Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Kreios

יש אוטם מומלץ שמרססים ומשפשפים על האוטו?עם איזה חומר משפשפים?ספוג ספציפי כלשהו?

יש את האוטם שאני משתמש בו שנקרא Optiseal של חברת Optimum.

כשאתה קונה אותו אתה מקבל סוג של פד ספוג כזה (אפליקטור) שאיתו אתה מורח את האוטם על הרכב. יש ביוטיוב המון סרטונים על זה.

תלוי מה מצב הצבע המקורי, יצא לי לראות כאן בפורום כבר רכבים שהגיעו מהסוכנות עם שריטות ושפשופים כתוצאה משטיפה במכונה או במטאטא.

ברור שתלוי מה מצב הצבע המקורי,

אני כמובן מתייחס למצב בו הצבע והרכב במצב חדש ואידיאלי לשמירה עליו.

פורסם

Kreios

(יש את האוטם שאני משתמש בו שנקרא Optiseal של חברת Optimum.)

כמה עולה אוטם כזה?אפשרי למצוא את זה באוטו דיפו?האם לרסס את כל החומר שנמצא בבקבוק?

פורסם

חביבי, אתה בפורום "אסתטיקה ודיטיילינג", יש לך פה את כל המידע שאתה צריך.

את המוצר הספציפי שאני קניתי תוכל למצוא ב"אוטוסטור" או אצל "הרקולס" שהם היבואנים אם אני לא טועה.

ואתה ממש לא מרסס את כל החומר שנמצא בבקבוק! אני ביצעתי את התהליך הזה כבר פעמיים והמפלס בקושי ירד.

פורסם

יש פה המון חבר'ה עם המון ידע. אני התוודעתי לעולם הזה רק לפני מספר חודשים.

אם תקרא פה פוסטים בנושא מדי פעם, אתה רק תעשיר את הידע שלך בתחום.

• מעניין 1
פורסם

גם לי יש מאזדה 3 החדשה בצבע כסף אפרפר וקורה אותו דבר כל הזמן חרקים וזבובים נדבקים לרכב, גם שהוא נקי חחח מוזר..

פורסם

יש פה שני דברים:

א. איך להוריד את החרקים אחרי שנדבקו

ב. פעולת מנע שיהיה קל יותר להוריד

א. מורידים בעזרת הפלסטילינה. במקרים קשים גרניק מקרוב (כאשר מצב הצבע טוב), במקרים קשים במיוחד אני מוריד אותם בעזרת ספוג הקסם.

ב. כפי שאמרו - אוטם צבע או ציפוי

פורסם

נתעלק על הפתיל,

שאני מייבש את הרכב אני מגלה כל מיני נקודות לכלוך. אני פשוט משפשף עם הג'ילדה עד שזה יורד, אבל אני מניח שזה לא הדבר הכי טוב לעשות. אז מה התהליך המומלץ?

דבר שני, איפה קונים את ה-ONR הזה שכולכם מדברים עליו (אני מהצפון הרחוק אז לגשת פיזית לחנות זה לא אופציה)?

פורסם

K.O.

1. כנראה משהו בתהליך השטיפה לא נכון אצלך, ובלי קשר האם ישנה הגנה על הרכב?

2. יש לך שתי אופציות: או להזמין בטלפון מאוטוסטור/הרקולס או לפרסם בשירשור "הזהב" בדביקים (קניה/מכירה של מוצרי דיטיילינג) ובטוח יימצא מישהו מאיזור הצפון שימכור לך

פורסם

ספוג הקסם = לעולם לא להשתמש על צבע הרכב, אלא אם אתה נוסע ברכב שאין לו צבע, זה נייר שיוף לכל דבר!

גם אצלי החרקים עושים סימנים, מנקים עם פלסטלינה או עם שמפו חזק ואיכותי.

אני מדבר על חרקים שנמעכו לי על הרכב בזמן נהיגה בכביש 6 וכדומה. הפרוט של הרכב אצלי היה מלוכלך בטירוף.

יש גם חומרים יעודיים לזה שניתן לרכוש בנפרד בתצורת ספריי.

• מעניין 1

Opel Adam S 2017

פורסם

כפפה טובה ושמפו טוב לרכב מורידים הכול.

אפילו המגווירס הצהוב עם כפפת צמר מאוטוסטור עושים עבודה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא תמיד הכל, קרה אצלי מקרה שחרקים שנמעכו לי על מכסה המנוע לא ירדו אחרי שבוע גם לאחר שטיפה חזקה, רק עם פלסטלינה וכל מיני חומרי פוליש או SRP זה עזר וטשטש את הלכלוך שהם השאירו. כנראה שהם חומציים.

Opel Adam S 2017

פורסם
K.O.

1. כנראה משהו בתהליך השטיפה לא נכון אצלך, ובלי קשר האם ישנה הגנה על הרכב?

2. יש לך שתי אופציות: או להזמין בטלפון מאוטוסטור/הרקולס או לפרסם בשירשור "הזהב" בדביקים (קניה/מכירה של מוצרי דיטיילינג) ובטוח יימצא מישהו מאיזור הצפון שימכור לך

תודה.

בעיקרון נחשפתי לתחום רק לפני כשבועיים אז כבר הספקתי להבין שאין לי שום הגנה על הצבע ושאני שוטף בצורה לא טובה (קניתי מטאטא כמו של מכוני השטיפה מתוך מחשבה שזה הכי טוב :oops:).

מבחינת מוצרים שיש לי:

שמפו לרכב (לא זוכר של מי)

תרסיס לפלסטיקה של SNG נדמה לי (תמונה של איזה קאובוי או משהו כזה)

כפפת מיקרופייבר פשוטה.

ג'ילדה וכמה סמרטוטי מקירופייבר.

ווקס ספריי של טרטל ווקס.

חשבתי לקנות פלסטלינה סינית ואת ה-ONR. יש עוד משהו שהוא בגדר MUST?

לגבי הONR, ראיתי שיש רק מיכל גדול באוטוסטור ולא מצאתי את האתר של הרקולס. אפשר קישור?

• תוכן חדש...