Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצאתי לך את מספר הTSB של סוזוקי:Is it a 2007? If it is it's likely to be a magnetic clutch failure on the AC compressor. It's a $500 part (or $200 for compressor on eBay). Mine does it too. You can see the AC clutch not spin. There was a TSB - #TS 01 09267. You can see what to look for. When i thumped the compressor wheel with a screwdriver handle it will kick back on

המוסך לא יכול להתוכח עם מס' הTSB (קריאת שירות של היצרן סוזוקי).

יהודה

פורסם

המוסך יכול להתווכח ועוד איך...מגיעים אלי חכמולוגים לעיתים רחוקות עם TSB שמצאו באינטרנט...טלפון לבירור עם היבואן מגלה כי המסמך לא רלוונטי כלל לישראל אחרת היו מפרסמים את המסמך מתורגם לכלל המוסכים.

שנית...שוב אני חוזר... תקלת מצמד מזגן לא גורמת למזגן חלש אלא למזגן לא עובד כלל לסרוגין או תמיד.

פורסם
מצאתי לך את מספר הTSB של סוזוקי:Is it a 2007? If it is it's likely to be a magnetic clutch failure on the AC compressor. It's a $500 part (or $200 for compressor on eBay). Mine does it too. You can see the AC clutch not spin. There was a TSB - #TS 01 09267. You can see what to look for. When i thumped the compressor wheel with a screwdriver handle it will kick back on

המוסך לא יכול להתוכח עם מס' הTSB (קריאת שירות של היצרן סוזוקי).

יהודה

יש לך קישור ל-TSB המקורי של הייצרן ? כפי שכבר כתב לך קודמי TSB שהופץ במדינה מסויימת או באיזור מסויים אינו בהכרח תופס בארץ. בדרך כלל הייצרן שולח מספרי שלדה שעליהם חל ה-TSB וזה מה שתופס.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

צודקים. מה שכתבתי רלבנטי לדגם האמריקאי, כך שלא ברור אם יש בעיה כזו ברכב שנמכר בארץ

שנית...שוב אני חוזר... תקלת מצמד מזגן לא גורמת למזגן חלש אלא למזגן לא עובד כלל לסרוגין או תמיד.

יש גם דיעה אחרת:

[TABLE=width: 528, align: left]

[TR]

[TD]Problem[/TD]

[TD]Possible Diagnosis[/TD]

[TD]Possible Solutions[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]Suction pressure is too high[/TD]

[TD]Addition of a shim to close air gaps between the hub and pulley[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]Discharge pressure is too low[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Blowing Warm Air

[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD] Compressor delivers inconsistent pressure to the refrigerant

[/TD]

[TD]Replace A/C compressor clutch

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

טוב נו...לא קראת או לא הבנת כי זה מחזק את מה שאני אומר בדיוק רק בהתפלפלות טכנית ולמען ההדיוטות והחובבנים פה אני אסביר

יוצא אויר חם--- זה מזגן לא עובד כלל ולא מזגן חלש

לחץ יניקה גבוה ולחץ דחיסה נמוך זה מדחס לא עובד בכלל ולא עובד ולא תפוקה נמוכה שגורמת לקירור חלש.

פורסם

לפי המקור שציטטתי, אחת הסיבות האפשריות לאויר "חמים" (לדעתי הכוונה ללא מספיק קר) הוא:

Compressor delivers inconsistent pressure to the refrigerant

והפתרון הוא Replace A/C compressor clutch

כלומר יש אפשרות שמצמד המדחס גורם לקירור חלש.כמו כן, במוסך נאמר לפותח השרשור

בבדיקה עצמה הראה לי המוסכניק את ההפרשים בקלאצ'ים של המזגן. יש לו פשוט נפילות די ארוכות בזמן קירור (בעיקר בזמן הורדת הילוכים בנסיעה). לכן, לוקח לו זמן יחסית לקרר את חלל הרכב.
כלומר המצמד הוא המקור לבעית הקירור החלש.יהודה
פורסם

זה עוד לא היה לי מעולם שמצמד מזגן גורם לקירור חלש אלא כפי שרשמתי לחוסר קירור לסרוגין...ז"א או שמצמד עובד ומכניס תנועה מהרצועה למדחס או שלא ואם יש מקרה שהמצמד מחליק תוך דקות היה נשרף ומתתנק או מתחבר קבוע מהחום ולא היה קירור כלל או היה המזגן קופא.

הפסקות הקירור המדוברות זה הפעולה של הטרמוסטט מגן שמפסיק את המדחס למנוע קפאון.

אם יש לך ניסיון עם מערכות מיזוג אוטומוטיביות אז אתה מוזמן להמשיך להעלות טענות סותרות.

• תוכן חדש...