Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קורולה RUNX שנת 2003 ב Bora 2001 1.6 בנזין? (כ"ע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי חוות דעת על הרכב ולא כל כך מצאתי ,

אז אם משהו מכיר את הרכב ויכול לספר לי קצת עליו אני אשמח.

כרגע יש לי runx 2003 gli

האם שווה בכלל להחליף?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף? למה בעל הבורה רוצה להחליף איתך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הכוונה שלי לא להחליף ברכבים אלא למכור את שלי ולקנות את הבורה חסכון בכסף הראן איקס יותר ייקרה לי והיא אוכל לי הרבה דלק

עריכה אחרונה על ידי sAnr0
פורסם

הבירה לא יותר חסכונית מקורולה ראנקס.

ההפך, אם כבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבורה גיר רגיל או אוטומט? אם אוטומט, תתרחק כמו מאש! מנסיון, אם רגיל אז שילוב של מנוע 1.6 sr מצליח להזיז אותה איכשהוא, לשים לב לטיימינג וכריות בולם, חוץ מזה רכב מעולה. אם כבר אתה מחליף לבורה, למה לא דיזל ידני?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לא מבין למה להחליף ועוד ברכב יותר ישן, שאינך מכיר (בטח תזדקק ליישור קו).

הבורה תהייה אולי רכב יותר נעים לשהות בו (מבחינת אינטריור, אם שלם) אבל לא יותר זולה מבחינת אחזקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

בזמנו חיפשתי בורה, ומצאתי אחת שנת 2000 אבל מנוע 2.0. אז קודם כל, אם חשקה נפשך באחת, לך על המנוע הגדול יותר. ה-1.6 לא מספיק להניע בנמרצות את הרכב הזה.

יתרונות:

בנויה חזק ובאופן מוצק, חזקה בגירסת 2.0, מאובזרת יחסית לשנתון ולמתחרות, בגאז' ענק.

חסרונות:

מושב אחורי מעט צר, לא חסכונית בדלק, לא חסכונית בטיפולים. והכי חשוב - גיר שלא רק שלא מחזיק הרבה (אצלי נדפק ב- 120K ק"מ בערך), אלא שגם כשאתה משפץ אותו חובה שתעשה את זה אצל מי שמתמחה במותג ובגיר, וחובה שתתקין קולר גיר חיצוני אחרת התקלה תחזור!

לסיכום נסיוני האישי - נהניתי ממנה מאוד, ממליץ על גרסת 2.0 ובדיקה מעמיקה על היסוריית הטיפול בגיר לפני הרכישה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הבורה שהציעו לי היא 1.6 בנזין היא שמורה מאוד של קרוב משפחה של חבר כמו שאמרתי היא עשתה 104 אלף והיא יד ראשונה

אז אתם לא ממליצים לי לקחת אותה ?

עדיף להישאר עם הראנ איקס?

פורסם
הכוונה שלי לא להחליף ברכבים אלא למכור את שלי ולקנות את הבורה חסכון בכסף הראן איקס יותר ייקרה לי והיא אוכל לי הרבה דלק

אם זו הסיבה להחלפה -

לא יהיה חיסכון בדלק (כמה הרכב שלך צורך ?), כמעט בוודאות.

את הפרשי המחיר תוציא על יישור קו (כמה שהרכב שמור, עדיין זה רכב בן 15 שנה ויהייה לו בלאי, שיהייה יותר יקר לתיקון מאשר זה של הטויוטה).

עדיף אם כבר לפזול לרכבים קטנים יותר וחסכוניים יותר תוך עלייה במודל (רכב חדיש יותר) אם זה מתאפשר.

alfa 156 2.5.

פורסם
הרכב שלי צורך ליטר ל 8

והעלות שלו פי 1.5 מהמחיר של הבורה

1:8 נשמע לי לא הגיוני. אולי לפני שאתה מחליף, כדאי שתעשה בדיקה של כל מערכת הדלק, אולי משהו סתום או לא תקין שם.

לגבי המחיר - קודם כל אתה מדבר על שנתיים הבדל, ובכל מקרה הבורה ידועה כשומרת ערך גרועה, בטח בהשוואה לטויוטות למיניהן.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מנסיוני: (בורה 2001 ידנית, 1.6)

עושה אצלי 1-14 כאשר 50:50 בין עירוני ועירוני ויורדת ל-1-12 בעירוני בלבד.

לא יודע איך ה-2.0 אבל 1.6 קצת חלש לרכב הזה.

סה"כ הרכב מאוד נחמד וגרסת ה-comfortline הגיעה גם בצורה מאובזרת למדי (חיישני גשם ב-2001).

אבל לא הייתי קונה רכב כזה בלי היכרות קודמת איתו או בגרסה האוטומטית.

• תוכן חדש...