Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בדרך לעבודה נתקלתי בסיטואציה כזאת

מי לדעתכם צודק? אני או הנהג?

או ששנינו לא צודקים?.

סתם עניין אותי לדעת, זה קורה המון שאנשים עוצרים באמצע הכיכר בצד כדי לעלות או להוריד נוסעים.

פורסם

"לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו (...) בתוך צומת או בתחום שנים עשר מטר ממנו"

אני לא משפטן אבל לדעתי כיכר משמשת כצומת ולכן אתה צודק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
"לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו (...) בתוך צומת או בתחום שנים עשר מטר ממנו"

אני לא משפטן אבל לדעתי כיכר משמשת כצומת ולכן אתה צודק.

כן אבל העניין הוא לא עצר

הוא עשה מעין פרסה רחבה כזאת חשבתי בכלל שהוא נכנס לרחוב

או עוצר כדי להוריד נוסע

אני צודק בקטע הזה ?

מן הסתם אם היתי נכנס בו אני הייתי האשם נכון?

פורסם

כן, אתה היית אשם. זה כיכר של נתיב אחד והוא כל הזמן נשאר בו (בצורה קצת עקומה). בכל מקרה, כשראית את זה קורה היית צריך להאט\לעצור ולראות מה הוא עושה במקום לצפור ולנסות להשתחל במרווח שנוצר לרגע.

פורסם
כן, אתה היית אשם. זה כיכר של נתיב אחד והוא כל הזמן נשאר בו (בצורה קצת עקומה). בכל מקרה, כשראית את זה קורה היית צריך להאט\לעצור ולראות מה הוא עושה במקום לצפור ולנסות להשתחל במרווח שנוצר לרגע.

כן , אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי שבאמת הייתי צריך לעצור

תאמת אולי אפילו קצת אשמתי :) לא בסדר שאמרתי לו שהוא לא נורמלי :D

טוב אולי אם הוא היה נורמלי היה עושה את הסיבוב בצורה קצת יותר נורמלית .

פורסם

אם היית שומר מרחק היית יכול לדעת בדיוק מה הכוונות שלו, לעצור או לפנות. יש הרבה קוקיות על הכביש שאי אפשר לדעת מה הכוונות שלהם ולרוב גם הם בעצמם לא יודעים מה הם עומדים לעשות. בגלל זה טוב לשמור מהם מרחק.

פורסם

נכנסת לכיכר לא פנוי, זו לא קצת אשמתך, זו פשוט אשמתך.

נכון שהתמרון שהוא עשה הוא לא טוב ויכול לגרום לנהגים אחרים על הכביש להתבלבל, במיוחד בשילוב החוסר באיתות. אבל זה עדיין לא מוריד ממך את האשמה.

להבא רצוי להכנס לאט יותר לכיכרות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חד משמעית עפ"י חוק יש לתת זכות קדימה לרכב שבכיכר אתה זה שלא נהג נכון

מה הקשר?

הרגע במחלוקת הוא זה שבו שניהם כבר היו בכיכר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טעות! הרכב הראשון בכיכר היה זה שעשה את הסיבוב המוזר אבל בתוך תחום הכיכר ולכן הרכב שבו מותקנת המצלמה נדחף ולא נתן זכות קדימה!

פורסם
טעות! הרכב הראשון בכיכר היה זה שעשה את הסיבוב המוזר אבל בתוך תחום הכיכר ולכן הרכב שבו מותקנת המצלמה נדחף ולא נתן זכות קדימה!

הוא נכנס אחרי הרכב ולכן את זכות הקדימה הוא לא לקח ממנו.

מה שכן, הוא לא שמר מרחק.

פורסם

מה זה לא לקח ממנו? בוודאי שלקח כאשר נדחף לצידו. עזוב, חבל להתווכח. עדיף להיות חכם מאשר צודק, קצת אדיבות וסבלנות בכבישים לא הייתה מזיקה לאף אחד. שבת שלום

פורסם

אתה לא מבין את החוק.

זכות הקדימה לרכב הנע בכיכר היא לגבי הכניסה לכיכר.

ברגע ששני הרכבים נעים בכיכר, אין לחוק הזה קשר אליהם.

זה לא ויכוח, זו אמירה שאתה טועה ובזה נסגר הדיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...