Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
220 דולר זה קצת פחות ממחיר רגיל בטורקיש.

אישית מעדיף לשלם קצת יותר ולא לנטוס בקרון בקר מעופף.

מסכים עם כלל האצבע הזה עם סייג אחד- כל עוד הכסף שלי לא הולך לחברה טורקית.

אי לכך במקרה זה הייתי מוכן להתפשר על טיסה בקרגו ולא עם טורקיש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוב התהליכים הללו נסתרים מעיני הנוסע. אבל הם שם.

תודה על הפירוט. הכל שאלה של מידתיות, ודווקא על רקע הדברים האלה קל לנוסע להרגיש את ההבדלים בין חברות ששיקוליהן כלכליים נטו לבין אלה שמקפידות בכ"ז לתת שירות הולם ללקוח.

RyanAir שאני מביא פה כל הזמן כדוגמה שלילית מקפידה לא רק לשלם שכר נמוך אלא גם להבהיר לכל מי שזה לא מתאים לו שהוא מוזמן לעזוב ושיש עוד אלף כמוהו שרק מחכים לתורם. המנטליות הזאת של מפעל טקסטיל באופקים מתייחסת לא רק לעובדים, גם היחס ללקוחות דומה. אז הם הכי זולים ויש להם דלת מסתובבת של דיילים עם הכשרה מינימלית, בעוד שאיזיג'ט ורוב המתחרות הנוספות משתדלות לשמור על מצבת כח אדם קבועה פחות או יותר בצוות האוויר ולכן (בין היתר) יוצאות קצת יותר יקרות. בין זה לבין שאר הדברים שפירטת יוצא שההבדל במחיר הוא לעיתים קרובות פקטור שולי, לכן חברות הלואו-קוסט נאלצות להתחרות לא רק במספרים אלא גם בחוויית הטיסה הכוללת.

פורסם

לי יש שאלה אחרת, מה הדרך הכי זולה להגיע היום לאירופה(חוץ מלקנות מרצדס וללכת לשחק שוטרים וגנבים עם דאע"ש וחיזבאללה) ומה היעד הכי יעיל (נגיד יון זה קרוב, אבל לא יעיל כי זה לא באמת אירופה) - איטליה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מסכים עם כלל האצבע הזה עם סייג אחד- כל עוד הכסף שלי לא הולך לחברה טורקית.

אי לכך במקרה זה הייתי מוכן להתפשר על טיסה בקרגו ולא עם טורקיש.

אם זו לא חברה של ארדואן אישית אז אין לי בעייה. אני עובד עם טורקיה לא מעט, מגיע לשם והם מגיעים אלי. הלך הרוח בציבור שם שונה לחלוטין ממה שמתארים בתקשורת (אני מסתובב של גם באיסטנבול וגם בקוניה בלי להסתיר את הזהות שלי ובלי שום פחד ימתקבל יפה בכל מקום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם זו לא חברה של ארדואן אישית אז אין לי בעייה. אני עובד עם טורקיה לא מעט, מגיע לשם והם מגיעים אלי. הלך הרוח בציבור שם שונה לחלוטין ממה שמתארים בתקשורת (אני מסתובב של גם באיסטנבול וגם בקוניה בלי להסתיר את הזהות שלי ובלי שום פחד ימתקבל יפה בכל מקום).

+אלף

גם לא בבורסה, אנקרה, איזמיר, גזיאנטפ. מרגיש שם בנוח בכל מקום ומקבל אחלה יחס לא קשור למי אני ומה אני ואם יודעים שאני מישראל נותנים יחס פי 2 יותר טוב. מדבר עיברית חופשי גם ביציע של גאלא שאני הולך למשחקים. ולא הרגשתי מאויים מעולם.

כנ"ל גם לגבי סיני חוץ מהקטע של אנשים מגיעים לפה משם. אולי בתוך שקית.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זו לא חברה פרטית של ארדואן אבל מבחינתי כל עוד זו חברה שממשלת טורקיה מחזיקה כ-50% ממניותיה זה מספיק כדי לבחור חלופות אחרות.

