Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רווק בן 27. מחפש רכב חדש שישמש בעיקר לנסיע לעבודה מאזור המרכז לאזור השרון (כ-31 ק"מ כל כיוון).

ההשבוע עשיתי נסיעת מבחן על הקאיה פיקנטו ויונדאי i10 (שניהם 1250 אוטומטית) ובגדול יצאתי מרוצה משניהם.

אני מעט פוזל יותר לכיוון של היונדאי כיוון שהיא מעט מאובזרת יותר ותא מטען יותר גדול.

1. האם יש דגמים נוספים ששווה לי לבחון לפני שאני סוגר את יונדאי?

2. בהמשך לשאלה הקודמת, אחותי חברה בהסתדרות המורים ויש שם הצעה על ניסאן מיקרה ב-80K במקום 100K. איפה נמצא הרכב הזה ביחס ליונאי? האם הוא שווה את התוספת מחיר של ה-3-4K ?

3. אני חושב לקנות את היונדאי מליסינג 0 קילומטר. בתכלס לאחר שביררתי מחירים אצל היבואן ובליסינג מדובר בהפרש של כ-6K. האם זה שווה את הרישום של הרכב כיד שניה? (אני מתכנן להישאר עם הרכב לפחות 3-4 שנים).

תודה רבה.

פורסם

המיקרה בעלת תא מטען גדול יותר וחיסכונית יותר,אך מושבים פחות טובים מאשר ביונדאי,אישית הייתי לוקח את היונדאי,הסלון נעים משל הפיקנטו ומושבים עם תמיכה טובה.

יש גם את הספייס סטאר שחיסכונית מהם ומאובזרת,ומרווחת,לרעתה מנוע רועש,ומושבים עם תמיכה בינונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. אם אין לך בעיה עם ידני תבדוק גם את סקודה פאביה למרות שהיא מגיעה רק ברמת הגימור הבסיסית שבה אין חישוקים קלים, שליטה מההגה, דיבורית בלוטות', פנסי ערפל, מחשב דרך והגה וידית הילוכים מצופים בעור וחלונות חשמל רק מקדימה אבל הביצועים וצריכת הדלק שלה יותר טובים בזכות מנוע טורבו בנזין 1.2 ותהיה מרווחת בכל פרמטר ושוקלת רק 70 ק"ג יותר, יש גם דאצ'יה סנדרו Stepway ב-70,000 שמגיע ללא חישוקים קלים אבל עם בקרת שיוט ורק 4 כריות אויר אבל יהיה מרווח משמעותית וגם בו הביצועים וצריכת הדלק יותר טובים בזכות מנוע טורבו בנזין.

2. מומנט קצת יותר טוב והשאלה איזה גימור Acenta או Visia? ה-Visia תהיה קצת פחות טובה כי יש לה חלונות חשמל רק מקדימה ואין בה חישוקים קלים, פנסי ערפל והגה וידית מצופים עור. Acenta תהיה טובה יותר כי היא עם חישוקים קלים, בקרת אקלים, בקרת שיוט, פנסי ערפל, חיישני גשם ואור אבל מגיעה עם חלונות חשמל רק מקדימה ורק הגה מצופה עור.

3. הפרש של 6K יבוא לידי ביטוי בכ-20% בזמן מכירה כך שתבדוק אם כדאי לך, אם בכ"ז אתה מוכן להצעות של אפס ק"מ מליסינג אז יש קיה פיקנטו 2015 1.2 LX ב-70,000 במועדון בהצדעה עם קודנית, חיישני רוורס ושלט נוחות.

וכמובן שלא לוותר על נסיעות מבחן...

פורסם

ידני כן לכול להלקח בחשבון אבל עניין האיבזור מאוד מאכזב בדגמים האללו לכן נמנעתי מראש לחפש ידני.

אני קורא שיש המון ביקורות טובות על הפאביה אז יש מצב שאני אנסה לקחת עליה נסיעת מבחן.

לגבי ה-0 קילומטר. קיבלתי את ההצעות דרך בהצדעה. גם ביונדאי וגם בקיה מדובר ב-10K הבדל מהמחיר הרגיל, אך אם לוחצים אפשר להוריד את היבואן ב-4K די בקלות.

קיה לא משתלם לקחת מליסינג כי מדובר בדגם הפשוט יותר.

השאלה היא למה שלמישהו פרטי יפריע שהרכב יד2 אם אני מוכיח לו שהוא נקנה ב-0 קילומטר?

למה זה צריך להוריד 20% מהערך? לא הצלחתי להבין את העניין הזה.

פורסם

יש לך עכשיו את הפיג'ו 208 אקטיב ידנית עם כל האבזור שרק שתרצה (בדגם האוטומטי יש את אותו האבזור בדיוק!) ב79,900 שקלים ועם 5 שנות אחריות , רכשתי בעצמי אחת כזו וזאת ללא ספק אחת האופציות היותר טובות בתקציב אין מה להשוות לפאביה שמגיעה עם מנוע טורבו , 4 גלגלים ו... זהו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ולמה לבזבז 80000 שקל?

ב-61900 יש לך פגיו 108 חדשה,{לא ליסינג 0 ק"ם}.

היא מגיענ עם מנוע 1200, וזה הרכב המיני הכי זריז שיש כרגע. כמובן גם חסכוני בדלק בצורה יוצאת דופן.

האם תתפשר על תא מטען, וח"ח מאחור?

http://wheel.co.il/מבצע-פיגו-108-וידיעות-אחרונות/

והיא מאובזרת לא רע בכלל דווקא!

פורסם

במחיר הזה באמת שווה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בסוכנות פיז'ו. ניסיתי את ה-208 הידנית.

כמו שנאמר כבר, היא מאובזרת ומאוד נוחה בהשווה לקטנות (פיקנטו\i10).

מבחינת נסיעה, ב-10 דקות פקקים שיצא לי לנהוג זה היה ממש לא כיף,

לעומת זאת בכביש בין עירוני הנסיעה הרבה יותר זורמת וחלקה (שוב השוואה ללפיקנטו\I10),

אני צריך לחשוב אם הידני מתאים לי..

את ה-108 לא יצא לי לבחון. איך היא בהשוואה לקטנות האחרות?

פורסם

היא זריזה,מושבים בין הנוחים, נוחה לנסיעה, החיסרון מאחור צפופה ביחס למתחרות, אבל אם להשוות אותה לספארק שגם לה מנוע דומה לפיגו יש יתרון בדמות מושבים עדיפים.

פורסם

כיוון שחיפשתי רכב לכמה שנים, פחדתי משאני לא אסתדר עם ההילוכים וחזרתי להתלבטות הראשונית של פיקנטו מול i10.

בגלל הפרשי מחיר זניחים יחסית ירדתי מהרעיון של ליסינג 0 קילומטר.

כפי שאמרתי בהתחלה היית לי עדיפות קטנה ל-i10 אך כיוון שהיא לא נמצאת במלאי והצפי הגעה לארץ הוא רק בבמהלך אוקטובור החלטתי ללכת על פיקנטו.

סגרתי את הרכב עם הנחה משמעותית + קודנית וחיישני רוורס מתנה.

סה"כ מרוצה מהבחירה.

תודה רבה לכל מי שעזר וייעץ.

• תוכן חדש...