם ההתקנה, אבל ב- http://www.redlinegoods.com/ ממנו הזמנתי יש מספר דוגמאות

 

לפני, ללא ציפוי לאחר שציפוי העור המקורי הוסר בעקבות שחיקה:

IMG_20140711_175307.jpg

 

בסיום התפירה ולאחר השחרת הפלסטיקה בהגה:

IMG_20140713_024558.jpg

 

מורכב בחזרה באוטו:

IMG-20140713-WA0004.jpg

 

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

לא רוצה לפתוח נושא חדש אז אשאל כאן - חיפשתי apc של שופרסל ללא הצלחה.

מצאתי נוזל לניקוי כללי של חברת סיליט באנג (אלו של מסירי השומנים). אפשר להשתמש בו? יש למישהו נסיון?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יקיר יצא יפה מאוד! חבל שאין להם את המוצר עבור רכבי פיג'ו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
×
×
  • תוכן חדש...