Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רכב חדש מצ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם :)

אז ביום ראשון שעבר הגיעה הפולו החדשה שלי לארץ הקודש

ביום שני בבוקר כבר העברתי את מלוא הסכום על הרכב

ביום רביעי קיבלתי מספר רישוי כדי לעשות ביטוח ועשיתי כמובן

מה אתם אומרים מה הצפי לקבלת הרכב? השבוע אני מקווה

קיבלתי מהסוכן את ביטוח החובה ולגבי המקיף נאמר לי שצריך להמתין לאישור המיגון ואז אקבל אותו ושזה אפשרי למשוך את הרכב רק עם טופס ביטוח החובה (יש לצין שהאוטו משועבד לבנק כי לקחתי מימון) האם זה נכון? מישהו התנסה זה?!

רציתי לשאול עוד משהו....נגיד חס וחלילה גיליתי שריטה פה שריטה שם ברכב לפני שחתמתי על קבלתו במעמד המסירה...מה מותר לי לעשות? לבקש? לדרוש?

כאילו האוטו כבר רשום על שמי והכסף נמצא מזמן אצל צ'מפיון מוטורס אז איזה כוח יש לי בסיטואציה כזאת?!

נקווה לבשורות טובות

עריכה אחרונה על ידי rh27
פורסם

ללא ביטוח לא יתנו לך את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ללא ביטוח חובה אתה מתכוון. וזה הוא אמר שהוא עשה.

ממש לא מעניין אותם אם עשה מקיף או לא.

בקשר לסוכן - מוזר לי, לי ביטחו מקיף על סמך הצהרה של המיגון שהיה לי.

פורסם

במעמד המסירה אתה חותם על טופס שמאשר שאין תקלות ברכב, או יותר נכון מפרט את התקלות שמצאת.

בטופס הזה יש מקום בו אפשר למלא את רשימת התקלות שמצאת ואז הם מחויבים לתקן את זה.

לזכותם אציין שכשאני קיבלתי את הרכב שלי הנציג עבר איתי על כל הרכב כולל כל הפתחים והכפתורים עד שהייתי מרוצה.

קח את הזמן, תעבור לאט על כל הרכב ואל תחתום עד שתהיה בטוח שהכל בסדר.

אם תמצא משהו אחרי המסירה, בדרך כלל האחריות מכסה את זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אחרי שאתה מקבל את הרכב, ולפני שאתה יוצא מהסוכנות, קח רבע שעה לסדר את הביטוח.

שלח לסוכן מראש את כל הפרטים ושיפיק כבר פוליסה, תשלם אותה והדבר היחידי שיהיה חסר לו זה אישור המיגון...

A3

A4

פורסם

הנה משהו שקרה לשני חברים שלי, בשני מקרים שונים: יצאו עם הרכב החדש מהסוכנות ותוך פחות מחמישה ק"מ היו מעורבים בתאונה עם נזקים משמעותיים לרכב.

ממליץ בחום לא לצאת מהסוכנות לפני שיש ביטוח מקיף בתוקף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני באותו יום של המסירה,מתקשר לבטח ושילחו את הפקס לסוכנות,ככה כשאני מגיע הכול מוכן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחליף סוכן- או תגיד לו שיתאפס על עצמו לפני שהוא יקבל מבצע שוקה.

אין שום בעיה לבטח רכב במקיף לפני עליתו פיזית לכביש.

לפני חודשיים ביטחתי רכב חדש מסוכנות, שלחתי לוסן מראש את ההזמנה על הרכב שם היה פירוט המיגון אשר יותקן על הרכב ולא ביקשו ממני שום דבר נוסף.

פורסם (נערך)

טיפ נוסף על סמך נסיון: תעבור על כל התקנות המקומיות.

לא חסר בעיות איכות בהתקנות ואביזרים חסרים למרות שנכתבו בברור בהזמנה.

חשוב מאוד גם לבדוק שמן כדי שתהיה לך נקודת ייחוס מהימנה של צריכת שמן אפשרית.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

תודה חברים על כל ההערות שלכם, לגבי התקנות מקומיות אין לי חוץ מקודן ואיתורן אז פחות כאב ראש מהבחינה הזאת, כמו כן הכנתי דף ל"בדיקת רכב חדש לפני קבלתו". אך תמיד טוב להשכיל ואין חכם כבעל נסיון אז תודה על ההערות.

לגבי הביטוח אני בהחלט אתעקש שיעשה לי מקיף לא מענין אותי איך, זה באמת הזוי שמבקש ממני לנסוע ברכב שעולה 120 אלף רק עם ביטוח חובה כאשר בפירוש דרשתי (ואני גם מחויב כי זה מימון) ביטוח מקיף.

מחר בבוקר אטפל בזה

עריכה אחרונה על ידי rh27
פורסם

אני הוצאתי רכב חדש (פעמיים) והביטוח המקיף החל לפעול ברגע שקיבלתי את הרכב.

היינו, ברגע שזימנו אותי לבוא למחרת ולקחת את הרכב התקשרתי לחברת הביטוח והפעלתי את המקיף.

אמנם נצרכתי לאישור מיגון, אבל הביטוח כבר החל לפעול, אלא שביקשו שאשלח אותו תוך 7 ימים.

(נניח שהיה קורה נזק לאחר יומיים ועדיין לא שלחתי, הייתי מוכיח שהרכב היה ממוגן מהרגע הראשון, וממילא אני מבוטח מאותו הרגע).

כמובן שביררתי כבר בשעת הרכישה איזה מיגון אני מקבל, קיבלתי את אישור הביטוח שזה מספיק, וזה צוין מראש בטפסי הביטוח, ולא רק אחרי ששלחתי את האישור מיגון.

[וכל הנ"ל בערך כמו ש-FISH כתב..]

הסיפור שלך נשמע כמו סוכן לא מקצועי או לא עם הרבה רצון לעזור... במחילה מכבודו...

• תוכן חדש...