Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שקונה הוא חמור?

נו באמת..

ב-180 גם אני הייתי קונה. ועוד כמה שחיכו לרכב הזה, ועכשיו גילו שהוא לא רלוונטי עבורם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואן אינו פילנטרופ. הוא תמיד יתמחר את המוצרים שלו במחיר בו לדעתו ישיג את הרווח הגדול ביותר.

ב-235 אלף מוצעת כאן הגירסה הבכירה ביותר, עם מנוע שני ליטר ורוב התוספות האפשריות. עבור מי שמחפש רכב ספורטיבי עם הנעה אחורית זו אחת ההצעות האטרקטיביות ביותר בשוק, ולכן בהחלט יתכן שה-mx5 תמכר יפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
היבואן אינו פילנטרופ. הוא תמיד יתמחר את המוצרים שלו במחיר בו לדעתו ישיג את הרווח הגדול ביותר.

ב-235 אלף מוצעת כאן הגירסה הבכירה ביותר, עם מנוע שני ליטר ורוב התוספות האפשריות. עבור מי שמחפש רכב ספורטיבי עם הנעה אחורית זו אחת ההצעות האטרקטיביות ביותר בשוק, ולכן בהחלט יתכן שה-mx5 תמכר יפה.

מה שנכון נכון, אין תחרות בסגמנט הזה (רודסטרים קלי משקל לנהג, הנעה אחורית וכד') במחיר יחסית נגיש. מיני קופר קבריולט עולה גם סביב ה-230,000, אבל מדובר על רכב הנעה קדמית עם כל הכבוד (ויש כבוד).

הבאים בתור הם: 235M קבריולט, Z4, SLK, Boxter, F-Type שאין צורך בכלל להזכיר את המחירים שלהם אבל הם יקרים בלפחות 100,000 ש"ח והם גם כבדים יותר ופחות מהנים ביום יום (אם כי יותר מפנקים וחזקים).

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

1. לא דיברתי על 180 אלף שקל ולא נקבתי במחיר

2. המיאטה היא רכב נישה, ונדיר שהוא ישמש מישהו כרכב ראשון. אני ו-HyperViper מיעוט בנושא הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

המחיר במקרה הזה מקבל משקל נמוך מהמצב הרגיל, בכל הנוגע לפוטנציאל השוק. מדובר בקונפיגורציה שמראש, בלי קשר למחיר, הביקוש לה זעום. מבחינת סטאטוס משפחתי ושלב בחיים, ממילא חלק גדול מהביקוש מגיע מאנשים ש20-30K לפה או לשם לא ישנו את הכוונה שלהם.

פורסם

מסכים עם מיץ פטל, במיוחד אם מסתכלים על התחרות (רודסטרים אחרים), שם כל תוספת לגירסת הבסיס עולה כמה עשרות אלפי שקלים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני אחסוך לכם את הויכוחים.

20 היח' ימכרו יותר מהר ממה שאתם חושבים.

כל המתלבטים (בעלי היכולת) מוזמנים לחכות ולהתאכזב.

מישהו זוכר מה היה המחיר של המיאטה כששווקה פה בין השנים 2006-2011?

פורסם

ב-2006, השנה הראשונה לשיווקה, המיאטה NC נמכרה ב-100 יחידות. המומנטום נשאר דומה (עם ירידה קלה) ב-07-08.

אני מאמין ש-190 של 2006 שווים ל-235 של 2015.

הן ימכרו כמו לחמניות חמות.

פורסם

לא קיבלתי עדיין תשובה, יהיו ND עם גג קשיח?

לא קבריולה קשיח, אלא גג, אתם יודעים, מפח כזה. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אחסוך לכם את הויכוחים.

20 היח' ימכרו יותר מהר ממה שאתם חושבים.

כל המתלבטים (בעלי היכולת) מוזמנים לחכות ולהתאכזב.

מישהו זוכר מה היה המחיר של המיאטה כששווקה פה בין השנים 2006-2011?

פירטתי כאן

http://mymiata.co.il/miata-wiki/miata-and-israel/

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לא קיבלתי עדיין תשובה, יהיו ND עם גג קשיח?

לא קבריולה קשיח, אלא גג, אתם יודעים, מפח כזה. :wink:

לא ראיתי התייחסות לזה עדיין, אבל מאזדה הציעה אחד כזה מאז ומתמיד.

המחיר לא זול.

שמוליק, יש לך טעויות במידות הצמיגים.

פורסם

היכן צריך לתקן?

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

תוקן. תודה !

• תוכן חדש...