Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.מחליפים לאבא שלי רכב מהעבודה ורציתי להתייעץ.

הרכב לא נקנה בליסינג.כן אכפת מצריכת דלק סבירה ואמינות כי הכסף יוצא מהבעלים ולא בעסקאות ליסינג וכו.

הרכב נוסע כ70 קמ ביום לעבודה ומשמש כרכב א בבית.

חשוב שיהיה נוח בעיקר לנהג בטיחותי,וישייט בנינוחות.

דרישות סף :אוטומט,חדש,מנוע 1.6 עד 150 אלף.

בארבע שנים האחרונות שירתה נאמנה סקודה אוקטביה מנוע 1.6 אוטומט (לא dsg) כ160 אלף קילומטר חפים מתקלות.

אבא שלי רוצה לנסות גיפון,לא בשביל שטח,סתם לרענן.

האופציות הן קיה ספורטאז1.6, סובארו xv ,קשקאי ,cx5 .מה פספסתי? תודה רבה לכולם

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

CX5 עולה יותר מ-150K ויש לו מנוע גדול מ1.6.

האמת האבולוציה הנכונה תהיה יטי 1.4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

טעיתי עם המזדה,וגם עם הקשקאי. כן חייב עד 1.6 לצערי( כלומר לא מנוע 2.0).את האמת, לא סומך על ה tsi dsg)

יש כאן מישהו עם ספורטאז 1.6 או xv 1.6 אוטומטית שיכול לשתף?

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

כתבתי באתר כל כך הרבה מלל על הספורטאז' 1.6 ליטר, שקיבלתי טלפון מהיבואן ששאל איפה נוח לי יותר שהוא יתקין לי את המחשב.

תקרא. אם יהיו אח"כ שאלות בכיף.

בשורה אחת - אוטו פיצוץ. אני מבסוט ממנו עד הגג, ובעיקר אישתי נהנית ממנו מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

או בדיוק את שם המשתמש הזה חיפשתי. קראתי את כל השרשור,אשמח לדעת לגבי צריכת דלק עדכנית ובאיזה תוואי.אין סאן רוף נכון ? תודה רבה

פורסם

לפי חוכמת ההמונים הספורטאז' בלי התלבטות בכלל. אני לא נוהג על אחת אז קשה לי להגיד משהו מעבר, אני פשוט חושב שזה הזוי כמה שישראלים אוהבים את האוטו הזה.

פורסם

היה כאן לא מזמן דיון על "חוכמת ההמונים" וההצלחה של קיה. המסקנה בסוף היתה שלא משנה כמה תחפש מישהו שנהג עליה, העובדה שקונים ממנה המון אומרת שהיא נותנת הכי הרבה יחסית למחיר שלה.

פורסם

צריכת הדלק במנוע ה2.0 נוראית? מישהו מכיר?

ה1.6 זמן אספקה חודשיים,אם זה כך בבאר שבע זה כך בכל הסניפים? או שכולם מסתמכים על אותו מאגר

פורסם

כולם מסתכלים על אותו מאגר. מנוע 2.0 צריכת הדלק דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיבלתי את הספורטאז' שלי רק לפני שבועיים, אני אתן לך את ההתרשמות שלי מהאוטו.

קח בחשבון שאני בן 24 ככה שיכול להיות שההתרשמות של אבא שלך תהיה קצת שונה.

אז ככה, צריכת הדלק שלו בפועל עומדת על 1:10 בנסיעה 50% עירונית, סה"כ הנסיעה מאוד נוחה, מושב רחב ונוח, אוטו שקט מאוד, מתלים רכים, ותנוחת ישיבה גבוהה.

עוד פלוס גדול זה המראה החיצוני שלו.

לגבי השקט בתא הנוסעים, עד עכשיו הייתי נוהג לרוב על סוזוקי SX4 וסוזוקי סוויפט, וחשבתי שהסוויפט הייתה שקטה.

היום נסעתי בסוויפט אחרי שבועיים שלא נגעתי בה ולא האמנתי לכמות הרעש שיש באוטו הזה לעומת הקיה.

אם אתה צריך עוד משהו אל תהסס לשאול :-o

פורסם

אופל מוקה יהיה בחירה מצויינת עבור אביך.

מנוע ה-1.4 טורבו חזק מאוד עם 140 כוחות סוס וצריכת דלק משולבת של 14.7 ק"מ לליטר. הגיר כמובן אוטומטי פלנטרי מסורתי עם שישה הילוכים.

גם הגרסה המאובזרת ביותר של המוקה, ה-Enjoy, נכנסת בתקציב וכוללת אבזור עשיר מאוד ביחס לקטגוריה ולמתחרים, במיוחד כאשר משווים לג'יפונים גדולים יותר שמוצעים במחיר דומה.

אתה מוזמן להגיע לאחד מאולמות התצוגה שלנו לכוס קפה ושיחה על הרכב, וכמובן גם התרשמות סטטית מהרכב באולם ונסיעת מבחן אם תרצו.

שיהיה בהצלחה, ובכל אשר תבחרו - תתחדשו.

• תוכן חדש...