Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יצאתי מחניון בתל אביב וילד לא חיכה שאפנה את הצומת הצפופה ונתן גז קל לתוך הטומבון שלי ושפשף אותו.

מעבר לזה שיש לי סרטון וידיאו של הילד מספר לאבא שלו איך הוא דפק אותי, יש לי את התמונות והכל.

זה מה שקרה:

554d2feb5c366.jpg

מחר אצלם את זה באור, אני לא רוצה לגעת בזה- אלך למורשה ביום ראשון שיתן לי הצעה מה עושים איך למה וכמה.

האם נראה לכם בחוות דעת ראשונית שזה פגע בצבע?

ד"א הצבע של הרכב שפגע בי הוא לבן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

פוליש ינקה את השפשופים הבהירים.

צריך צבע לחלק השחור, שם ירד הצבע.

עניין פעוט. מאות ש"ח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן תיקון פעוט של כמה מאות ₪, אבל - סיכוי לא קטן שאת השפשופים יצטרכו למלא עם חומר פחחים, החומר הזה כשהוא מתייבש הוא קשה ובלתי גמיש.

התוצאה של התיקון תהיה שכול לחיצה קלה על הפגוש תגרום לסדקים בצבע.

בקיצור, הפגוש יאבד את תכונותיו באיזור התיקון.

פורסם

כבר תאונה?! איזה באסה, רק עכשיו רכשת את הרכב. מציע לך ללכת לאלעד שירותי רכב לקבלת הצעת מחיר. יש להם מצלמה שדוגמת את צבע הרכב וכך הם מכינים לך צבע זהה, מה שיגרום לזה שאחרי צביעה לא יראו הבדלי צבע, במוסכים אחרים אין את המצלמה הזו ועושים לפי קוד הצבע.

פורסם

המצלמה הזאת, חרטא אחת גדולה אחרי עבודה שלהם על דלתות הרכב שלי הוא נראה כמו דמקה, אם אתה רוצה מישהו ברמות הגבוהות ביותר תדבר עם דוד מאודיבה ארט הוא עובד בשיתוף פעולה עם פחח אומן שצמוד אליו. מבחינתי פחח שלא מפרק חלקים קריטים ברכב וצובע ככה ורק מכסה אותם הוא לא מקצוען.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תתחיל בלעשות פוליש לאיזור. אחר כך תראה אם יש טעם לתקן בכלל או שלא.

בכל מקרה התיקון כמו שאמרו כנאה לא יגיע לרף הכדאיות של הפעלת ביטוח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
גם הפחח שעובד עם אודיבה לא מפרק,תסתכל בתמונות שלהם בפייסבוק ותבין.

רוב הרכבים שהוא עובד עליהם עוברים פירוק ואתה יכול להתרשם בפיסבוק, עם אלעד סוכם שהוא יפרק חלקים מהרכב ולא כך היה וחבל. אני כבר הפנמתי שאין בעלי מקצוע שיכולים להוציא את הרכב מושלם ותאמין לי שהייתי מוכן לשלם המון כסף בשביל זה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

קשה עד בלתי אפשרי למצוא בעל מקצוע שיודע לתקן ולהחזיר את הצבע למצבו המקורי.

הקושי מתעצם כשמדובר בצבעים דו-גוונים, כאלה שרואים בהם שכבת בסיס ולכה (כי אז צריך להתאים למקור שתי שכבות נראות לעין).

התיקון הופך לבלתי אפשרי כשמדובר בגוונים מיוחדים עם פיגמנטים של פנינה - או דומים - שמנצנצים מכל כיוון בצורה שונה, כי אז זה לא מספיק שיש לך את הפורמולה המדויקת של הצבע - ההתזה של הצבע על הרכב צריכה להיעשות ממרחק מסוים, בזווית מסוימת ובתנאי חום ולחות כפי שהיו בבית החרושת.

זו הסיבה שעל אף יופיים אני נמנע מצבעים כאלה ככול הניתן - הכי טוב וקל לתיקון הוא צבע לבן פשוט.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

אפשר לעשות צביעה חלקים של הטמבון במקום לצבוע את הכל.

הבעיה היא גוון הצבע שלך-שחור מטאלי.

אם תחכה עד הצהריים אני שמתי את הרכב לתיקון זהה-אתן חוות דעת.

מה שכן, הפחח בנהריה.

Got To love It

פורסם

שורה תחתונה- אכלתי אותה.

אלך למוסך המרכזי, בגלל שהצבע מורכב אני מעדיף ללכת למוסך מרכזי ושם לפחות אוכל להציק להם עד שתיהיה לי תוצאה שאני מרוצה ממנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מעבר לזה שיש לי סרטון וידיאו של הילד מספר לאבא שלו איך הוא דפק אותי, יש לי את התמונות והכל.

בהתחלה נבהלתי כשקראתי את המשפט הזה, לא מומלץ להתנסח באופן הזה... ;)

בכל אופן, אתה זקוק למוסך פחחות וצבע כדי לצבוע את הפגוש האחורי. מניסיון אישי של דביל שפגע וברח ברכבי ועוד בחניה הפרטית מתחת לבית, ניתן לבצע תיקון רק לפינת הפגוש. קח בחשבון שמכיוון שהצבע שלך כהה יתכנו הבדלי צבע, ולכן תברר את האפשרויות שלך אצל הפחח טרם הצביעה.

• תוכן חדש...