Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק באיזשהו מקום, אבל הייתי מתאם עם אבא שלי הכל, הקול שלי בטלפון כבר בגיל 14 לא נשמע כזה קטין.:lol:

מה אני אגיד לך,הם קנו. אני לא הייתי קונה אחרי שיחה עם מישהו שהוא לא בעל הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השוק כיום הוא שוק מוסדי בעיקרו. קשה למכור רכבים פרטיים, גם כאלה שמורים וטובים, כי פשוט נותנים תנאים מדהימים במגרשים. הכסף זמין וזול.

תוסיפו למשוואה את המוסכים היקרנים שקורעים את הלקוחות בטיפולים, שאת חלקם בכלל לא צריך - ותבינו למה אנשים מעדיפים ללכת על רכב חדש ככל האפשר, מה ששובר את שוק המשומשים.

המקום היחיד שעוד פורחות בו העסקאות בין אנשים, הוא רכבים זולים, שם אין משמעות לחברות המימון ולמגרשים הגדולים.

• תוכן חדש...