Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי את הרכב לפני כחודש, והאמת כבר הספקתי להצטער על זה. הבעיות מגיעות אחת אחרי השניה.

לפני כשבועיים נדלקה נורית מנוע. בבדיקה אצל חבר עלתה תקלה של מערכת דלק. איפסתי את התקלה.

מיכל הדלק השמיע נקישות בהנעה וכיבוי מנוע. בקיצור הסתבר שנוצר ואקום חזק במיכל והוא פשוט התכווץ בכל הנעה.

הגעתי למוסך, סיפרתי על הבעיה, המוסכניק פירק את השסתום בפקק של המיכל ואמר שיהיה טוב.

על הדרך ביקשתי שיבדוק את האוטו. הנזק-1500 שח, הכולל החלפת כל הרצועות, מיסבים, פילטר מזגן ומצבר.

לפני כמה ימים, ביום שישי האחרון אם לדייק שוב נדלקה הנורית הארורה. האוטו לא סוחב בתחילת נסיעה או אחרי האטה, לפני כיכר או משהו בסגנון. גם לחיצה חזקה על הגז לא עוזרת. אחרי כמה שניות משתחרר ונוסע רגיל.

בדקתי שמן גיר, באיחור רציני.

המיכל היה ריק[emoji15] .

מיליתי שמן, נראה קצת יותר טוב אבל עדיין לא סוחב כמו שצריך.

מי יכול לייעץ, מה זה יכול להיות?

פורסם (נערך)

דבר ראשון משתתף בצערך. דבר שני

לא סוחב ממבחינת נותן גז והטורים לא עולים או לא סוחב מבחינת הרגשה בניוטראל או לא סוחב כי לא סוחב.

המנוע רועד בזמן עמידה?

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

אי אפשר לדעת את הנזק הכספי כי עוד לא נמצאה הבעיה, לפני כשנה וחצי נפלתי על חתול בשק והנזק היה שווי הרכב......

אני אתעניין ברשותך לגבי הרעידות בדי, הם באות בפעימות אחת ל כמה שניות/כמה דקות או שזה רעידות קבועות וחזקות/ חלשות.

פורסם

אז כנראה המצתים והכוילים שלך בסדר גמור והרעידות באמת באות מהתושבת, שדרך אגב לא רצוי להזניח להרבה זמן כי גם כל שאר התושבות לא יעמדו בעומס ויתבלו. בכל מקרה אני לא חושב שכדאי לתקן אותה לפני שתמצא פתרון לבעיה עם הגיר/ לחץ דלק. מבחינה כספית אולי לא יהיה שווה לך לתקן את כל הבעיות שיש לך כרגע או כאלו שיצוצו עוד שבוע.

פורסם

אני התעסקתי המון ביישור מפלס שמן הגיר ביונאדי לנטרה שלי.

כל פעם הוספתי 100 מ"ל עם מזרק בקיצור: יוצא כך (אצלי ברכב לפחות) ש100 מ"ל מעלה את המדיד ממתחת לL לF.

מדובר על מערכת עם כ7.8 ליטרים של שמן גיר.

ככה שגם אם המדיד הראה שהיה לך חוסר כנראה שהוא לא היה נורא.

• תוכן חדש...