Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בנסיעה היו לי רעשים מהרצועה, עצרתי בצד וראיתי שהרצועה הזאת עומדת להיקרע לגמרי.(הרצועה הקטנה)

איזו רצועה זאת בדיוק? מזגן? אלטרנטור?

כמה אמורה לעלות ההחלפה שלה? או שאפשרי לעשות זאת לבד. מצורפת תמונה

פורסם

משום מה אני לא מצליח לראות את התמונה.

תתקן וננסה להבין איזה רצועה , למרות אם כבר פותחים , בדוק גם את הרצועה השנייה ואם היא גם בלויה תחליף גם אותה.

דוד

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בהחלט ניתן להחליף לבד אם יש לך את הידע הבסיסי והכלים. החלפה שלה במוסך לדעתי תהיה סביב ה 100 שח. ציין מאיפה אתה ואני בטוח שיישמחו פה אנשים שמבינים לעזור לך בהחלפה.

פורסם

גם אם זו רצועת המדחס וגם אם זו רצועת האלטרנטור, זה סיפור די פשוט להחלפה.

אם בא לך מוסך-מאמין שלא יקחו לך יותר מ150 200 ש"ח.

אם בא לך להחליף לבד, אני יכול לעזור לך בכיף ולהראות לך איך לעשות את זה ולוודא שהיא מתוחה כמו שצריך, עשיתי את זה עשרות פעמים לבד, ואז תהיה לך רק העלות של הרצועה (נדמה לי בסביבות ה40-60 ש"ח).

שלומי

פורסם

היי לכולם ,

תודה על התגובות - התמונה לא הודבקה טוב באמת

בקיצור - הפולי התפרק לי ואני לוקח היום את האוטו שיסדרו לי אותו ובאמת המחיר אמור להיות 250 ש"ח בערך

×
×
  • תוכן חדש...