Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שידוע לי.

אני לא מצאתי הסבר אחר לזה שמישהו יסחב הביתה 40K במזומן.

שדדו זקנות על הרבה הרבה פחות מזה, למה להסתכן?

יכולת להפקיד את כל המזומן הזה לחשבון שלך\של ההורים בדואר תמורת עמלה של כמה שקלים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק לגמרי, היינו שנינו פאראנוידים ברמה מטורפת. ברמה שהוא הלך לפני ואני קצת אחריו כדי לבדוק מי מתקרב אליו.

בסופו של דבר נגמר בשלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

השרשור הזה מעניין אותי, כי אם יש משהו שאני שונא יותר מלקנות רכב ולהתמודד עם כל השקרנים והסוחרים המסווים זה למכור רכב.

כשאתה מוכר רכב אתה זוכה להכיר טלפונית את כל זייני השכל והמטומטמים של עם ישראל.

אבל בגלל שזה שרשור חיובי, אני אספר על קונה חיובי שזכור לי.

בשנת 2012 מכרתי פולו 2002 במצב מעולה, יד שנייה, 130K בערך ללא תאונות ומצויינת באופן כללי. הרכב היה כמעט מושלם פנימית וחיצונית.

יש לומר שבהתחלה זה היה פאקינג סיוט,מעל 5 שיחות ביום, כל דביל עם 15K התקשר אליי ואמר לי "15K מזומן אני בא לוקח מחר".אחרי זה היה השלב שכבר התחלתי לנתק לאנשים בפנים.

ואז יום אחד ב23:30 בערך בלילה מתקשר אליי מישהו, שואל קצת על האוטו, פרטים וכו'...רוצה לקבוע למחר ב08:30. אוקיי. הלכתי לישון במחשבה שזה עוד אחד מהדבילים שקובעים ולא באים אח"כ.

יום למחרת 08:30 על הדקה הוא מתקשר אליי ואומר לי "אני פה"! :shock:

יכול להיות שיש לי מישהו נורמלי?!?! אין מצב!

פגשתי אותו, בחור צעיר בגילי... דיברו קצת על שטויות, צבא,טיולים, מסתבר שהוא מכונאי רכב, הציץ קצת באוטו, עשה נסיעה קצרה, הכל טוב, הברקסים חורקים, נקצץ איזה 500 ש"ח. סבבה.

עשינו העברת כסף און ליין, העברת בעלות מייד, בלי בלבולי מוח, 500 ש"ח מהמחיר שפרסמתי. קיצר תענוג.

V5

פורסם (נערך)

אני מניח שבמרבית המקרים מכירת רכב משומש היא תהליך סביר ונטול דרמות. מטבע הדברים בעיקר המקרים ההזויים מגיעים לדפי הפורום כך שנוצר הרושם כאילו זה המצב הרגיל.

אני גם מניח שרכבים מסוג מסוים מושכים אנשים מסוימים כך שאיכות התהליך גם מאוד תלויה בסוג הרכב ובקבוצת המחיר שלו.

לפני למעלה משנה קיבלתי רכב מהעבודה ולכן הייתי צריך למכור את אחד משני הרכבים במשפחה. הצעתי את שניהם למכירה ביד 2, כדי לראות איזה נמכר ראשון, ובתוך זמן לא רב היו לי קונים לשני הרכבים במחיר סביב המחירון (את אחד מהקונים הייתי צריך לדחות). כל התהליך נעשה בנועם וללא דרמות. זה כנראה לא מקרה חריג.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
מישהו קנה ממך במזומן? הסיכוי שהוא הרוויח את המזומנים האלה בצורה חוקית די נמוך. לא אכפת לך?

את מי זה אמור לעניין , מבחינתי אם בחר גם למכור כליה בשביל לקנות רכב, זה עניין שלו, צד אחד מוכר רכב, השני משלם לו במזומן , זה ענייני איך הרוויח את הכסף? בין אם עבד או פוקר או מכר כרטיסים במחיר מופקע להופעת הבקסטריט בויז , כסף זה כסף חבוב.

נ.ב , גם שאני מכרתי וקניתי רכבים בחיי זה היה במזומן בסכומים כאלו ואחרים , לא מאמין בדרך אחרת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מישהו קנה ממך במזומן? הסיכוי שהוא הרוויח את המזומנים האלה בצורה חוקית די נמוך. לא אכפת לך?

אז מה?

גם לי הקונה של רכבי הביא יותר מ 60,000 ש"ח במזומן, העסקה הייתה ביום שישי והסניף שלי פתוח ביום זה, הכסף הופקד בחשבון.

מעניין... אך גם הקונה שלי היה בחור צעיר עם כיפה סרוגה, כנראה שהם מאמינים שאין ידיד נאמן מכסף מזומן.

ההסבר שלו לכסף המזומן היה, שהוא עמד לקנות רכב אחר ושם המוכר התעקש על כסף מזומן.

פורסם

בחיי שאתם מצחיקים אותי עם התגובות על "לא ברור לך שהכסף הזה שחור?"

כאילו, מה נראה לכם, שאתם יכולים פשוט ללכת עם 50-100K ש"ח שחורים ולקנות איתם רכב?

א. לא כל מזומן הוא "כסף שחור".

