Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בגוגל כמה סיבות אפשריות לתקלה. לחץ יתר במערכת, חיישנחם למיניהם... כנראה שבסוף הייתי עולה על זה.

העניין שהיום יצאתי לעבודה בבוקר והאוטו פשוט סירב לזוז. פחדתי שזה יגרום לעוד תקלות אז פרססתי למוסך.

פורסם

לאחותי יש רכב כזה כ5 שנים.

הרכב הוזנח מאז שהגיע אליה נסע עם חוסרי נוזלים להרבה זמן(ליטר שמן ו2 ליטר נוזל קירור)

הרכב עם 230000, נדלקה לאחרונה נורת שמן מנוע, אני חשבתי שהמנוע החליט לשבוק אחרי יחס כזה.

מסתבר שזה היה החיישן לחץ שמן, רכב טוב אמין יודע לסבול וזול מאוד לתקן.(חיישן+ רפידות בלם אחורי ועבודה 700)

לרכב של אחותי לא הייתה תקלה רצינית יקרה אף פעם תמיד שטויות של גיל כמו קוטב למצבר וכו...

אני תמיד אמרתי אין על יונדאי! ההצלחה השקטה ;)

פורסם

בטח שאני מכיר את הרכב! זה רכב מצוין שעושה את העבודה כמו שצריך כל עוד הוא מטופל בקפידה ובאהבה! גם מאוד כייף ונוח לעבוד עליו מהבחינה המכנית - הכל נגיש!

• תוכן חדש...