Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 ביום נהיגה - C for yourself

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, זה לא נאמר בהדרכה אלא מידע אישי:

במנוע 1.2 טורבו פיז'ו/סיורואן חזרו להשתמש ברצועת תיזמון.

כזכור, היו לא מעט תקלות במנגנון תיזמון מבוסס שרשרת במנוע 1.6 הקודם.

אז חזרו לרצועת תיזמון, אבל לא רצועה יבשה כמו שכולנו מכירים אלא רצועה משומנת כלומר עובדת בתוך שמן מנוע - Lubricated timing belt. מרווחי החלפה - כל 180.000 ק"מ.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה על הסקירות.

בהמשך לדיון האחריות, ניסיתי לחשוב למה שיבואן יעשה דבר כזה. מחשבה לטווח הקצר שמי שמעניין אותו זה הלקוח שקונה חדש ולא משומש?

הרי האינטרס של היבואן זה שאותו פלוני שקנה ב2015 רכב חדש, ימכור אותו יחסית בקלות ב2018 (כי הוא מוכר רכב עם אחריות יצרן לעוד שנתיים כשכל שאר המשפחתיות בדיוק יצאו מאחריות) וישמח לחזור לסוכנות לקנות עוד אחת ולא שהוא יחזיק אותה 4-5 שנים יקלל את היבואן, היצרן ואחותו כי שוב לקח לו שלושה-ארבעה חודשים להעיף את האוטו ב30% מתחת למחירון הגם ככה נמוך?

היבואן בונה על זה שהרכבים יחליפו ידיים לפני תום החמש שנים כדי להפחית את הרחבת האחריות בפועל?

שאלה נוספת, איתי כתב שמדובר בשלוש שנים ו60K ק"מ, ז"א שאם בשנתיים ועשרה חודשים עברתי 70 אלף אז אין לי כבר אחריות?

היבואן בונה על זה שתבואי לעשות אצלו טרייד אין לחדש. הוא נותן אחריות מלאה לשנתיים על יד שנייה בני 5 מהטרייד שלו כך שהוא לא מפחד מהאמינות אלא שזה פשוט חלק מהמודל העסקי שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פיאט אונו בשנת 1995 נמכרה עם 3 שנים אחריות או 250.000 ק"מ.

קשה לי לקבל הגבלה ל 20.000 ק"מ בשנה בתקופת אחריות יצרן. לא ראיתי הגבלה כזאת אצל שום יצרן או יבואן.

אם אני קונה את הרכב הזה, מכסת 60.000 ק"מ תיגמר תוך שנה פחות או יותר ואז הרכב יהיה ללא אחריות?

לא נראה לי סביר וכפי שכתבתי מקודם, לדעתי מדובר בטעות, אשמח לקבל חידוד של הנקודה הזו.

פורסם

בוקי, האחריות היא שנתיים מלאות ללא הגבלת קילומטרים לפי חוק. אחר כך באה הרחבת האחריות.

לגבי פיאת ה 250K ק"מ היו רק לשבר מכני במנוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בוקי, האחריות היא שנתיים מלאות ללא הגבלת קילומטרים לפי חוק. אחר כך באה הרחבת האחריות.

אני יודע שלפי החוק חייבים לתת שנתיים ללא הגבלה.

אבל זה לא מה שנאמר על ידי מנהלת מותג: רוב המשתתפים הבינו משהו אחר.

כמן כן לא הבנתי האם יש הבדל בין שנה שלישית לשנה רביעית וחמישית.

נאמר שההרחבה היא לשנתיים נוספות אחרי 3 שנים אחריות "רגילה".

• אחראי פורום
פורסם

הנציגה נשאלה מפורשות לגבי זה וענתה שאין אחריות מעבר למה שצויין.

לא פירטה לגבי שנתיים ללא הגבלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה לי שמי שדיברה בפניכם הטעתה אתכם, רכבי סיטרואן מקבלים בישראל חמש שנות אחריות מזה כמה שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין ויכוח שרכבי סיטרואן מקבלים 5 שנות אחריות. השאלה היא מה כוללת האחריות.

לפי מה שהסבירו לנו ביום ההדרכה זה הולך ככה -

3 שנים או 60 אלף קילומטרים של אחריות מלאה (אחריות יצרן)

שנתיים או 40 אלף קילומטרים נוספים של אחריות חלקית (אחריות יבואן) שאינה עוברת הלאה במקרה של העברת בעלות

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לסיטרואן תכניות לייצר C4 סטיישן? או שהקונצרן מסתפק ב-308 סטיישן..

פורסם

אני אתחיל מלהגיד שכל יבואן כזה שמצטרף לאלה שכבר ארגנו ימים עם הפורום מבורך.

קשה להתעלם מכוחה של המדיה הזאת ומכמות המידע וההחלטות שמתבצעות על סמך שיחות ויעוצים בפורום.

לגבי הרכב עצמו, אני דיי מתחבר לדברים שכבר נאמרו כאן, אין ספק שהשיפור ביחידת ההנעה היה נחוץ באופן קריטי ושהמוצר כרגע הרבה יותר נכון ויותר בשל להתמודדות עם המתחרות.

מצד שני אני לא רואה מצב שבו הקהל יתנפל על אולמות התצוגה של סיטרואן למרות התמחור היחסית אטרקטיבי. המתחרות מציעות עיצוב עדיף, מוניטין עתיק יומין או היסטוריה של סחירות עדיפה בשוק המשומשות.

מסכים עם אלה שאמרו שכרכב ליסינג הוא בחירה מצויינת.

פורסם

אתה תהנה ממנו מאוד. אין לי בכלל ספק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...