Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם לאדה יש בעיה, הבנתי שאין חלקים בארץ וצריך לבצע יבוא אישי בשביל חלקים במקרה וצריכים אותם. יכול להיות שאני טועה אבל עד שמישהו פה יאמר לי שהוא יודע אחרת הייתי מוותר על הניבה.

המלצתי לרכב ידני עד 8000 : סקודה פורמן+ כלומר טנדר סקודה. יש לנו אחת כזו במשפחה שנת 94 ונוסעת כמו נמר. יש לה כוח יחסית למנוע 1.3 שלה, היא זריזה, בעלת מרווח פנימי רב ניתן להעמיס מטענים גדולים (זה טנדר) והרכב יחסית אמין ויחסית חסכוני. רק צריך למצוא מוכר שלא התעלל בה כמסחרית אלא כפרטית לבית.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי מה שאני מבין אתה מחפש רכב ל"הנאה" בעצם זה שהוא ייסע לך ושיהיה לו גיר ידני...

אם כך: אתה יכול לקנות פורד פיאסטה ישנה , וישאר לך עוד קצת כסף לביטוחים ואולי אפילו ליישור קו מינימלי...

אכן הבנת אותי נכון.

תודה לכולם על ההמלצות, בקשר לחלקים של הניבה אני אשמח אם מישהו יודע בוודאות, בכל מקרה אני אשתדל לברר מחר.

ושוב, תודה לכולם.

פורסם

רעיון:

אם אתה מחפש רכב רק להנאה אז תקנה אופנוע 50 סמ"ק במחיר הזה, אם אין לך רשיון לזה אז לך תלמד.

הנאה מובטחת :)

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קודם כל תגדיר מה אתה מחפש באוטו .

"אוטו חמוד" זאת לא הגדרה של מה שאתה מחפש זה תיאור חיבה .

הלאדה: שותה דלק , רועשת ולא נעימה בכבישים בין עירונים.

אם הכוונה שלך זה טיולי שטח=>תקנה לאדה.

אם התשובה היא לא=> אל תקנה. האמינות,איכות היצור,הגימור ,החלודה .זה רכב שלעולם לא תפסיק

להשקיע בו .אם המטרה היא שימושי כביש בלבד לדעתי זה ביזבוז כסף. (זה לא אומר שאם החבר שלך לא השקיע שקל האוטו בסדר,כי כל התקלות כנראה יופיעו בעתיד הקרוב).

לא חסר מכוניות ב-8K .

(205,106,fiat uno,just,swift......)

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

*** נמחק הציטוט - אין צורך לצטט את ההודעה מעליך - סתם מכביד על השרשור ***

סליחה אבל ממתי לאדה היא חיית שטח?

פורסם

תודה, הורדת כנראה את הלאדה מהאופציות ..

אז עכשיו אני מתלבט בין אונו לפיאסטה ואיביזה ..

שנתונים אני חושב ש-89-92 נכנסים בתקציב שלי, נכון ? או שאני טועה ?

מה היתרונות/חסרונות של כל אחת מהן ?

תודה רבה.

פורסם

תראה זה תלוי מה מצב הרכב.

אני כמעט קניתי פיאט אונו 94 1400 הזרקה בקצת יותר מ8 אלף ש"ח.

לא קונים היום רכבים בגילאים האלה לפי המחירון, אלא לפי מצב הרכב.

יוסי.

פורסם

תראה, נסיון גדול ברכבים עדיין אין לי, אני בסך הכל כמעט בן 18. נהגתי בסך הכל על פחות מ10 רכבים.

אבל כלל אחד שתדע לך, אם הרכב (במיוחד אם הוא ישן) טופל כמו שצריך ולפי הספר אז לא צפויות בעיות איתו.

כלל זהב לחיים :)

יוסי.

פורסם

אני יכול לתת את חמשת הסנטים שלי לגבי האיביזה.

כבר חמש שנים שאני נוהג על איביזה 93, עם מנוע 1500.