ב. אם למישהו יש 50-100K ש"ח "שחורים" והוא הולך לקנות איתם רכב בכל הסכום, הוא צריך להיות דביל רציני.

מס הכנסה יודעים על כל עסקת רכב/נדל"ן שאנחנו עושים.

ואם מישהו פתאום רשם רכב על שמו בלי שרואים את מקור הכסף, כן. זה חשוד. ויעלו על זה, יבואו אליו בשאלות.

לפני מספר שנים ההורים שלי רכשו רכב והמוכר התעקש לקבל מזומן ולא העברה בנקאית, לי אישית מעניין את הת*ת למה הוא רוצה ככה, כל עוד המחיר מתאים לי.

אז הלכנו לבנק, הוצאנו 100K ש"ח מהחשבון מאיזו תכנית חיסכון, והבאנו לו את כל הסכום בבנק+חתמנו על הסכם מכירה+העברת בעלות מיד.

נכון לעכשיו, הממשלה אישרה המלצות לוועדה כלשהי שתגביל את גובה סכום העסקאות המתבצעות במזומן, ולדעתי זה עומד על 50K ש"ח בעסקאות בין אנשים פרטיים למכירת רכב משומש.

ברור שמבחינת ביטחון אישי וכו' עדיף לשלם באמצעות העברה בנקאית/ שיק בנקאי. אבל גם מזומן מותר בתנאי שהכל חוקי.

שלומי

פורסם
אני לא מצאתי הסבר אחר לזה שמישהו יסחב הביתה 40K במזומן.

שדדו זקנות על הרבה הרבה פחות מזה, למה להסתכן?

יכולת להפקיד את כל המזומן הזה לחשבון שלך\של ההורים בדואר תמורת עמלה של כמה שקלים..

שמע, לפעמים יש מוכרים הזויים שרוצים "רק מזומן".

לך תדע אם זה כי הם אוהבים "כסף בכיס" או כי לא רוצים שיראו הפקדה בחשבון הבנק שלהם (אולי הם במינוס רציני בבנק והבנק עוד לא התחיל לעקל דברים, אז הוא רוצה למכור את הרכב ולשמור את הכסף אצלו בלי שהבנק יקח את החלק שלו..)

שלומי

פורסם
אז רגע.... מכרת עם המדבקה? 8)

לצערי לא, לא קיבלתי אפילו שיחת טלפון אחת בזמן שהייתה על הרכב פרסומת...לאחר שהורדתי התחילו להתקשר :lol:

אבל אל תדאג,אנחנו ניפגש בקרוב,בקרוב מאוד אפילו.

שמע, לפעמים יש מוכרים הזויים שרוצים "רק מזומן".

לך תדע אם זה כי הם אוהבים "כסף בכיס" או כי לא רוצים שיראו הפקדה בחשבון הבנק שלהם (אולי הם במינוס רציני בבנק והבנק עוד לא התחיל לעקל דברים, אז הוא רוצה למכור את הרכב ולשמור את הכסף אצלו בלי שהבנק יקח את החלק שלו..)

בכל הויכוח הזה שאתם מנהלים פה חסר פרט אחד:

הסיבה היחידה שהוא שילם לי במזומן הייתה בגלל שהתור לקופות של הבנק היה משמעותית קצר ומהיר יותר מהתור לבנקאי אישי.

ובגלל שהיינו בלחץ להספיק לדואר הצעתי לו ללכת לקופות ולמשוך במזומן והוא זרם איתי, לי לא היה אכפת כי בהתחלה רצינו לעשות העברת זה''ב או צ'ק בנקאי אבל יצא מה שיצא.

הכסף אגב מזמן הופקד לחשבון של ההורים, אז מי שמתכוון לשדוד אותי אז אין לו מה לבוא :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בן כמה אתה ילד? טכנית אתה יכול גם למשוך 100,000 במזומן מהבנק מה הקשר לחוקי או לא חוקי?

פורסם

הבעייה עם מזומן זה שלא יתנו לך כסף מזויף.

לכן אין כמו העברה בנקאית או צק בנקאי.

דבר נוסף - הבנקים גובים עמלה על הפקדת מזומן ! (הרכב הקודם שמכרתי - קיבלתי מזומן ושבאתי להפקיד בפקידה אומרת לי עמלה:shock: )

קובי

:-)

פורסם

זו אחת התגובות המטופשות ביותר שיצא לי לראות פה.

למה לדבר כאלה שטויות סתם??

אני קניתי אוטו ב 80000 שקל במזומן לפני איזה 10 שנים. ולא גנבתי מאף אחד.

פורסם

אם כל הקומבינות של היום (שיק חוזר, חשבון ללא יתרה וכו) אני סומך רק על מזומן.

תמיד מכרתי וקניתי רק במזומן ללא שום קשר לסוכם, דרך אגב לא חסר אנשים שקונים דירות במזומן כדי לחסוך עמלות מבנק.

פורסם

מזומן זה אחלה עד שיום אחד תגיע למצב שאתה מוכר רכב ב6 ספרות ואז זה כבר יהיה יותר בעייתי, למרות שאני בטוח שימצא קונה שיביא גם 6 ספרות במזומן.

הקונה שלי על 42,500 שילם חמישים ומשהו שקל עמלה...לא קאטסטרופה.

• תוכן חדש...