Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מעולה,

לצערי בגלל גיוס שיתרחש בעוד פחות מחודש+קצת חוסר אוויר בעו''ש של ההורים החלטתי למכור את הפורטה שלי.

הרכב עצמו נראה די טוב,פגוש אחורי מתפורר ודלת שמאל שרוטה היו הפאקים הקוסמטים היחידים. הרכב טופל כל 15,000 במורשה קיה,צמיגים חדשים בקיצור קיבל את האהבה שמגיעה לו.

IMG_4617.jpg

ההחלטה למכור התקבלה לפני חודשיים,בהתחלה חייתי בסרט של מחירון ומעלה,הייתי בטוח שיש לי מינימום סוזוקי ג'ימני יד ראשונה שלא ראתה שטח מעולם. אבל במציאות היה לי רכב יד 2,השכרה עם 130 אלף קילומטר.

פותח יד 2 ורואה שהשוק של הפורטה במצב פס'רה,מתחיל להוריד קצת במחיר כל שבוע עד שאני כבר מתחיל להתייאש (בחיים לא מכרתי רכב ביותר משבוע).

יום שישי החלטתי לפרסם ב44,000 ומה שיהיה,יהיה.

לא להאמין שבתקופה של חודשיים קיבלתי אולי שיחה אחת בסגנון של "30 בא לוקח" ועד יום שני בצהריים כבר היו לי 4 קונים בהמתנה כדי לראות מה קורה מבחינת האקטואליות של הרכב ביום רביעי (תכף נגיע זה).

אחד מהקונים הגיע ביום שבת לראות את הרכב, בחור צעיר,מורה,לובש כיפה סרוגה, נראה סחבק. נתתי לו להסתובב איתה בעיר,מחוץ לעיר,קצת שיחק במולטימדיה וכו'.

קבע איתי ליום רביעי שנעשה בדיקה כאשר אני משלם עליה אם קיימת פגיעת שלדה והוא משלם אם לא קיימת פגיעת שלדה,הבדיקה לפניכם:

20150513093335.jpg

אני אישית הייתי בשוק שזאת בדיקה של רכב בן 5 עם 130,000 על השעון ועבר של 3 שנים בהשכרה.

מן הסתם הבחור התלהב,ורק כדי להרגיע אותו קפצנו לקיה כדי לקבל חוות דעת על הבדיקה והחלטתי שכן לשחרר לו מהמחיר עלות צביעת פגוש+החלפת ברקסים אחוריים כי סה''כ הוא היה בחור באמת רציני מאוד.

לאחר מכן הוא ביקש לקפוץ למכון פרונט כדי שנבצע כבר כיוון פרונט (150 ש''ח), שם המכונאי או המכוון (אין לי מושג מה תפקידו) קורה לי בהיסטריה שאני אבוא איתו מתחת לרכב,הייתי בשוק,הרי רק עכשיו יצאתי מבדיקה והכל היה אחלה ללא שום איזכור לנזק למתלים וכדומה.

יורד איתו מתחת לרכב ביחד עם הקונה והוא מראה לי מכה שהרכב קיבל כנראה כשירדתי ממדרכה כלשהי (אני טיפוס שאוהב לחנות במקומות מוזרים :lol:) ואומר לי שהגלגל נמצא בשיפוע, כלומר צריך למתוח את המתלה, אחרי זה התחיל לבלבל לנו את המוח על שחיקת צמיגים וכמה חשוב לבדוק,בקיצור הקונה לא התרשם מבלבולי המוח שלו וההמלצה לשלם 500 ש''ח למתיחה של המתלה ויצאנו משם לדואר לאחר כיוון פרונט בלבד.

משם כבר אין יותר מידי מה לפרט,סגרנו על סכום של 42,500 במזומן. חזרתי הבייתה עם ערימת שטרות כמו סוחר סמים :-D

אז זהו,זאת הוכחה לכל אלה שמבלבלים את המוח שרכבי השכרה שבורים,קרועים,אנוסים...פשוט צריך לדעת איזה רכב לקנות.