מכאנית, אין לרכב בעיות רציניות. היו תקלות, רובם לא נוראיות והגיוניות לרכב בגילו.

לטובה:

א. המנוע, בגרסת ה1500 פורשה שיש לי, מספק המון כוח בסל"ד גבוה, אם רק תרצה לקחת אותו לשם.

ב. הרכב מרווח ונוח (יחסית), גם ליושבים מאחור.

ג. חלקי חילוף בשפע.

לרעה:

א. איכות פלסטיק גרועה. הפלסטיקים לא שרדו את השנים הארוכות והקשות בשמש הישראלית.

ב. בעיות חשמל קטנות ומעצבנות. כפתורים בדש-בורד שמפסיקים לעבוד, חלונות חשמל ששובקים חיים ורכב שמסרב להכבות עד שלא סוגרים את אורות הדרך הם רק חלק מהבעיות שנתקלתי בהם במהלך השנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סליחה אבל ממתי לאדה היא חיית שטח?

בערך מהיום שבו עלתה על הכביש. (הניבה כמובן)

רכב קשה כמו אבן, לא נוח בכלל, אבל עם כל תקלה קטנה אתה פשוט דופק פטיש 5 ק"ג על המנוע וזה בטוח יעבוד. כמו ה"טכנולוגיה" הרוסית הישנה והטובה.

החסרון היחידי שלה הוא שכמו שצוין, חלקי חילוף הם כאב ראש לא קטן... :?

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

אני יכול לתת את חמשת הסנטים שלי לגבי האיביזה.

כבר חמש שנים שאני נוהג על איביזה 93, עם מנוע 1500.

מכאנית, אין לרכב בעיות רציניות. היו תקלות, רובם לא נוראיות והגיוניות לרכב בגילו.

לטובה:

א. המנוע, בגרסת ה1500 פורשה שיש לי, מספק המון כוח בסל"ד גבוה, אם רק תרצה לקחת אותו לשם.

ב. הרכב מרווח ונוח (יחסית), גם ליושבים מאחור.

ג. חלקי חילוף בשפע.

לרעה:

א. איכות פלסטיק גרועה. הפלסטיקים לא שרדו את השנים הארוכות והקשות בשמש הישראלית.

ב. בעיות חשמל קטנות ומעצבנות. כפתורים בדש-בורד שמפסיקים לעבוד, חלונות חשמל ששובקים חיים ורכב שמסרב להכבות עד שלא סוגרים את אורות הדרך הם רק חלק מהבעיות שנתקלתי בהם במהלך השנים.

תודה רבה לך.

תיקון הפלסטיקים ובעיות החשמל יקרים ? ובכלל, חלקי החילוף באיביזה יקרים ?

ושאלה נוספת, שאלה כללית ברשותכם, עד כמה יישור קו רציני ביותר שאני אבצע עם קניית הרכב יבטיח לי שקט ?

פורסם

1. לאדה ניבה = רכב שטח מצויין

2. אם לבחור מבין איביזה\אונו\פיאסטה אז פיאסטה בלבד. הכי אמין מהשלושה ובתקציב שלך אתה כנראה רוצה אמינות

3. יישור קו רציני (יהיה בד"כ יקר) שכולל הכל אמור לתת לך שקט נפשי. לא תהייה פטור לגמרי מתקלות , בכל מקרה זהו רכב ישן עם יותר מ10 שנים על הכביש אבל בהחלט לא תצטרך לנהוג עם חשש כרוני להתקע בדרך.

פורסם

ממש לא הבנתי ממה אתה תהנה כאן? מהגיר הידני? להחזיק רכב רק לסופי שבוע זה ממש לא כדאי, רק הוצאות הביטוח הם לפחות 2500 ש"ח (חובה + שלישי), אם כבר תקח חיפושית "אספנות" כמו שהציעו לך פה, גם ידני ,גם ביטוח זול, גם אמינה בצורה יוצאת דופן והפלוס הגדול "הנאה" אחורית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...