Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אבא שלי רוצה להתחדש ברכב עם שנתון גבוה יותר,הוא חושב על רנו פלואנס טורבו דיזל אוטומט,מה היתרונות והחיסרונות ברכב?

איך הפלואנס מבחינת תחזוקה,אמינות וצריכת דלק?

תודה לעוזרים.

הרכב ישמש לנסיעות של פעמיים בשבוע לאיזור המרכז מירושלים,ועוד הרבה נסיעות בעיר.(בערך 600 קמ בשבוע)

Got smoked?sorry its my F9Q :-o

פורסם

הרכב זריז וחיסכוני, תא מטען גדול ומרווח טוב, כןל פעם שנסעתי עליה אהבתי.

הרובוט בסדר אבל אם לוחצים חזק על הגז הורדת הילוך מעט אגרסיבית.

מבחינת אמינות דיברתי עם נהגי מוניות והם מרוצים,אחד שעשה מילואים נתן לי סיבוב על הרכב וגם היה מרוצה ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בבעלותי פלואנס טורבו דיזל אוטומט 2014. סה"כ מרוצה מאוד.

צריכת דלק 50% בינעירוני 50% עירוני כ16-17 ק"מ לליטר

פורסם

נושא קצת טחון... משתמש באחת מודל 13. כרגע עם 85 אלף ק"מ. רכב חסכוני, גדול ונוח. מזגן בינוני מינוס (חלש ורועש), הנדסת אנוש ייחודית למערכת השמע (דבילית לגמרי בקונסולה, גאונית בשליטה מההגה). חווית נהיגה נוחה יחסית ובלתי מתקשרת. מנוע זריז.

מבחינת אמינות: מוצלח בהחלט- אני לא מכיר מהרשת בעיות מיוחדות ונראה לי שמשתמשי הרכב שאני פוגש מאוד מרוצים. הסתייגות אחת: אצל הייתה תקלה של אלקטרוניקה בגיר שתקנה באחריות והייתה עול 8000 ₪ אם לא היה כיסוי. אתמול פגשתי במוסך מורשה רנו בקריי שמונה בחור נוסף שחווה את אותה תקלה -לך תדע אולי מקרה ואולי לא ..

שורת סיכום- רכב שהייתי בהחלט רוכש מכספי.

• תוכן חדש...