Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכב ספורטיבי 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי גולף 1.4 TSI, והנסיעה לא כלכך מספקת אותי, אז החלטתי שבמקום עכשיו אחרי הצ'יפ לנסות גם להחליף ג'אנטים צמיגים מתלים ואנטירולים... אולי פשוט יהיה יותר טוב לנסות איזהשהו רכב אחר, בעקרון בהתחלה חשבתי על הLEON 1.8 FR, ראיתי כמה חמודות ביד 2, אבל הבנתי שהנהיגה שם פחות כיפית(אשמח גם להסבר למה) חבר שמבין המליץ פשוט להחליף לגולף GTI, ומקצת חיפושים בפורום, הגעתי גם ל208GTI.

בקיצור אני נורא מתלבט מה יותר נכון וכדאי, בעקרון מה שחשוב לי, שיהיה כח זמין ואחיזה טובה, אבל עוד נקודה אולי קצת חריגה, זה שהאוטו יהיה סולידי.. לא בולט מדיי, ולא עצבני מדיי, בהתחלה באמת נורא נדלקתי על ה208, אבל אחרי שראיתי את הבפנים, הבנתי שזה יכול ליצור רושם שאני לא כלכך חפץ בו, אני פשוט מחפש חווית נהיגה טובה, בלי כל המסביב, לכן גם ליבי יותר נוטה ללאון אפורה ככה סולידית, מכל מקום, אשמח להצעות, דיונים, והמלצות, וכן אם מישהו מכיר איזושהי אופציה אחרת, בעקרון טטוח המחירים הוא 120K+-, הלאון מדובר על דגם 12\13 ובGTI 10\11

תודה!

פורסם

ד"א עכשיו אני רואה שיש גם שירוקו חמודות במחיר טוב, רק שההופעה עדיין קצת אגרסיבית מדיי. מה דעתכם?

פורסם

לא הייתי נוגע בשירוקו - יותר מדי מחלות וצרות צרורות.

יש לך את הגולף GTI שנת 2010

או פולו GTI חדשה יותר (2013-2014)

במקביל יש לך את הג'וליטות למיניהן. יהיה לך קשה למצוא אבל אולי תלתן 2010-2011 תכנס לך לתקציב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני מדבר על שירוקו 2.0 לא ה1.4.

לאון FR ממש לא עצבנית לדעתי, ובקשר לשירוקו, בעקרוןן אתה צודק, אבל מצאתי אחת STAGE 2 שנורא מפתה אותי, ובכל מקרה, היא יחסית עדינה, למרות שכנראה אנסה למצוא איזו גוךף GTI שלא קרעו לה תנשמה

פורסם
:?:roll:

יצאתי טונה? :roll:

הכוונה כמובן לשירוקו ה1.6. שמניסיון אצל קרוב שקנה ולא היה לו יום אחד של שקט מהרכב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שירוקו 1.6 זה רק דיזל, אין בישראל. התכוונת לשירוקו 1.4 טווין-צ'ארג'ר.

אותו מנוע, בוורסיה חזקה יותר, משרת גם את הפולו GTI.

פורסם

מה שאביה אמר.

השירוקו 2.0 נשמעת לי כמו אופציה מעניינת עבורך, פולו GTI גם עלולה להתאים.

לא פירטת כמה חשובה הפרקטיות (דלתות אחוריות לא חשובות לך?).

אלפא לא ממש עונה לקריקטריון כי פחות סולידית אפילו מהשירוקו (אני אישית אוהב את זה, אבל זה נשמע לא מתאים לפות"ש).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מבין. אתם אומרים לו לא לקחת את השירוקו 1.4, אבל כן את הפולו GTI. כמו שכבר נאמר, זה אותו המנוע עם אותם הצרות. לא הייתי קונה רכב את ה 1.4 עם המגדש על והטורבו.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

yt09 אתה מדבר על POLO GTI MK5, אני מדבר על POLO GTI MK6. לפי התקציב שלו, סביר להניח שהוא גם מדבר על MK6.

תקן אותי אם אני טועה.

למען הסר ספק - ברור שלא אני (ולא הממליץ השני) ממליצים לך על מנוע ה1.4 הבעייתי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...