Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה.

כן ראיתי את הקונסטרוקטה. הבעיה שמחירה עובר את ה3K ואז כבר אין ממש יתרון בלרכוש אותה על מכונה מקבילה של בוש\סימנס.

ההבדלים במחיר בין הקונסטרוקטה הזו לדגמים מקבילים של בוש\סימנס הוא באיזור ה100-200 ש"ח.

פורסם

אין מיסבים לתוף כי הוא מחובר ישירות למנוע, לכן קוראים לזה הנעה ישירה.

המנוע מחובר בצד אחד שלו לגוף המכונה ובצד השני שלו (החלק שמסתובב) הוא מולבש ישירות על התוף

כמובן שישנו איזשהו מיסב למנוע אבל זה כלול באחריות של ה10 שנים אז זה לא מעניין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם מוכרים מיסבים כחלקי חילוף למכונות כביסה של LG , גם מיסב תוף קדמי וגם מיסב תוף אחורי, כנראה שיש שם בכל זאת 2 מיסבים.

האם בטוח שיש אחריות של 10 שנים לפחות לאחד מהמיסבים? זה מוזר כי לאורך תקופה ארוכה כזו סביר שמיסבים ישחקו מעבודה קשה.

יהודה

פורסם

ברור שיש מיסבים, אפילו ל- LG.

חזרה לעניין בוש ושות. יש בשוק מכונות בוש מיבוא מקביל מפולין (גם הכיתובים על המכונה, בפולנית מדוברת). למישהו יש מושג אם בוש פולני עדיף על בוש טורקי? המחיר, יש לציין, מפתה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

הורי קנו בוש 7KG עם מסך קטן ב2100 תוצרת גרמניה, לדעתי הפיצ'ר הכי שימושי שיש בו הוא כפתור עצירה, אם מפעילים תמכונה ופיתאום ניזכרים שיש עוד בגד/מגבת להכניס לוחצים על הכפתור והמכונה עוצרת ופותחת מידית את הדלק, מכניסים ולוחצים שוב וחוזר לעבוד.

בנוסף כפתורי הECO והSPEED עושים שינוי רציני בזמני השטיפה.

עריכה: כזו:http://www.bosch-home.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%97%D7%96%D7%99%D7%AA/WAE20362IL.html?source=browse

למכונה יש גם תוכניות מיוחדות לKIDS.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם מוכרים מיסבים כחלקי חילוף למכונות כביסה של LG , גם מיסב תוף קדמי וגם מיסב תוף אחורי, כנראה שיש שם בכל זאת 2 מיסבים.

האם בטוח שיש אחריות של 10 שנים לפחות לאחד מהמיסבים? זה מוזר כי לאורך תקופה ארוכה כזו סביר שמיסבים ישחקו מעבודה קשה.

יהודה

מוכרים גם את המנוע :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

כזו מכונה בדיוק יש לי, וכמו שציינתי קודם, לחבר טוב יש מכונה זהה אחד לאחד של קונסטרוקטה.

מכונה טובה מאוד, שקטה יחסית, ולא מרעידה את הבית שהיא סוחטת, עלתה לי אאל"ט 1800 שקל

באולסייל, מתצוגה, אבל נראתה ממש חדשה, ללא שריטות או פגמים, והקונסטרוקטה עלתה 1600.

יכול להיות שזה היה 1700 ו 1500, אבל אני לא סגור על זה.

עריכה: הכוונה היתה למכונה שהציג HWGEEK

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
ברור שיש מיסבים, אפילו ל- LG.

חזרה לעניין בוש ושות. יש בשוק מכונות בוש מיבוא מקביל מפולין (גם הכיתובים על המכונה, בפולנית מדוברת). למישהו יש מושג אם בוש פולני עדיף על בוש טורקי? המחיר, יש לציין, מפתה.

יש לי את הדגם המדובר, רכשתי אותו לפני כחודשיים, אכן הכיתוב בפולנית, אבל היבואן (יבוא מקביל) מספק מדבקה שמתלבשת על הפאנל הקדמי עם כיתוב בעברית.

