Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

suzuki jimny

Xeinok
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי גמני שנת 2008 צבע כסף מטאלי עשה 220000 יד 2.

עלות 30000 .

אם האוטו חיצונית ומכנית ניראה בסדר שווה המחיר למרות הקילומטר הגבוה?

פורסם

וואו... מי הסאדיסט שנסע כל כך הרבה בקופסה הזו?

תראה... בעיקרון זה רכב אמין וקל לתחזוקה, בלי מחלות קשות. אבל בקילומטראז' הזה הייתי דואגת מאוד למצב הגיר (בהנחה שאתה מדבר על אוטומט), ואולי גם למנוע הצנום, בעיקר אם הרכב בילה הרבה בדרכים בינעירוניות על סל"ד גבוה (סל"ד גבוה בג'ימני זה כל מהירות מעל 90 קמ"ש...). אם אתה מתכוון להחזיק אותו לתקופה ארוכה, קח בחשבון שהוצאות גדולות אורבות בפתח. אם לתקופה קצרה- יהיה לך קשה מאוד מאוד להעביר אותו הלאה.

באופן אישי, בתקציב הנ"ל, הייתי מעדיפה ג'ימני משנים מוקדמות יותר, עם נתונים טובים יותר. בסה"כ אין שום הבדל בין ג'ימני מ2004 לזה של 2008, וזה ג'יפון שנהנה מביקוש ער מאוד, אבל בעיקר כשנתוניו טובים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם כבר, אז מזוכיסט (כל עוד אין לנו הוכחה שהוא אילץ נוסע תמים להצטרף אליו לאורך אותם 220K ק״מ [emoji48])

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה שמדליק לי נורה אדומה הוא שגימניז בשנתון הזה נמכרות בסביבות ה-10-15 א.שח מעל המחיר המבוקש עבור זאת, הקמ אומנם גבוהה - אך לא בשמיים, בטח לא כזה שמצדיק הורדת מחיר בצורה כזאת משמעותית.

עריכה עבור מיקה: בערך באמצע 2005 הגימני קיבל מתיחת פנים משמעותית - vvt, גיר עמיד יותר, סלון מודרני יותר, abs וכו.

פורסם

זה היה מ2005? הייתי בטוחה שמ2004. אז מתקנת ל2005...

מצד שני, מתיחת הפנים הזו גם הביאה איתה נעילת דיפרנציאל אלקטרונית, שהיא נוטה יותר לתקלות ויקרה יותר לתיקון.

פורסם

אין נעילת דיפרנציאל אלקטרונית בג׳ימני באף שנתון. מה שהג׳ימני קיבל במהלך שנת המודל 2005 זה שילוב חשמלי לטרנספר (במקום ידית).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים האוטו אמין אבל בגלל הקילומטרז הגבוה לא להתקרב אליו?

ומה המחירון של אוטו כזה?

פורסם

לא הייתי פוסל רכב עם ק"מ גבוה, במידה וטופל בצורה מוכחת ומסודרת לאורך השנים.

הג'ימני אמין מאוד, ובמחיר המוצע מהווה, לדעתי, עסקה לא רעה בכלל - שוב, במידה והרכב טופל כאוי לאורך השנים.

מאיזה אזור בארץ הרכב? יש מספר מקומות מומלצים לבדיקה של הרכב הזה שגידו לך מיד אם מדובר בנבלה או מציאה.

פורסם
לא הייתי פוסל רכב עם ק"מ גבוה, במידה וטופל בצורה מוכחת ומסודרת לאורך השנים.

הג'ימני אמין מאוד, ובמחיר המוצע מהווה, לדעתי, עסקה לא רעה בכלל - שוב, במידה והרכב טופל כאוי לאורך השנים.

מאיזה אזור בארץ הרכב? יש מספר מקומות מומלצים לבדיקה של הרכב הזה שגידו לך מיד אם מדובר בנבלה או מציאה.

