Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שמי שמעלה טענות כנגד מותג כלשהו עושה זאת מתוך שמחה לאיד ...

...לא נעשה מתוך שמחה לאיד כי דווקא קל מאוד להזדהות עם התסכול של מי שרכש רכב חדש ונתקל בתקלות, זה כן נעשה מתוך כעס על כך שהתקלות ממשיכות

אמת.

הבעיה היא שאין מול מי לשמוח לאיד - הלקוח המסכן אכן מעורר הזדהות

והיבואן מקסימום מעורר כעס. גם אם למשתמש הכי ואגינאי בפורום הייתה נשברת בוכנה,

וזה מן הסתם עתיד סטטיסטית להתרחש, זה סתם עצוב.

במקרה שלי זה מעורר טיפת תסכול, כי הייתי רוצה איזה רכב מהאלו

רק שאני לא יכול להביא את עצמי לרכוש משהו שבעיני לא אמין, או מראש פחות אמין מאחרים.

The first one to get angry loses

פורסם

אני שואל אחרת, למה לרכוש רכב שבמקרה הטוב יש ספק בנוגע לאמינותו כשיש לו מתחרים אמינים יותר שלא נופלים ממנו בפרמטרים אחרים (או אפילו נופלים ממנו במעט).

אם לא היו מתחרים ראויים ניחא, אבל יש מתחרים והם בהחלט ראויים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה, אין עוד יצרן מודרני שככה הולכים לו מנועים או גירים. זה היה מתאים לשנים עברו, ולא מקובל היום עם כל בקרות האיכות למיניהם.

אני אישית מעולם לא הגבתי בשרשורים האלה, אבל אני יכול להבין ממה זה נובע.

הולכות ומתמעטות כנראה,משום שהדגש הוא על "זול זול זול" בשביל למזער עלויות.

איך אומרים? פעם ייצרו רכב\מוצרים בשביל שיחזיקו מעמד,היום מייצרים בשביל שתקנה עוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ולגופו של עניין:

לדעתי, ותקן אותי אם אני טועה, אין עוד יצרן מודרני שככה הולכים לו מנועים או גירים. זה היה מתאים לשנים עברו, ולא מקובל היום עם כל בקרות האיכות למיניהם.

אני אישית מעולם לא הגבתי בשרשורים האלה, אבל אני יכול להבין ממה זה נובע.

ראיתי את הטעות אבל זמן העריכה עבר לכן לא הצלחתי לתקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה האמיתית היא, למה זה מפריע לך כלכך?

האמת שמזמן זה הפסיק להפריע לי. אני מגיב על שירשורים כאלה רק אם אני מזהה קישקוש מוחלט או לכלוך של פותח התלונה ללא שום הצדקה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא מסכים עם פותח השרשור, תנסה להשחיל מילה על איטלקיה בשרשור כלשהו ותראה אותו מתפתח יפה מאוד לוויכוח מרובה עמודים.

זה לא ייחודי רק לואגינות.

אבל יש הבדל גדול:

ויכוח על גרמניות יוביל ברוב המוחלט של המקרים להכפשת המכוניות, היצרן והיבואן גם יחד.

ויכוח על איטלקיות יוביל ברוב המוחלט של המקרים לגידופים, העלבות והשפלות כנגד אותו חבר פורום שהעיז להעליב איטלקייה ולכתוב עליה שיש מצב שהיא לא אמינה. סיכם את זה יפה מאוד חבר הפורום בחתימה שלי.

למה? פה צריך כבר לבדוק לעומק מבחינה מחקרית.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570471-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%A7%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-TSI-1-4

תודה לפורום הזה שבזכותו לא נכנסתי לענף המוניות עם רכב מהקונצרן המדובר ,בניגוד להרבה נהגים אחרים בתחום עם הרבה יותר נסיון ממני ועם הרבה יותר בעיות.

לומר שהקיה חפה מבעיות ?! ממש לא .

אבל אני לא חיפשתי מה יותר טוב ,אלא מה גרוע פחות ,הן מבחינת המוצר והן מבחינת היבואן.

בברכה

מוטי

פורסם
+1

מעניין שלגבי הפוקוס עם הגיר שלה לא היה "עלייהום" כזה כמו עלינו, וגם על תיבות ההילוכים של רנו AL4.

