Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור ברינג 28.9-1.10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בין התאריכים 28.9 עד ה1.10 אני יהיה ברינג.

כרגע אין תכנון לעלות על המסלול עם רכב שכור, אבל מה כן יש לעשות?

מישהו יודע על פורום חי של הרינג?מצאתי רק פורום מתים.

אם נהוג לבקש מנהגים שעולים על המסלול להצטרף איתם?

איפה אפשר למצוא מידע על מפגשים וכו?

(מנהלים אם אתם חושבים שזה צריך להיות באוף טופיק, תעבירו.)

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

היי,

אני לא בטוח מה יש לעשות שם עקרונית אם לא נוהגים. אתה יכול ללכת לקרטינג בקניונית שם, אתה יכול לעמוד בכמה נקודות התצפית מחוץ למסלול ולצלם, ואתה יכול להסתובב בחניון בכניסה למסלול עצמו, ולהנות ממגוון מכוניות נדירות או נדירות פחות שרואים שם.

לגבי הבקשה להצטרף לנהגים שעולים על המסלול - אני לא חושב שזה חריג מדי. שמעתי על כמה וכמה מקרים של חבר'ה שפצחו בשיחה עם נהגים שונים איתם, ועלו איתם לסיבוב. קח בחשבון שהסיכוי להתרסק קיים גם קיים. גם אם עומד מולך מישהו שנוהג במכונית על (או אולי להפך - בעיקר אם עומד מולך מישהו כזה) - זה לא מעיד דבר על כישורי הנהיגה שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יודע שבימים שאני נמצא שם יש שני ימי מסלול:

Sports Driver Training - Scuderia S7

Track Day - Destination Nürburgring | Ringweekends

זה משפר את הסיכוי ככול שידוע לך?

בנסוף באיזה נקודה אתה ממליץ לעמוד כדי להתחיל בשיחה עם הנהגים?( או במילים אחרות איפה החניון לפני העליה לרינג?)

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

ימי מסלול אלו הם ימים בהם הכניסה מסלול מוגבלת לכמות מסוימת של מכוניות, ובניגוד לימי תיירים רגילים, המשתתפים לא נדרשים לצאת בין מקצה למקצה בחזרה לחניון. כך שעקרונית זה אומר שאולי יהיו יותר מכוניות אקזוטיות, אבל כמותית יהיו פחות רכבים.

בשביל להגיע לחניון עצמו, חפש בגוגל מאפס או כל אופצייה אחרת את ה-nordschleife tickets office, ותגיע לשם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם אני מבין נכון הסיכוי שלי לתקשר איתם הוא יותר קטן?

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

יש את הרינג-טקסי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש 2 פורומים גרמניים שאני מכיר- פה ו-פה.

בהחלט אפשר להצטרף למישהו לסיבוב, זה דיי מקובל- PAX LAP.

אפשר גם לבקר במוזיאון הצמוד למסלול.

יכול להיות שגם אני אבקר שם בחגים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

כשאני הייתי ברינג (נהגתי על רכבים שכורים מיועד למסלול), בין המקצים שנהגתי היה לי זמן, אז פשוט עמדתי ליד הטור שעומד לפני שער היציאה למסלול, וכשראיתי רכב נחמד עם נהג בודד - עשיתי לו סימן אם אפשר להצטרף.

עליתי עם בחור אנגלי נחמד עם פורש GT3 צהובה, הגה בצד ימין, הגיע עם הרכב בנהיגה מלונדון, וזו הייתה פעם ראשונה שלו על המסלול באותו ביקור. הוא אמר לי שהוא הולך לקחת את זה לאט בהתחלה ושאני לא אתבאס :)

אז הלאט שלו.. היה מאאאאד מהר. נהג מעולה ורכב מדהים, תענוג. בסיבוב השני הוא הודיע שהוא מעלה קצת את הקצב. סבבה.

בפנייה שמאלה שאחרי הישורת הארוכה עם הירידה והעליה שלוקחים במעל 200 קמ"ש ונדבקים למושב מה-G - אנחנו היינו צמודים לימין לפני צלילה לאפקס שמאלה, ופתאום הגיעה עוד פורש GT3 מאחורינו, משמאל, וחתכה אותנו בתוך הפניה, קיבלנו 'פליק' בפינה השמאלית הקדמית, הסתחררנו לתוך הדשא (פעמיים 360), ונכנסנו בגדר הבטיחות בצד שמאל.

לא היו פגיעות בגוף אבל הרכב היה במצב לא משהו.. הדביל בפורש האדומה עצר בהמשך, לא היה לו נזק רציני.

הזמינו משטרה, אני עליתי טרמפ עם BMW M3 שעצרה לעזור, הייתי צריך לחזור למקצה שלי, גם הנסיעה הזאת הייתה תענוג :)

בדיעבד - חוויה מדהימה, אבל היה יכול להגמר גם הרבה יותר גרוע.. אז לקחת בחשבון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עזרתם לי מאוד תודה!

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

לפני כשנתיים אני נהגתי כמה הקפות על רכב ספורטיבי שכור שמיועד למסלול. את שתי ההקפות הראשונות נהגתי כשלידי יושב מדריך מקומי.

בין לבין ביקשתי להצטרף לנהגים אחרים שחלקם סרב. בחור גרמני חביב דווקא הסכים שאצטרף אליו והתברר שהוא גר קרוב לרינג ומגיע לשם כל סופ"ש (יש לו בקנה אלפי הקפות). ביצועי הנהיגה שלו היו דבר לא יאומן. הרבה יותר נהניתי לשבת לידו כנוסע כשהוא נוהג מאשר לנהוג בעצמי.

התחברנו ועד היום אנחנו בקשר.

אגב, במידה ואתה מתכוון לנהוג, ההמלצה שלי היא להתנסות על מסלול בארץ, כדי לשפר את החוויה ברינג. המסלול ברינג מפחיד לנהג שזו הפעם הראשונה שלו על מסלול.

פורסם

זאת לא הפעם הראשונה על הרינג, פעם קודמת נהגתי ברכב שכור(סוויפט) לכן אני מודע לכול הסיכונים והתרחישים על המסלול.

פעם קודמת לא היה לי מספיק זמן מקום כך שיצא שרק נהגתי, הפעם יש 3 ימים ברינג.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...