אשדוד

פורסם
אין נעילת דיפרנציאל אלקטרונית בג׳ימני באף שנתון. מה שהג׳ימני קיבל במהלך שנת המודל 2005 זה שילוב חשמלי לטרנספר (במקום ידית).

התכוונו לאותו דבר. מצאתי את המינוח הספציפי שבו השתמשתי בכתבה מסויימת ובפורום 4x4 אז השתמשתי בו. עדיין מדובר במנגנון פחות אמין ויותר יקר מהשילוב המיכני בדגמים הקודמים (אם כי ללא ספק שאר השיפורים שהתווספו במתיחה הזו עולים בהרבה על החיסרון היחסי הנ"ל).

פורסם
אז לפי מה שאתם אומרים האוטו אמין אבל בגלל הקילומטרז הגבוה לא להתקרב אליו?

ומה המחירון של אוטו כזה?

מחירון אתה יכול לבדוק בלוי יצחק. אתה לא באמת הולך לשלם 30 אלף ש"ח על רכב ולהתקמצן על חצי שקל של שיחת טלפון, נכון?

בג'ימני בכלל וברכב הזה בכלל יש משמעות קריטית למצב המכלולים. המחיר טוב ואפילו נמוך מאוד יחסית לשנתון, כך שמהר מאוד אתה עלול לגלות שאת ה-20-30 אלף ש"ח שחסכת במחיר הרכישה אתה משלם במוסך - אם על תיקונים, אם על בלאי ועם על שיפורים.

אתה חייב לגשת לאחד מהגורואים של סוזוקי לבדיקה מקיפה של הרכב, אל תתפשר על בדיקה במכון בדיקה רגיל או במוסך שאינו מומחה ברכבי שטח.

נראה לי היה פעם מוסך ג'יפים באזור צומת גדרה, לא זוכר את שמו אבל כדאי לבדוק.

התכוונו לאותו דבר. מצאתי את המינוח הספציפי שבו השתמשתי בכתבה מסויימת ובפורום 4x4 אז השתמשתי בו. עדיין מדובר במנגנון פחות אמין ויותר יקר מהשילוב המיכני בדגמים הקודמים (אם כי ללא ספק שאר השיפורים שהתווספו במתיחה הזו עולים בהרבה על החיסרון היחסי הנ"ל).

הכל טוב :wink:

בכל מקרה זה לא מנגנון שמתקלקל יותר מידי אז זה ממש לא קריטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחירון אתה יכול לבדוק בלוי יצחק. אתה לא באמת הולך לשלם 30 אלף ש"ח על רכב ולהתקמצן על חצי שקל של שיחת טלפון, נכון?

בג'ימני בכלל וברכב הזה בכלל יש משמעות קריטית למצב המכלולים. המחיר טוב ואפילו נמוך מאוד יחסית לשנתון, כך שמהר מאוד אתה עלול לגלות שאת ה-20-30 אלף ש"ח שחסכת במחיר הרכישה אתה משלם במוסך - אם על תיקונים, אם על בלאי ועם על שיפורים.

אתה חייב לגשת לאחד מהגורואים של סוזוקי לבדיקה מקיפה של הרכב, אל תתפשר על בדיקה במכון בדיקה רגיל או במוסך שאינו מומחה ברכבי שטח.

הכל טוב :wink:

בכל מקרה זה לא מנגנון שמתקלקל יותר מידי אז זה ממש לא קריטי.

אם תוכל להזכר בשם ולרשום אותו פה זה יעזור לי מאוד .. תודה

פורסם

זה זול בצורה מחשידה.

מחיר של 2008 הוא בערך 42K.

גם אדם שלא יודע מה זה ג'ימני יבקש לפחות מחירון, ו30 זה מחירון של 2005 בערך.

משכנתא זה קל

פורסם

רסטה 4X4 מאחורי תחנת דלק "דלק" ממש אחרי מחלף כנות על כיבש 40 כיוון צפון?

• תוכן חדש...