*ההדגשה לא במקור.

זאת נראה לי רמה חדשה של רגישות אישית בפורום, אף אחד לא "מתלהם" על בעלי הרכבים בגלל התקלות שלהם כי ברור הרי שלא אתה ולא השכן שלך תיכננתם את מכלולי הרכב. קונצרן רכב זאת לא קבוצת כדורגל, לא רואה סיבה לקחת את האשמה שלו עליך (וגם לא את ההפסד של הקבוצה).

stio, אם כבר דיברנו על רגישות, אולי כדאי שתתקן את החתימה.

האמת שבעבר הלא כל כך רחוק החזקנו שני רכבי פולקסווגן מתחילת שנות ה2000, מאוד אהבנו אותם. אבל בזכות כל השרשורים בפורום, שנה שעברה המלצתי להורים שלי לוותר על רכישת רכב חדש מהקונצרן. בעיקר כי חבל לי על הבריאות שלהם אם חס וחלילה יקרה משהו לרכב בשנה השלישית ויוציאו מהם את המיץ בשביל לממש את אחריות ה"רצון הטוב".

אני גם לא חושבת שיש מקום לשמחה לאיד, בסופו של דבר כואב הלב על אותם אנשים שרכשו רכב ממיטב כספם ועכשיו עומדים מול הוצאה של סכומים מטורפים על תיקונים ברכבים חדשים יחסית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

stio, אם כבר דיברנו על רגישות, אולי כדאי שתתקן את החתימה.

אני לא בטוח שהיתה בעיה עם החתימה היות וסה"כ ציטטתי מישהו אחר, אבל בגלל שביקשת הסרתי אותה לגמרי.

פורסם (נערך)

זה לא שיש בעיה עם החתימה, אבל אם אתה רושם

ויכוח על גרמניות יוביל ברוב המוחלט של המקרים להכפשת המכוניות, היצרן והיבואן גם יחד.

ויכוח על איטלקיות יוביל ברוב המוחלט של המקרים לגידופים, העלבות והשפלות כנגד אותו חבר פורום שהעיז להעליב איטלקייה ולכתוב עליה שיש מצב שהיא לא אמינה

והחתימה שלך היא "בעלי איטלקיות הם אנשים רגישים" ועוד כל מיני גידופים פאסיביים-אגרסיביים (ובעיקר מזלזלים) שכאלו, אז סלח לי אבל בקטע הזה ספציפית אתה מתנהג בצורה צבועה. פעם אחרונה שבדקתי 'בעלי איטלקיות' זה לא מותג/מכונית שאפשר לרכוש בסוכנות הרכב הקרובה לביתך.

למען הסר ספק אין לי בעיה עם אף אחד, ומעניין לי את הברכיים איזה רכב יש לך בחניה - זה לא אומר שום דבר על האישיות שלך. מי שנכנס למגננה כי אומרים משהו הגיוני על הרכב שלו מתנהג בצורה טיפשית, וזה לא משנה אם הרכב איטלקי גרמני או צ'רכסי.

ולמרות שהרכבים שלי איטלקיים (למרות שאני מניח שבאיטלקי הכוונה היא יותר לאלו עם הנחש או העקרב), מה שאולי גורם לי להשמע כמו גורם מוטה למרות שלא נראה לי שאני אחד מהחשודים - אני מוכרח לציין שעל כל 'שרוף' איטלקי שראיתי בפורום, ראיתי 'שרוף' VAGי, ולכן בלי קשר למה שציטטתי למעלה אני לא מבין/מסכים עם הטענות האלו (מה שאני אומר זה ש"גרופיס" יש לכל אחד מהמותגים החזקים בפורום, וה"מנטליות קבוצת כדורגל" היא ממש לא מנת חלקם של ה"איטלקים" בלבד).

אגב, הפורום שוקק חיים בלי שום קשר לשרשורי VAG. דווקא השרשורים הערים לאחרונה היו לא קשורים בעליל למותג הזה, בכלליות עבר לא מעט זמן מאז שהיה שרשור פעיל שכ"כ 'עורר' את הפורום בהקשר של VAG. אפשר לבדוק את זה לפי כמות צפיות/עמודים לעומת זמן, אני מאמין שהנתונים יציגו תמונה די שונה מהכותרת של השרשור הזה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...