Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

מה הסיבה לגימורים\ציפויים השונים בכלי עבודה כגון מפתחות רינג-פתוח, בוקסות, ראצ'טים למינהם ושאר כלי המכונאות השונים?

ראיתי שכלי עבודה שונים קיימים בעיקר בגימורים\ציפויים:

1) כרום או כרום-ניקל מבריק

2) כרום מט

3) תעשייתי שחור וכו'

אני יוצא מנקודת הנחה שהיצרנים המפורסמים בפרט בחרו לייצר גימורים שונים מסיבות טכניות ומעניין אותי לדעת מה הסיבות הללו.

האם קיימת חשיבות לגימור ואיכותו? ומה השיקולים בבחירת כלי עם גימור כזה או אחר?

אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

תודה

פורסם

אם אתה לא מוסך, אתה יכול להסתפק ב-Chrome-Vandium הבסיסי

מעבר לזה הציפויים הם בד"כ אומרים אם זה IMPACT (שחור) לשימוש מסחרי (מט) ולשימוש ביתי (נוצץ)

בין הנוצץ למט אין הבדל חוץ מזה שבשימוש רציני הנוצץ מתקלף ונראה מוזר

שוב לך על Chrome Vandium אלא אם כן אתה משתמש ב-Impact עם אקדח אוויר

פורסם

בחרתי להעלות את השאלה כאן כיוון שעשיתי לפני כן מעט שיעורי בית בנושא ונתקלתי בכמה שאלות לא ברורות, ואסביר למה אני מתכוון

לא נראה למיטב הבנתי שציפוי כרום-וונדיום מבריק בכלי עבודה ידניים הינו ציפוי המיועד לשימוש ביתי.

כיוון שאני מתכוון לחברות רציניות המייצרות כלים המיועדים למוסכים וידוע שמשתמשים בו גם בעולם המוסכים ובארה"ב חברות מפורסמות Snap-On, Mac, ועוד כמה חברות אמריקאיות נוספות.

לעומת זאת האירופאים כמעט בכל הכלים שלהם מצופים במט (תופעה!!! אולי הבדל בגישה שונה בין אירופה לארה"ב בייצור כלים לא יודע).

חברת סנאפ-און לדוגמא ונראה שגם עוד כמה חברות דומות אין בכלל ציפוי מט... אין להם בוקסות במט אצלם כמעט כל הבוקסות והמפתחות וכל אלו מצופים במבריק למעט סידרה שחורה שיש להם שלא ברור למה היא משמשת.

לגבי הציפוי השחור:

לא נראה שהסיבה לצבע היא בכדי לסמן את הכלי בצבע אלא מדובר בציפוי שיש לו סיבות טכניות ולא סימון.

ישנם כלים כמו מפתחות ובוקסות וראצ'טים ידניים שאינם אימפקט המצופים בשחור, לא ברור לאילו שימושים וסיבה לייצר גירסא שחורה?

• תוכן חדש...