Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

לפעמים אני טועה מדוע ולמה פורום רכבי כללי שוקק חיים במיוחד כאשר פלוני אלומני פותח אשכול מסוג "הלך לי מנוע בגולף" או "שירות מחפיר של צ'מפיון...".

אי אפשר בלי פלוצפאגן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא שוקק חיים גם בלי צמפיון,אבל אנשים סקרנים לגבי פוסטים כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הרבה אמוציות בקרב כל מיני אנשים בנוגע למותגים שונים.

מאותה סיבה שאנשים אמוציונלים כלפי קבוצת כדורגל לדוגמא.

אגב, שים לב שבד״כ רוב המשמיצים או המתלוננים אלו אנשים שמעולם לא היה ברשותם רכב מתוצרת vag.

פורסם

נקמיצ’י אתה צודק בהחלט, רוב המשמיצים של מותג זה או אחר כנראה לא החזיקו בבעלותם רכב מאותו מותג אך יחד עם זאת זה לא אומר שהם בהכרח טועים בטענות שלהם.

אם להתייחס לקונצרן שציינת, אין לי ולא היה לי רכב של הקונצרן אבל מספיק לקרוא כאן את כמות החרא שאוכלים לא מעט מבעלי הרכבים של הקונצרן כדי להסיק שיש בעיית אמינות בלא מעט רכבים ויש בעיית שירות של היבואן.

יתרה מכך, ייתכן מאוד שחלק מהסיבה שאותם משמיצים לא מחזיקים בבעלותם רכב של אותו מותג מושמץ בגלל שהם מבינים מבעלי הרכבים של אותו מותג את הקשיים שהם עלולים לחוות אם יחזיקו רכב כזה בבעלותם.

מרק,

גם אתה צודק, יש נושאים שמעוררים יותר עניין ויש כאלה שפשוט פחות מעניינים.

תכנון טיול לנורבגיה בהחלט מעניין, המגזין החודשי של איגוד המוסכים קצת פחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בכל פורום יש כמה נושאים שמעוררים אמוציות. אפשר להשוות את זה לויכוחים "אנדרואיד או אייפון" ו-"פלאזמה או LCD" שהיו נפוצים מאוד בפורומים מסוימים.

כמובן שהויכוחים האלה חסרי טעם וקשה להאמין שטיעונים כאלה או אחרים שכנעו מישהו אי פעם.

עם זאת, אני מודה שבלי השרשורים על בעיית האיכות (לכאורה) של VW היה הרבה יותר משעמם כאן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש הרבה אמוציות בקרב כל מיני אנשים בנוגע למותגים שונים.

מאותה סיבה שאנשים אמוציונלים כלפי קבוצת כדורגל לדוגמא.

אגב, שים לב שבד״כ רוב המשמיצים או המתלוננים אלו אנשים שמעולם לא היה ברשותם רכב מתוצרת vag.

+1

מעניין שלגבי הפוקוס עם הגיר שלה לא היה "עלייהום" כזה כמו עלינו, וגם על תיבות ההילוכים של רנו AL4.

עידן: אהבתי את התמונה שהחלפת - צילמת את עצמך בסלפי עם ההקסקופטר שלך? (הפגישה שלנו נידחתה לצערי - הנסיעה נדחתה )

קובי

:-)

פורסם (נערך)

שלילי,

התמונה צולמה בגובה 12k רגל על ידי צלמת שקפצה איתי ממטוס תקין ;)

לגבי מה שציינת אודות תיבת ההילוכים של פורד, בהחלט נפתחו מספר שרשורים בעניין אבל הם מעוררים עניין כי הם הרבה פחות נפוצים.

על תיבת ה-AL4 הידועה לשמצה דובר לא מעט, לא רק ברנו אגב, בכל קבוצת PSI ואם אני לא טועה גם במיצובישי כריזמה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם
חברים,

לפעמים אני טועה [מרק כנראה אתה ממש רותח על העניין. לא מתאים לך בכלל לכתוב טועה במקום תוהה] מדוע ולמה פורום רכבי כללי שוקק חיים במיוחד כאשר פלוני אלומני פותח אשכול מסוג "הלך לי מנוע בגולף" או "שירות מחפיר של צ'מפיון...".

