Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השאלה לגבי האיכות של הצמיג - הטויו טוב מאוד והמישלן מצויין. לכן עדיף מישלן.

זה בהנחה שכסף לא משחק מקום בשיקוליך. מן הסתם המישלן עולה יותר. שווה את ההפרש ? שיקול שלך.

פורסם

מניסיון שלי לאחר שרכשתי פעמיים מישלין לרכב, יצאתי מאד לא מרוצה מהצמיגים.

הצמיגים של משילין הראו סימני היתיבשות/סדקים ניכרים כבר לאחר שנה. לאחר 3 וחצי שנים כבר לא ניתן היה להמשיך איתם והאוטו חונה בחנייה מקורה 80% מהזמן. רכשתי לאוטו קונטיננטל אקוקונטק 5 לפני שנה ומאד מרוצה, אין בכלל סימנים לסדקים/התייבשות.

תתגלח על הזקן שלי.

פורסם

במידה הזאת לא הייתי קונה לא TOYO במידה ומדובר בדגם PROXES R32 וגם לא

מישלין שיש הרבה תלונות של התייבשות הצמיגים אחרי תקופה די קצרה.

הייתי הולך על DUNLOP BLURESPONSE או על GOODYEAR EFFICIENTGRIP.

פורסם

לטויו במידה הזו יש מגוון צמיגים ולא רק R32.

יש CF1/CF2, DRB, T1 SPORT.

מתוכם ה-CF2 אמור להיות דווקא מתאים לצרכים ממוצעים ובר השוואה פחות או יותר להצעות האחרות שנתת לעיל.

פורסם (נערך)

לא אחת שמעתי לגבי מישלין שהם לא מתאימים לאקלים הישראלי. החום והשמש גומרים אותם.

נפלתי איתם פעמיים. אחרי שנתיים נראים כמו פח זבל.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם אני מחפש צמיגים במידה הזאת לספיריט. הציעו לי היום את ה T1 Sport ב 580 לצמיג. נשמע לי מחיר מופקע. כמה צריך לעלות? חוץ מזה, אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, והבנתי שישנם פאלקן ZE914, אבל לטייר קלאב אין במלאי. מה עושים?

פורסם
גם אני מחפש צמיגים במידה הזאת לספיריט. הציעו לי היום את ה T1 Sport ב 580 לצמיג. נשמע לי מחיר מופקע. כמה צריך לעלות? חוץ מזה, אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, והבנתי שישנם פאלקן ZE914, אבל לטייר קלאב אין במלאי. מה עושים?

בוקר טוב,

אכן Falken ZE914 חסר במלאי, אבל יחזור למלאי ככל הנראה בימים הקרובים.

מחירו הוא 349 ש"ח כולל הכל (איזון, התקנה ומע"מ), ובנוסף כרטיס Dream Card מתנה בשווי 100 ש"ח על כל קניית זוג צמיגים (200 ש"ח על רביעייה).

אם החלפת הצמיגים סובלת דיחוי של מספר ימים, שלח לנו הודעה פרטית ונודיע לך כשהם חוזרים למלאי.

• תוכן חדש...