וגם חשבתי שיהיה נחמד לשתף על חווית מכירה כיפית וקלילה ולא כמו שהפורום רגיל לספוג חוויות של חטיפות ואונס באיומי אקדח במהלך קנייה מסוחר שבכלל לא קיים והוא בעצם ילד על מקלדת באנגליה :lol:

וכעת אני באוטובוסים:cry:

סתאםם...אני נוהג בחייזר של אבא שלי:lol: מה שכן בימי שישי זה מטורף לנסוע בו לבילוי:wink:

IMG_20150125_123326.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשית החלטה חכמה. אין טעם להחזיק רכב. בהצלחה בשירות הצבאי, לאן אתה מתגייס?

אני רכשתי רכב מליסינג עם הרבה ק"מ, ועד היום [טפו טפו טפו] משרת אותי מאוד נאמנה, כך שאני מסכים אתך לגבי שבירת הסטראוטיפ, אם כי אני מניח שהוא קיים מסיבה מוצדקת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה ניקו,חיל האוויר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סתאםם...אני נוהג בחייזר של אבא שלי:lol: מה שכן בימי שישי זה מטורף לנסוע בו לבילוי:wink:

[ATTACH=CONFIG]423750[/ATTACH]

יש יתרון להורים (שלך או שלה), הם לא מתעוררים מהקולות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יום שבת ... כיפה סרוגה...

חובב דת?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לי היתה חויה דומה, עם רכב שונה בתכלית.

פג'ו 306 שנת 95 שהיתה אצלי מאז כיתה י"א... עברה 170,000 ק"מ בלבד.

אשתי שכנעה אותי להחליף, ופרסמתי את הרכב אך ורק כאן בפורום מהסיבה שלא רציתי זיוני מוח מיד 2, פירטתי את כל המגרעות של הרכב בלי לפספס פסיק, בשביל שהרוכש העתידי ידע הכל ולא יופתע מכלום.

עברו שבועיים, יצר איתי קשר בחור צעיר וממש נחמד מהפורום, הלך לראות את הרכב אצל ההורים שלי - ולקח אותו. הם התקשרו לספר כמה חביב הוא היה.

אני חושב שהרבה מההליך תלוי ביכולת הסינון שלך בטלפון, ואופי המודעה שאתה מפרסם. מודעה מפגרת תמשוך אנשים מפגרים, ובטלפון אני חושב שזה לא מדע טילים לסנן חאפרים רציניים (וכן, לעיתים יקרה ולא תסנן אחד כזה). גם כשאני מוכר אופניים (וזה מגיע לסכומים של אלפי שקלים) אני משתמש באותה אסטרטגיה: גילוי נאות מלא ומפורט, וסינון טלפוני רציני. עד כה זה הוכיח את עצמו.

לפות"ש - שמח שיצא לך טוב, ראיתי את המודעה שלך והיא זכורה לי לטובה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחד מהקונים הגיע ביום שבת לראות את הרכב,...לובש כיפה סרוגה, ... נתתי לו להסתובב איתה בעיר,מחוץ לעיר,קצת שיחק במולטימדיה וכו'.

אני מניח שמדובר ברכב "פול אוטומט"...

פורסם
משם כבר אין יותר מידי מה לפרט,סגרנו על סכום של 42,500 במזומן. חזרתי הבייתה עם ערימת שטרות כמו סוחר סמים :-D

הכל בסדר עד כאן ^

אתה משוגע?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מישהו קנה ממך במזומן? הסיכוי שהוא הרוויח את המזומנים האלה בצורה חוקית די נמוך. לא אכפת לך?

si vis pacem, para bellum

פורסם

אתה מכיר מישהו שמבקש מהקונה הצהרת הון?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קיבלת מחיר מעולה ביחס לרכב שהיה בהשכרה עם העבר שלו, בכמה קנית אותו בהתחלה?

בהצלחה בגיוס, הולך להיות נהג?

קניתי לפני שנתיים ב57,000₪.

ולא נהג,סתם עוד טכנאי בתקווה להיות מדריך קורס.

הכל בסדר עד כאן ^

אתה משוגע?

לא שידוע לי.

מאמין שהוא התכוון למוצאי שבת

אתה צודק.

מישהו קנה ממך במזומן? הסיכוי שהוא הרוויח את המזומנים האלה בצורה חוקית די נמוך. לא אכפת לך?

הוא משך את הכסף מולי בבנק ושילם עמלה גבוהה בגלל שהתור לבנקאי היה ארוך מאוד לעומת תור קטן בקופות.

והיינו בלחץ להספיק לפני שהדואר נסגר...

• תוכן חדש...