Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מישהו יודע מה המידה של הרמקולים הקדמיים בברלינגו 2011? (דור ראשון אחרי מתיחת פנים, 1.6 HDI)

לא מהצורה האחרונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה, אבל לא מעניין אותי החלל האקוסטי, אני כולה צריך משהו לרכב של העבודה כדי לשמוע מוזיקה בנסיעות, כרגע רק רמקול אחד עובד ברכב ואני מרגיש כאילו אני שומע רדיו ממכשיר קשר ולא מרדיו נורמלי (הרדיו גם איזה זבל סיני של פרימייר, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

באותה נימה, שכחתי לשאול - מישהו יכול לתת לי משהו ממש זול שיהיה קל להתקנה ברכב? לא רוצה להשקיע כי זה רכב של העבודה.

פורסם

אני לא יודע מה יש שם, אבל זה לא מקורי ורמקול אחד לא עובד, והרדיו נשמע כמו טרנזיסטור כמו שכבר אמרתי.

הרמקול הימני לא עובד, יכול להיות שיש בעיה בחיווטים? איך ניתן לוודא את זה?

פורסם

צריך לפרק את הרמקול ולראות ,יתכן שמדובר בבעיית קורוזיה והרמקול תקין.

אני לא יודע איזה רמקולים יש שם אז אני לא יכול להעריך כמה הם טובים ,אם יש לך יחידת

ראש של פרימייר אתה תקבל תוצאה עגומה בכל אופן.

פורסם

יש שם משהו שנראה זבל סיני. איך מטפלים בבעיית קורוזיה?

פורסם

הפתחים העליונים בדשבורד מיועדים לטוויטרים, בדלתות יש 6.5" כמו שכבר אמרו.

גם אם אתה דל תקציב, ממליץ בחום להתקין קומפוננט גם אם הוא יחובר רק על ה HU.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק, אבל כמו שאמרתי זה רכב של העבודה.

ברכב שלי השקעתי בקומפוננט בסיסי ו6X9, אכן שיפור מהותי באיכות השמע תמורת 500₪, אבל ברכב של העבודה אני רוצה להשקיע כמה שפחות, זה לא רכב שלי.

• תוכן חדש...