Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נולדו בגינה של הבניין 4 גורי חתולים, וכל פעם שאני מתכנן לנהוג ברכב אני פותח את המכסה מנוע ומוצא שם

את כל ארבעת החתולים ואז הם בורחים.

זה כמובן לא הפתרון כי זה רק עניין של זמן עד שחס וחלילה יקרה לי משהו לאוטו (או לחתולים).

יש לציין שאני מחנה בחנייה של הבניין (לא חנייה מקורה).

דיברתי עם הפיקוח העירוני והם אמרו שאסור להם לגעת בחתולים.

אפשר עצה בבקשה?

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לנסות לתלות שלט אזהרה. אבל, אתה יודע, cats are ass*oles והם ישימו עליו פס.

כמה דפיקות על המכסה מנוע לפני כל נסיעה יבריחו אותם עם מינימום מאמץ מצדך.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפני כל הנעה - שב ותנדנד את הרכב מכיוון מכסה המנוע... אני חושב שזה יעשה את העבודה..

ותמיד תזכור : אתה גם יכול להוציא לחתולונים קערת מים ולשים במקום מוצל בסביבה :)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

תמיד תוודא עם דפיקה קטנה על הצופר שתניב פיפ קטן ותעיף כל חתול.

חשוב פיפ קטן כדי לא להפריע לשכנים ובנוסף זה גם עשוי לבעס את החתולים

כך שירד להם החשק להיכנס שוב, אע"פ שקשה לבעס חתולים.

The first one to get angry loses

פורסם

לחברה שענו לי עד כה, תודה! אבל לגרש אותם כל פעם זה לא הפתרון.

אני רוצה למצוא פיתרון שיגרום להם לא להכנס לשם יותר. מפחד שישחקו לי שם עם הצינורות/חוטים וכד'.

פורסם

חוץ מלדפוק על מכסה המנוע ו/או לפתוח אותו ולוודא שאינם (לי אין בעיה אגב לעשות זאת ואני עושה זאת בכל פעם, זה ממש לא מאמץ מצידי עבור השקט הנפשי), אין יותר מדי מה לעשות. חכה שיגדלו ויפסיקו עם המנהג הזה. במקביל, תפנה לעירייה שידאגו לעקר/לסרס את החתולי חצר כדי שלא יהיו בעתיד המלטות נוספות. כמובן שבשום אופן לא להעביר את החתולים מיקום.

בלי קשר, כלי עם מים יהיה נחמד להם אם תשים. ואוכל..אבל זה לא כל אחד עושה.

פורסם

השכנה בבניין ליד דואגת להם לאוכל ומים והם באים לרכב שלי לעשות לי כאבי ראש.

לא מבין למה הם לא נשארים קרוב לאזור לנכנסים למכונית של השכנה :/

פורסם

היא מביאה להם אוכל. הם יודעים לא לירוק לבאר שממנה הם שותים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נסה להניח גרגרי פלפל שחור איפשהו מתחת למכסה המנוע או לפזר על החניה.

הם שונאים את הריח ולא מתקרבים.

אנחנו עשינו את זה בחצר על ריהוט הגן שהפך לזולה שלהם.

הם נעלמו משם.

פורסם

אם החתולים חמודים במיוחד תטמין מצלמה מתחת לרכב ותצלם אותם. עם כל אטרף סרטוני החתולים שיש היום, יש סיכוי שהסרטון יהפוך לויראלי ועם הכסף מהפרסומות תרכוש בית פרטי עם חניה מקורה וסגורה.

פורסם
אם החתולים חמודים במיוחד תטמין מצלמה מתחת לרכב ותצלם אותם. עם כל אטרף סרטוני החתולים שיש היום, יש סיכוי שהסרטון יהפוך לויראלי ועם הכסף מהפרסומות תרכוש בית פרטי עם חניה מקורה וסגורה.

חחחחחח תותח. מבטיח לך 10% מההכנסות

פורסם

ועכשיו ברצינות.

קיים ספריי מיוחד שמרחיק אותם. תרסס מסביב לרכב, קצת על הצמיגים, באיזור המנוע והם לא יתקרבו יותר לרכב.

בספריי קיימים חומרים שהחתולים ממש, אבל ממש לא אוהבים. לא פלפל, לא מלח, לא אקונומיקה, ולא רגל קרושה.

רק את הספריי המיוחד הזה. מניסיון:

flower (Copy).jpg

ההצלחה מובטחת!

• תוכן חדש...