Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני די חדש בעולם הרכבים, ואני לא מתמצא מספיק טוב, ולכן זקוק לעזרתכם :-)

אני מחפש המלצות לרכב קטן - אני אסע לרוב לבד, חסכוני בדלק (אין בעיה עם ידני), מודל גבוה ככל הניתן, איבזור פחות חשוב לי, והרכב צריך לעמוד בנסיעות של 150 קילומטר פעם בכמה זמן (מבאר שבע לחדרה), בתקציב של 30K, עם מעט חריגה מעלה במקרה הצורך.

אגב, אני מעדיף לא להתקרב לרכבים חדשים עם מימון חלקי, אבל אשמח בכל זאת לשמוע בנושא :)

תודה!

פורסם

יש לך את הפיאט פנדה שהיא חיסכונית,אמינה ולא יקרה לאחזקה.

שברולט ספארק תהיה זריזה ומאובזרת,גם בטיחותית יותר,אם כי מעט פחות חיסכונית.

פיגו 107,גם מאוד חיסכונית אמינות טובה ואחזקה לא יקרה,מנוע רועש יותר ותא מטען קטן מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע כמו תאור של סוזוקי אלטו.

ברמת העקרון כל רכב מיני מודרני יתאים, אבל האלטו זולה מהשאר ותיתן לך שנתון גבוה כמה שיותר כמו שאתה מבקש.

היא גם תיתן לך צריכת דלק טובה מאוד, ולא שמעתי על בעיות אמינות כלשהן.

מצד שני מדובר ברכב מאוד ספרטני וזול, ונטול כל אבזור.

אתה יכול גם לבדוק את האחיות לבית טויוטה/פג'ו/סירואן העונות לשמות אייגו/107/C1 בהתאמה.

שתי הצרפתיות יהיו כנראה זולות מהטויוטה למרות שחוץ מהסמל אין בינהן כמעט הבדלים לדעתי הם יספקו חוויה מעט פחות מחוספסת מהאלטו וכנראה יהיו נוחות ומתנהגות יותר.

יש לך גם את האחיות הקוראניות של קיא/יונדאי, פיקנטו/I10. הן בטח יהיו יקרות יותר. הן מציעות תא נוסעים יותר נעים ומאובזר, אבל צריכת הדלק שלהן פחות טובה.

לבסוף פיאט פאנדה. יחדת הנעה עדיפה על כולן וקלות תפעול מעולים לדעתי. לא פחות אמינה ולא פחות חסכונית מהשאר.

בקיצור כפי שרשמתי כל אחד מרכבי המיני המודרניים יעשה את העבודה טוב, וכאן כבר נכנסים שיקולים והעדפות אישיות.

ישנה אופציה נוספת של סופר מיני ואני אציין בייחוד את הפיאט פונטו איבו בגלל היחס תמורה-שנתון לשקל שהיא נותנת. תוכל למצוא אחת כזו ידנית משנתון גבוה, 2010-2011 זו ממש לא מילה גסה לתקציב שלך. היא תיתן לך חוויה עדיפה כמעט בכל אספקט. העלויות יהיו אולי מעט גבוהות יותר, אבל בטח לא משהו שאמור להטות את העסקה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מי שנוסע 150 ברציפות מפעם לפעם - לא הייתי ממליץ לו על אלטו.

על גרנדה פונטו דווקא כן הייתי ממליץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מסכים שזה לא אופטימלי, אבל גם צריך לקחת דברים בפרופורציה.

נסיעה כזו של פעם בשבוע היא לא כזו נוראית.

מה שכן גם בגיזרת הסופר מיני ישנם רכבים שיהיה יותר נחמד לנסוע בהם מחדרה לב"ש או להפך.

הפונטו ללא ספק תהיה רכב נעים ומתאים יותר לנסיעה הזו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לנסיעות כאלו ארוכות לא דרוש רכב עם מנוע של לפחות 1,200?

אגב, אני אעשה את הנסיעה הזו פעם בחודש בממוצע, לא פעם בשבוע.

מכל האפשרויות, בדקתי והשברולט ספארק נמצאה הכי אטרקטיבית. מה אתם חושבים?

פורסם

אין מגבלת סמ"ק לנסיעה של 150 ק"מ ואף פי עשר מזה או בכלל, תלוי באיזה אופן מעוניינים לעשות את הנסיעה ועפ"י זה לבחור מנוע מתאים, אלא אם אתה מתכנן לעשות את המרחק הזה בממוצע של מעל 120 קמ"ש, אין שום סיבה שהאלטו לא יבצע את המשימה נאמנה, למרות שאותה נסיעה במרצדס S500 כנראה תהיה נוחה יותר :roll:

כבר חתמתי...

פורסם

אני עושה על בסיס יומי 180 קילומטר ביום... 90 אחוז בין עירוני, האוטו איביזה tdi.. קטנה ידנית וחזקה, והכי חשוב חסכונות אני יכול להגיע ל1:20 ברגוע על 100 קמ"ש ו1.5 בלד.אגב גילוי נאות, אני מוכר או ה עכשיו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...