Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורום בשלל אתרי החדשות, לדוגמא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4672615,00.html

חברת התעופה איזיג'ט, החברה הזרה השנייה בהיקף פעילותה בישראל, הודיעה הבוקר על פתיחת קו בין תל אביב לאמסטרדם, כפי שדווח לראשונה ב-ynet לפני כחודשיים.החברה הודיעה כי הטיסות יחלו לפעול בחודש אוקטובר ויתקיימו ארבע פעמים בשבוע, בימים שני, רביעי חמישי ושבת לאורך כל השנה. הטיסה הראשונה תצא ב-26 באוקטובר. אמסטרדם תהיה היעד העשירי של החברה בישראל.על פי דיווח החברה וכפי שניתן לראות כבר עתה באתר החברה, מחירי הפתיחה לכרטיסים הזולים ביותר יהיו €48.49 אירו מתל אביב לאמסטרדם ומחיר של 46.49€ אירו בקו מאמסטרדם לתל-אביב. המחיר כולל מסים אך לא כולל עלות מזוודה, בחירת מושב, אוכל ועמלת תשלום בכרטיס אשראי.

 

לא ראיתי מושבים ב46 אירו, כן ראיתי טיסה הלוך חזור ב221 דולר (בנובמבר, רביעי עד שני)

סה"כ אני מאוד שמח ומברך על זה, הייתי בדצמבר ואני מאוד רוצה לחזור שוב, ועכשיו זה בהחלט יוריד את מחירי הכרטיסים



9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

220 דולר זה קצת פחות ממחיר רגיל בטורקיש.

 

אישית מעדיף לשלם קצת יותר ולא לנטוס בקרון בקר מעופף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא זוכר כזה מחיר בטורקיש, ואם כן, עם עצירה באיסטנבול (המחירים של פגסוס בד"כ בסביבות ה300+)

קשה גם לשפוט כי זו לא העונה, מעניין מה יהיו המחירים בשנה הבאה בקיץ, אז אני מאמין ההבדלים יהיו גדולים יותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אישית מעדיף לשלם קצת יותר ולא לנטוס בקרון בקר מעופף.

בניגוד ל-RyanAir ולכמה שחקנים נוספים בתחום, איזיג'ט הם אחלה חברת תעופה בלי קשר למחיר. אל תהיה אחד האנשים האלה שלא מוכנים לשמוע היום על דאצ'יה בגלל שב-88' הייתה להם במשפחה דלתא עם תקלות.

 

לגבי אמסטרדם, אני מניח שכמו תמיד המחיר הוא "החל מ..." - בפועל מספר הכרטיסים במחיר הזה יהיה כנראה מצומצם וידרוש הזמנה של הרבה זמן מראש. זו גם אחת הסיבות שבגינן הלואו-קוסט כ"כ מצליח באירופה, כי הם יודעים לתכנן את החופשות שלהם שנה מראש ובהזמנה כזאת קל לחברת התעופה לתכנן ולמכור בזול.

פורסם

מותר תיק יד

ומזוודה עולה 63 דולרים לשני הכיוונים

אתה מוזמן לבדוק הרגע בדקתי שוב אולי אני מפספס משהו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
איזיג'ט הם אחלה חברת תעופה בלי קשר למחיר.

מנסיון, הם לא כל כך בסדר.

בכל זאת טוב שאיזיג'ט טסה ליעדים נוספים בגלל ההשפעה העקיפה- חברות התעופה האחרות מיד מורידות מחירים לאותו היעד, גם אם לא לרמה של איזיג'ט.

 

יהודה

פורסם

cfir71

כשהייתי בדצמבר (תחילת דצמבר) כבר היה קפוא וסביבות 0-3 מעלות אבל עם חולצות תרמיות ומעיל ומגפיים וקצת קופי שופ מסתדרים טוב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מנסיון, הם לא כל כך בסדר.

כנראה שהנסיון שלך שונה משלי. אינני טוען שהם טלית שכולה תכלת, אבל אחרי עשרות טיסות איתם בשנים האחרונות אני יכול לומר בוודאות שהם לא גרועים יותר מהמתחרים ה"רציניים". בד"כ אפילו קצת יותר טובים.

פורסם

עזבו אתכם מחברות Low Cost סוג ז', רק טורקיש ארליינס - מספר 1 בתמורה למחיר.

טרקיש פשוט טובה מכולם, המושבים טובים יותר האוכל טוב יותר השרות טוב יותר

איסטנבול שדה מדהים שלא לדבר על הטרקלין מהיפים בעולם

חברות התעופה חברו להוריד את הרמה עם מטוסים בונוניים מינוס ושרות בהתאם

הגדילה לעשות לופטנהנזה שהסבירה לנו שכדאיי לטוס רק לא עימה באמצעות הורדת רמת המטוס לאיזי גט ואוליי פחות

שימו לב לציוד למושבים למטוסים מדוע החברות האחרות אינן מתחרות בסוגי המטוסים שלא לדבר על קונקשין לכל מקום בעולם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
עזבו אתכם מחברות Low Cost סוג ז'...

הגדילה לעשות לופטנהנזה שהסבירה לנו שכדאיי לטוס רק לא עימה באמצעות הורדת רמת המטוס לאיזי גט ואוליי פחות..

רציתי להודות לך באופן אישי - בזכות אנשים כמוך לאנשים כמוני יש הרבה מקומות פנויים בטיסות של איזיג'ט ושות'. אנא המשך כך והפץ את הבשורה בפורום כמה שיותר רחב.

 

אני בינתיים אמשיך להנות מטיסות ישירות ומהירות במחירי הקרן ולהביא סנדוויצ'ים מהבית. כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.

פורסם

רגע, אז המטוסים של איזיג'ט הם באמת כמו מונית שירות נתנייתית, או שבכל זאת יותר נוחים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
cfir71

כשהייתי בדצמבר (תחילת דצמבר) כבר היה קפוא וסביבות 0-3 מעלות אבל עם חולצות תרמיות ומעיל ומגפיים וקצת קופי שופ מסתדרים טוב

גם אני הייתי בהולנד בתחילת דצמבר (5-7) והיה שם קור קיצוני בעיקר בגלל הרוחות. הייתי לא מעט פעמים שם בנובמבר ומזג האויר היה סביר (7-8 מעלות).

 

דריש, תגדיר סביר וטוב. בשבילי חברה סבירה זו חברה שכשאני נוחת אני הולך ישר לעבוד ולא מפורק טוטאלית (וגם klm מפרקת אותי). בטורקיש זה יוצא לי כמעט תמיד בסביבות 220 עד 250 להלוך חזור עם עצירה של שעה באיסטנבול.

 

נריכה: שכחתי לציין שטסתי עם איזיג'ט בתוך אירופה והיה מאוד לא נוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.


×
×
  • תוכן חדש...