Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קניתי פיג'ו 206 ומתחשק לי לסדר קצת את האסונות האסטטיים שלה. יש לה כמה מכות פח ושפשופים ורציתי לדעת אם זה משהו שאני יכול להתמודד איתו לבד (אין לי כלים וציוד מתאים) או שיהיה לי יותר משתלם לקחת את זה לטיפול אצל בעל מקצוע. ראוי לציין שאני לא מצפה שהרכב יגיע למצב חדש או לטפל לגמרי בכל הפגמים, אני בעיקר רוצה לעדן אותם קצת שיהיו פחות בולטים... אני גר בירושלים וחשבתי לקחת את הרכב לטיפול חיצוני באחת השכונות הערביות כדי להוזיל עלויות, דעתכם?

פורסם (נערך)

כדי להעלים שריטות אפשר לקנות ערכה בסיסית של מגוואייר ב200 ש"ח בערך (לא זוכר בדיוק. +-50) ולהכיר איך להשתמש בה (אפשר לקרוא בפורום על החומרים הספציפיים, יש 20 פוסטים לפחות על כל אחד מהשלבים).

סיכוי טוב שהתיקון הזה ישאיר לך הבדלי צבע כי כנראה שהצבע (הלכה ליתר דיוק) אצלך מחומצן והפוליש שמעלים את השריטה מוריד את השכבה המחומצנת ומחדש את הצבע (יש פה בדפים הראשונים שרשור על החייאת פולו בת 20. תראה שם מה פוליש יכול לעשות)

בקיצור- מהיום להיום כנראה שלא תצליח להתארגן על הציוד ולהבין מה לעשות איתו.

באפשרות השניה אתה מחפש פוליש וקס ב-300 ש"ח אצל איזה בנדוד בפורום שהחברים בו משקיעים 300 ש"ח רק בציוד שטיפה "בסיסי" ולוקחים רגיעון כל פעם שמישהו מזכיר שטיפה במכונה.

מה אתה מצפה שיגידו לך? בהצלחה!

מצד שני, יש פה כמה ירושלמים בפורום שאולי יוכלו לעזור לך בעצמם

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה על התגובה! אז אם הבנתי נכון, אני צריך לקנות חומרים לפוליש של מגוואיר ואני אוכל להשתמש בהם על ידי ערכה ידנית (ללא מכונה)? בכנף הימנית יש מכת חנייה שהפכה את המשטח למחוספס, איך אני אוכל להחליק את המשטח הזה? החומרים בערכה יטפלו בזה או שבשביל זה צריך מכונה?

פורסם

תלוי כמה מחוספס. יכול להיות שפלסטלינה וקצת פוליש יספיקו. יכול להיות שתצתרך שלייף סבון ויכול להיות שצביעה מחדש.

מישהו עם קצת נסיון בתחום צריך לראות את זה פיסית כדי לדעת בוודאות

הערכה של מגוואייר אמורה לכלול פלסטלינה ופוליש (ויכול להיות חומר סיכוך לפלסטלינה ופד לפוליש. לא סגור על זה). זה מה שצריך בד"כ כדי להעלים שריטות שטחיות בצורה בטוחה. שלב אחרי זה זה שלייף סבון שאם עושים לא טוב יכול להוריד את הצבע לחלוטין

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...