Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שהתלבטתי בין מיניוואנים (פיג'ו 5008 וטויוטה ורסו), הוחלט ללכת על הוורסו. התברר לי שזה רכב שממש קשה להשיג בתנאי שאני מחפשת (קילומטראז וכיו"ב), והתחלתי לחשוב על המיצובישי אאוטלנדר, שנתונים 2010-11 שיכולים להתאים למסגרת התקציב (עד 90 K).

אז מה אתם אומרים?

תודה מראש!

פורסם

הגיר הרציף שלו, לא מוצלח וצריכת דלק לא משהו. הנוכחי טוב בהרבה. יש לו גימיק נחמד של מדרגת סף נפתחת בתא המטען וזה מאוד נוח. תא הנוסעים מרווח וסביבת הנהג בסדר גמור. אם את לא מחפשת הרפתקאות של שיוף פניות בנס הרים אז הרכב כמיניואן משפחתי מרווח הוא סבבה לגמרי. קחי בחשבון את הגודל שלו (אורך) למקרה שאת מצרכני החניה בערים הצפופות

פורסם

שלום שוב לוסי. לתשומת ליבך באוטלנדר אין שלושה מושבים ברצף כמו שראית בוורסו. באמצע זה יותר משענת ידיים רחבה...כלומר 2.5 מושבים. תבדקי אם זה מתאים לך כי מבחינה הזו הוא צפוף יותר מהוורסו.

פורסם

תודה לעונים,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין דגם Instyle לדגם Invite , שניהם אוטו' ?

והאם יש הבדל בין 5 ל-7 מקומות (חוץ משני המקומות הנוספים כמובן)..

תודה מראש!

פורסם

יש הבדל זניח באבזור בין ה invite (רמת בגימור הבסיסית שיועדה בעיקר לציי רכב) לבין האינסטייל המעט מפואר יותר. לשניהם אותו מנוע 2000 בעוד לדגמי הקומפורט והספורט יש מנוע חזק בנפח 2400 סמק.

החיסרון העיקרי ברכב הוא שורת מושבים אחורית (שלישית) שלא ניתנת לפיצול, גם במקרה שרק נוסע אחד מתיישבמאחור, לא נשאר מקום למטען כי אין אפשרות לקפל את המושב השביעי.

אבל הרכב מאוד אמין ומומלץ!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היי,

לי יש את דגם ה-INVITE, מסוף 2010 5 מושבים. מבחינת הבדל רמות הגימור, אז ב-INSTYLE יש תוספת של מסילות גג, בקרת שיוט, אפשרות להחלפת הילוכים מההגה וזהו בגדול (אולי שכחתי משהו...). הרכב די מרווח, תא מטען גדול מאוד (ממש גדול... העברתי שם חצי בית כמעט) בהנחה שאין את 2 המושבים הנוספים בגרסת 7 המקומות (למרות שלדעתי הם ניתנים לקיפול לתוף הרצפה). מבחינת שורת המושבים השנייה, אז לא מדובר ב-3 מושבים נפרדים, אבל יש די מקום לילדים (לי יש 2 בוסטרים וכיסא תינוק ויש מקום לכולם. מבחינת האבזור הבסיסי, יש רדיו עם שליטה מההגה וחיבור AUX בלבד (למרות שיש משהו מאוד מעצבן בשליטה של תחנות הרדיו -אין אפשרות לשלוט על התחנות השמורות, אלא זה רק עושה search), בקרת אקלים אזור אחד, מחשב דרך, תאורת דרך אוטומטית, משענות יד מקדימה ואחורה, חישוקי מגנזיום ופנסי ערפל.

מבחינת צריכת הדלק, אז כפי שנאמר ע"י קודמיי, לא להיט, 1:9-10 ביום טוב.

שורה תחתונה - מומלץ, נוח, מרווח, מאובזר, אמין, וגם טיפולים לא יקרים כ"כ.

בהצלחה

• תוכן חדש...