המחיר שלה היה 1700 ש"ח כולל משלוח (הרחבתי את האחריות לשנתיים נוספות מלאות ב149 ש"ח)

בדקתי במספר חנויות המשווקות גם את הדגם הטורקי (היקר יותר) וגם את הפולני וההמלצה החד משמעית הייתה על הפולני - יחד עם זאת, יכול מאוד להיות שזה תלוי במלאי זמין והרווח שהחנות עושה על המוצר.

פורסם

ראיתי יותר מיבואן מקביל אחד. אני נוטה מאוד לכיוון, והמחיר משמעותית זול מטורקי מקביל (שהוא גם יבואן רשמי).

פורסם
ההמלצה החד משמעית הייתה על הפולני

???

טורקי, פולני, גרמני - כלום אותו הדבר (ומתקלקלים). הדגמים הגרמיים בדרך כלל מפוארים יותר.

אני הייתי ממליץ לקנות מהיבואן הרשמי BSH ולהרחיב אחריות ל-3 או 5 שנים במסגרת מבצעים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

אני היום כבר בגישה אחרת.

יש מוצרים שאני קונה בזול, אחת מהם זאת מכונת כביסה.

מהניסיון שלי צריך הרבה מזל במוצרים האלו, וסיפורים על בוש/סימנס ועוד מלפני 20 שנה כבר לא עובדים היום, אחרת כניראה שהחברות האלו כבר לא היו קיימות.

נושא האחריות גם הוא לא מי יודע מה, אם תעברו על כתב האחריות שראו שברובו לא כולל כרטיס, לא כולל מוצרים מתקלים (גומיות, רצועות, מייסבים וכו') לא מזמן הגיעו להתקין לנו מכונה בבית, המתקין כמובן מנסה למכור לך את שלל התוספות.

וטוען שאם לא נתקין מסנן אבנית אז במקרה של תקלה בגלל אבנית לא תהיה לך אחריות.

אם לא תתקין מייצב מתח וישרף לך הכרטיס אז לא יטפלו בזה כי כן מייצב מטח ויכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל בעיות ברשת החשמל בבית.

תודה רבה לא רוצה כלום, בשביל זה קניתי בזול (1500 שקל)

לאור מה שרואים ביצאתי צדיק, במקרה ויש תקלה בעוד 3 שנים שהעלות שלה גבוהה בחצי ממחירה היא פשוט הולכת לפח וקונים חדשה.

אחרי 3-4 שנים זה מבחינתי בונוס.

אם תחלקו את זה תקבלו בערך 400 שקל לשנה, זה בערך מחיר של עליות התקשורות שלנו בבית לחודש.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

מסכים אתך לגבי מוצרים מסויימים. מצד שני, יש מוצרים שאתה לא רוצה להתקע אתם עד אספקת המוצר המחליף, בראשם מקרר, אבל כך גם מכונת כביסה, כיריים ועוד כמה דומים.

מכונת הכביסה הקודמת שלנו הלכה לעולמה 3 ימים לפני פסח, וחיכינו לחדשה עד אחרי החג (בעיה של סבב ההובלה בחיפה בדיוק בימים של החג). ערימות הכביסה שהצטברו והארונות שהתרוקנו היו בעייתיים.

מקרר אנחנו מחליפים באופן יזום אחרי 10-12 שנים, בתקוה שלא יתקלקל קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוש WAE16166IL תוצרת פולין, יבוא BSH, כ-2100 ש"ח במחסני חשמל, 1927 ומעלה בזאפ. 7 ק"ג 800 סל"ד. בתצוגה פאנל באנגלית.

בוש WAE20166PL תוצרת פולין, דגם זהה מלבד סחיטה עד 1000 סל"ד. ייבוא מקביל. החל מ-1770 בזאפ. נרכשה ב 1590 ש"ח. פאנל בפולנית עם מדבקה עברית.

[h=2]שוחחתי עם מנהל הסניף של "מחסני חשמל". לדבריו כל הבוש 7 ק"ג מגיעות מפולין.[/h]

• תוכן חדש...