Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מסוג סקודה פליסיה שנת 99 ידנית.

כבר זמן רב קורה מידי פעם שאני מנסה להניע את הרכב ובסיבוב המפתח אני שומע "תיק", אך הסטרטר לא נכנס לפעולה.

אחרי שמחכים פרק זמן של כשעה הרכב שוב מניע כרגיל.

פעם אחת ניסיונות חוזרים להניע את הרכב הובילו לקלקול של הסוויץ', ובמקומו הותקן מעקף, אך התקלה מוסיפה להופיע, וכאשר היא מופיעה אני צריך או לחכות שהיא תחלוף או להניע את הרכב בדחיפה.

האם מישהו יכול לתת הסבר לבעיה ופיתרון? (רצוי פיתרון זול ככול האפשר כיוון שהרכב ישן ואני לא מעוניין להשקיע בו כסף רב).

בתודה מראש,

אור

פורסם

מאור, לא ניסיתי להניע עם כבלים אך נראה לי שהבעיה היא לא במצבר כיוון ששאר מערכות החשמל ברכב פועלות.

over, אתה יכול להסביר לי אילו מגעים אני צריך לנקות וכיצד עושים זאת?

פורסם

יש מצב שהאוטומט של הסטרטר לא מקבל 12 ומשהו וולט בריאים עקב מפלי מתח מהסוויץ אליו, נפוץ במכוניות ישנות , בשפת העם קוראים לתיקון ״ הוספת מגביר מתח״ שזה בעצם ממסר שבעת הנעה מחבר מתח מצבר ישר לאוטומט של הסטרטר.

כשהבעיה קוראת אתה צריך למדוד מה המתח שמקבל האוטומט, פחות מ 12v מעיד שדרושה הגברה.

אכלתי סרט כמו שלך ומאז התיקון הכל תענוג.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מאור, לא ניסיתי להניע עם כבלים אך נראה לי שהבעיה היא לא במצבר כיוון ששאר מערכות החשמל ברכב פועלות.

over, אתה יכול להסביר לי אילו מגעים אני צריך לנקות וכיצד עושים זאת?

אל תפסול על הסף כי גם אם מערכות החשמל עובדות, זה עדין לא אומר שיש לו מספיק כוח להניע את הרכב.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

דבר ראשון כמו שאמרו לך ניקוי מגעים יכול לפתור את הבעיה

דבר שני תבדוק שמגיע לו מינוס נקי ועם כבל טוב ולא קרוע או משו כזה

דבר שלישי יכול להיות שהסטרטר מרוב שהוא ישן הוא נתקע לפעמים תנסה פעם הבאה שקורה אותו דבר לקחת מקל ארוך ולדפוק קצת על הסטרטר ואז או תוך כדי להניע

• תוכן חדש...