Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם כאן מדור רכילות סנסציונית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Lol^^

הורדתי את כל המעקבים של אתרי החדשות / צחוקים למיניהם, כאילו אני יודע שהם רוצים להביא צופים - אבל מתישהו השיטה הזו נגמרת כי טחנו אותה מכל כיוון אפשרי.

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן מעצבן, ואחת הסיבות בגינן נפרדתי מ"חורים ברשת" ומאתרים רבים נוספים.

החדשות הטובות הן שעל רקע המגפה הזאת נפתח בפייסבוק העמוד הגאוני אמ;לק (tl;dr בעברית) שמספק לי שלל רגעי נחת במהלך היום. נסו ותהנו:

https://m.facebook.com/this.is.amlk

פורסם

But wait! There’s more!

צפו מה קרה ל ______ כש________

למשל - צפו מה קרה לפרנקוס כשפתח שרשור תלונות על הפאביה.

גברת_____ חזרה לביתה ולא האמינה מה קרה ל__________

למשל - גברת ברווז חזרה לביתה ולא האמינה שהמאזדה שש על בלוקים כי דפקו לה את ארבעת הג'נטים.

טרנד חדש, לוקחים______ ועושים איתם________. לצפות ולא להאמין.

למשל - טרנד חדש, לוקחים MG מסריחה ועושים עליה כתבת יחצנות כאילו מדובר לפחות באיזו פאביה. לצפות ולא להאמין.

צפו בלא יאומן:______ לקח _______ חדשה ועשה לה כך_______

למשל - צפו בלא יאומן: אלפא הוציאו דגם חדש לשוק ושכחו לרסס אותו בחלודה לפני ההשקה.

ולקינוח, שלאגר מהעבר שלעולם לא נס ליחו (או כמו שאני קורא לו - כותרת מעריב לנוער מ-1985):

"מי מפחד מ.....?"

מי מפחד מ TSI+DSG?

מי מפחד מטורבו חשמלי?

מי מפחד מפרנקוס חפירות?

מי מפחד מערוסי לפנים?

מי מפחד מקורולה רובוטית?

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
אין גרוע מ clickbait

אני חושב סרטן, איידס, מחלת אלצהיימר, ופדופיליה עדיין יותר גרועים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד כמה:

"...הם נכנסו לתוך הבראבו... מה שהם ראו היה עוצר נשימה..."

"... הפענצ'רמעכר ראה חור בדופן הצמיג....אבל מה שהיה בפנים הדהים את כל העולם..."

"... הוא נהג בשברולט אלורו מידי יום לעבודה... אבל מה שקרה בסוף זיעזע את כל העולם..."

"....הוא נוסע במרצדס ללא כיוונון חשמלי למושבים.... תהיו בהלם כשתגלו מי זה..."

מסתבר שככה כותבים היום כותרת לכתבה בשביל למשוך פנימה קוראים עם סף ריכוז של 15 שניות. בסוף, כשקוראים את הטוקבק, מגלים שהם לא קראו כלום מעבר לכותרת.

כמו חלק מהמגיבים פה, פשוט הפסקתי להיכנס לאתרים האלו.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אני חושב סרטן, איידס, מחלת אלצהיימר, ופדופיליה עדיין יותר גרועים

התבלבלת עם החוויות שבד"כ מאחלים למי שמפרסם את השטויות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעצבן אבל חובבי הספורט יתעצבנו יותר מדפי הספורט בפייסבוק.. למשל ספורט חמש שמים תמונה של רונאלדו וכותבים כוכב ריאל בדרך החוצה מהקבוצה. בסוף זה איזה ארבלואה. לא תאמינו מה הסיבה שהשחקן פרש מכדורגל. מה נסגר איתם? מאיפה הם באו עם הכותרות הסתומות האלה

• תוכן חדש...