זו בדיוק אותה חברה שבלחימה האחרונה בעזה תקעה נוסעים בטורקיה כי סירבה לטוס לישראל.

כמובן כל אחד עושה את ההחלטות שלו וזה לגיטימי, אין לי בעיה עם אזרחי טורקיה ואני לא אחרים מוצרים שפוגעים ב“אדם הקטן“, אני בהחלטת לא אשתמש במוצרים שתורמים לכלכלת טורקיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טסתי לאמסטרדם עם טורקיש בסוף מאי עם קונקשן בוינה של שבע שעות בהלוך ואוברנייט בחזור בכ-280 דולר, כולל מטען.

את השעות והאוברנייט בוינה ניצלנו לטיול בעיר.

כלומר, אם זה נופש אפשר לקחת קונקשנים לא יעילים ולנצל אותם לספיח ליעד המרכזי.

באמסטרדם נפלנו על ימים של 25 מעלות ביום ושמיים בהירים, ככה שאם זה מופיע כתוספת בתשלום לכרטיס - אני ממליץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו לא חברה פרטית של ארדואן אבל מבחינתי כל עוד זו חברה שממשלת טורקיה מחזיקה כ-50% ממניותיה זה מספיק כדי לבחור חלופות אחרות.

זו בדיוק אותה חברה שבלחימה האחרונה בעזה תקעה נוסעים בטורקיה כי סירבה לטוס לישראל.

כמובן כל אחד עושה את ההחלטות שלו וזה לגיטימי, אין לי בעיה עם אזרחי טורקיה ואני לא אחרים מוצרים שפוגעים ב“אדם הקטן“, אני בהחלטת לא אשתמש במוצרים שתורמים לכלכלת טורקיה.

בלחימה האחרונה לא רק הם הפסיקו לטוס לארץ ובסך הכל היה עיכוב של יום. לא כזה אסון כמו שניסו לעשות מזה.

זה דומה לשלג לפני שנתיים שירד בלילה וכבר למחרת בבוקר אנשים התחילו לצעוק שיש מצור ואין שום דבר בבית.

פורסם

נכון מאוד.

הסתיגות- אני אוהב רחת לוקום טורקי.

יהודה

פורסם

רק אמסטרדם לדעתי עד 4 ימים. אם אתה רוצה קצת לצאת ממנה אפשר למלא גם חודש.

פורסם
אם כבר באמסטרדם עסקינן: מהו טווח הזמן האופטימלי לחופשה בעיר הזאת? שלושה ימים? ארבעה? אולי שבוע?

תודה

לא יודע כמה זמן עבר.

זה מעורפל...

הייתי 4 לילות, ונשאר לנו טעם של עוד.

אני מוכן לחיות שם גם חודשיים ולהנות מהאווירה. אחלה מקום.

טיילנו גם מחוץ לעיר וויתרנו על חלק מהאטרקציות המוכרות (מאנה פרנק ועד מאדאם טוסו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נכון מאוד.

הסתיגות- אני אוהב רחת לוקום טורקי.

יהודה

מארה על ראשך, עשית לי דודא ואני במקום שאין בו מצב שאני משיג קצת עכשיו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משך השהות באמסטרדם תלוי בתחומי העניין שלך.

לטעימה מהעיר יספיקו 3-4 ימים.

אם יש לך תחומי עניין המיוצגים בה, לצשל מוזיאוני אמנות, תוכל להרחיב פי מה

מבחינת טיול בהולנד אמסטרדם מתאימה רק אם עה עושה שימוש ברכבת או מתבסס על טיולים מאורגנים.לנהיגה עצמית יש למצוא בסיסים מחוץ לערים הגדולות, ואז האפשרויות רחבות מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכל העונים.

רק אמסטרדם לדעתי עד 4 ימים. אם אתה רוצה קצת לצאת ממנה אפשר למלא גם חודש.

במניין הימים אתה סופר גם את ימי הטיסות? כלומר: האם ארבעה ימים נטו לשהייה בעיר, או לצאת בחמישי ולחזור בראשון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...