אי אפשר בלי פלוצפאגן ?

ולגופו של עניין:

לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה, אין עוד יצרן מודרני שככה הולכים לו מנועים או גירים. זה היה מתאים לשנים עברו, ולא מקובל היום עם כל בקרות האיכות למיניהם.

אני אישית מעולם לא הגבתי בשרשורים האלה, אבל אני יכול להבין ממה זה נובע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לדעתי הסיבה היא שהמותג (קונצרן) הוכיח אמינות טובה למדי במשך שני עשורים (יש שיגידו יותר) ובנה לעצמו תדמית איתנה של הנדסה גרמנית למופת.

ואז ברגע אחד, out of the blue, התחיל לייצר רכבים שהם אנטיתזה גמורה לתדמית שלו.. אנשים פשוט לא מצפים מהמותג הזה אמינות כלכך מחפירה ואחוז כל כך גבוהה של רכבים "גמורים", כלומר לימונים קלמנטינות ושאר פירות הדר.

השאלה האמיתית היא, למה זה מפריע לך כלכך?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

מרק תראה איך פתחת שרשור שעומד להפוך לעוד שרשור פלוצוואגן ;)

וברצינות, כדי שזה לא יהפוך לשרשור כזה אולי כדאי להתעסק בטענה של מרק ולא בדוגמה שציין.

עריכה,

יגאל, זה לא קשור לאמינות שמצפים מפולצוואגן, זו האמינות שמצפים לקבל בקניית רכב חדש מכל מותג.

פורסם

מתנשאים בדרך כלל מעוררים יותר שמחה לאיד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• אחראי פורום
פורסם

דעתי בנקודות:

1. היתה הילת אמינות סביב VAG ולמעשה איכשהו עדיין קיימת. הבעיות מדליקות את אלה שמפריעה להם נאמנות בכל מחיר למותג, מתובלת בקצת שמחה לאיד.

2. הייתי משווה את זה למגה שירשורי אלפא. כל רכב שמעורר אמוציות גם מעורר רגשות הפוכים אצל חובבי מותג מתחרה/שונאי אלפא/whatever.

3. הפוקוסים נפוצות בליסינג ואין סביבן שום עדת מעריצים, פחות עניין.

באופן אישי אני לא מגיב לא פה ולא שם, לא מצד חובב המותג ולא מהצד המטנף. אלו שירשורים שתוך שני דפים הופכים לזירת התגוששות ולא לדיון.

אין לי בעיה שכולם ישנאו את האוטו שלי, רק שיעשו את זה באלגנטיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שמי שמעלה טענות כנגד מותג כלשהו עושה זאת מתוך שמחה לאיד וזה טבעי שיש מעריצים של מותג אחד ואחרים שאוהבים מותג אחר, אין בכך פסול ויתרה מכך, אם זה לא היה קורה היה די משעמם, הן על הכבישים וכפועל יוצא פה בפורום.

כאחד שדווקא כן מגיבים לפעמים בשרשורים כאלה זה לא נעשה מתוך שמחה לאיד כי דווקא קל מאוד להזדהות עם התסכול של מי שרכש רכב חדש ונתקל בתקלות, זה כן נעשה מתוך כעס על כך שהתקלות ממשיכות להתרחש בשלב שמחלות הילדות כבר אמורות להפתר.

ללא קשר, עם כל האהבה למכוניות ומוטוריקה, לא צריך לקחת אישית או להעלב כי מישהו אמר משהו שלא לרוחך על הרכב שלך, בסופו של דבר זו רק מכונה שהיום בחרת בה ומחר תבחר באחרת או כמו שאישתי אומרת- פח עם 4 גלגלים.

פורסם (נערך)

אני לא מסכים עם פותח השרשור, תנסה להשחיל מילה על איטלקיה בשרשור כלשהו ותראה אותו מתפתח יפה מאוד לוויכוח מרובה עמודים.

זה לא ייחודי רק לואגינות.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...