Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיקאסו כ 3.5 שנים. אני כבר מורגל להתראות השווא שאני מקבל מעת לעת וכבר לא מתרגש (כמו - ה Hand Brake לא תקין למרות שהוא תקין וכו'). התראות אלו נעלמות כלעומת שבאו. רצה הגורל והיום היה לי טסט. ורצה עוד יותר הגורל, וביומיים האחרונים, אני מקבל התראת Anti Pollution מידי לאחר ההתנעת הרכב.

ובכל זאת - עברתי טסט.

אז - האם התראה זו, לפי הערכים האלו, הינה התראה אמיתית?

תודה

unnamed.jpg

פורסם

זו תקלה ידועה במנועי THP156 . האם הרכב שלך עם מנוע 1600 טורבו ?

בסופו של דבר זה או תקלה בחיישנים או תקלה אמיתית ברכיב אחר. בשני המקרים הרכב לא נותן תערובת דלק תקינה למנוע וזה דורש בדיקה במוסך.

פורסם

תודה: מנוע בנזין 2000 רגיל.

השאלה - האם, לפי תדפיס מכון הבדיקה, זו תקלה אמיתית (עם ערכים גבוליים) או תקלת שווא.

אם תקלה אמיתית - אטפל בה.

אם תקלת שווא - אני רגיל לסוג כזה של תקלות, אשר יעלמו כלעומת שבאו.

תודה.

פורסם (נערך)

זה לא ישבית את הרכב מיד אבל זה עלול לגרום לעלייה התצרוכת הדלק או תופעות אחרות כגון רעידות מנוע לא סדירות וכו. אם זה יחמיר טז יתכן שהרכב יעבור למצב צליעה. במוסך יוכלו להגיד לך יותר... כי יש קוד תקלה יותר מדויק במחשב הרכב. יש לך סורק תקלות ?

למשל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?251317-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C5-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%AA-quot-anti-pollution-fault-quot-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%A0%D7%94

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה: לפני חצי שנה החלפתי כוייל (מגיע קומפלט ל 4 מצתים), לאחר שהיה זיוף של 'פעם ב' בטורים.

אז - האם יתכן שהבעיה בכויל?

איך הכויל קשור לזיהום האויר? האם זה בגלל שההצתה יכולה להיות לא מושלמת?

איזה עוד רכיבים יכולים להשפיע על הזיהום אויר?

אגב, אומנם ההחלפה לא נעשתה במוסך מורשה, אבל נראה שלפי התאור והמקט - השתמשו ברכיב מקורי. נכון?

PICASO.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

מבלי להתחבר לסורק תקלות במחשב לא תדע מה המשמעות של הנורה שדולקת. המחשב מתריע גם על תקלות חולפות/זמניות שנרשמות בזיכרון של המחשב. אתה מוזמן לבוא למוסך גבע לבדיקה של 10 דק' ללא עלות ונהיה יותר חכמים

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
תודה: לפני חצי שנה החלפתי כוייל (מגיע קומפלט ל 4 מצתים), לאחר שהיה זיוף של 'פעם ב' בטורים.

אז - האם יתכן שהבעיה בכויל? יתכן

איך הכויל קשור לזיהום האויר? האם זה בגלל שההצתה יכולה להיות לא מושלמת?

פספוס בהצתה (MISSFIRE) יגרום לפליטת דלק שלא נשרף. הדלק מתלקח בממיר הקטליטי (זה תפקידו) וגורם להרס הממיר.

איזה עוד רכיבים יכולים להשפיע על הזיהום אויר?

בגדול: הזרקה ופליטה. חוץ מסליל ההצתה (קויל) יש גם מחשב שמתזמן את העניין ושולח זרם חשמלי. גם בעיות בתזמון ישבשו את פעולת המנוע. גש לגבע!

אגב, אומנם ההחלפה לא נעשתה במוסך מורשה, אבל נראה שלפי התאור והמקט - השתמשו ברכיב מקורי. נכון?

לא אוכל לענות בהתכתבות. לפעמים לחלקים תחליפיים יש מקט של החלק המקורי התואם. סליל ההצתה המשולב הזה עולה אלפי שקלים

התייחסתי באדום

פורסם
מבלי להתחבר לסורק תקלות במחשב לא תדע מה המשמעות של הנורה שדולקת. המחשב מתריע גם על תקלות חולפות/זמניות שנרשמות בזיכרון של המחשב. אתה מוזמן לבוא למוסך גבע לבדיקה של 10 דק' ללא עלות ונהיה יותר חכמים

בדיוק. לחידוד הנקודה - כשאתה מניע אתה עשוי לקבל התראה שפשוט רשומה בזיכרון, גם אם עכשיו הכל בסדר. מצד שני, תקלה נכנסת לזיכרון רק אחרי שהחיישנים קיבלו קריאה לא תקינה מספר פעמים. אצלי ההודעה הופיעה בכמה תקלות הנבדלות ביניהן בקוד הספציפי (אותו לא רואים בצג אלא רק בסורק): תקלת טיימינג, מצתים שרופים, וטורבו תקול.

פורסם

תודה. למוסך שלי יש סורק תקלות:

בתקלה אחת (חיישן בלם תקול שהוחלף), הסורק לא שמר את התקלה.

בתקלה אחרת (מנוע מזייף והוחלף כוייל), לא היתה כלל תקלה (לא בסורק ולא בתצוגה)

אני מקווה שהפעם הוא כן יראה את התקלה הזו ואת הסיבה לכך.

• תוכן חדש...