Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2010, הלך מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריאל,

בזמנו פתחת כבר שרשור על צריכת הדלק. הייטי היא המכונית הכבדה ביותר שמשתמשת במנוע ה-1.2 (שוקלת באזור ה-1370 ק"ג). אז אמנם המנוע ה"גמד" חסון ומספק מומנט מספק בסל"ד נמוך, אך מי שאצה לו הדרך ואוהב ל"לחוץ", יקבל כח אך ישלם בדלק. מנועי טורבו מודרניים מגלים תאבון רב כש"לוחצים". יש לך מחשב דרך מאד מפורט, עבור לצג הצריכה הרגעית וסגל לך הרגלי נהיגה חסכוניים. זה הסוד, אין שום טריקים. אצלי בנהיגה מנהלתית (כביש מהיר 110 קמ"ש), 70% ב"ע, 30% עירוני, הצריכה הממוצעת שלי עומדת על 13.9 ק"מ/ל'.

הפביה של TheOne23 קלה ביותר מ-200 ק"ג, ולכן למנוע הרבה יותר קל למשוך את המכונית, והנהג פחות נזקק ל"לחוץ", לכן אפשר לקבל בקלות צריכה של 16 ק"מ/ל'.

צריכת דלק מושפעת בראש ובראשונה ממשקל המכונית והנהג. הטכנולוגיה משנה את פוטנציאל החסכון שאפשר להגיע אליו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מה הצריכת דלק שלך?.

כשהייתי עושה 50/50 עירוני בינעירוני היא הייתה 1/17.

עכשיו כשזה בערך 80/20 עירוני זה 1/14-15.

אגב, הרכב עשה 51K ב5 שנים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כמה קיבלת בבין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כשהייתי עושה 50/50 עירוני בינעירוני היא הייתה 1/17.

עכשיו כשזה בערך 80/20 עירוני זה 1/14-15.

אותה צריכה אצלי (רכב בן 3 עם 86K)

הכי חסכוני בבינעירוני שהגעתי פעם היה 1:18.5,אבל זה היה ממש נהיגת סבתא ומאוד מעייף

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
היי מאיר, ידידי.

בנוגע לצמיגים, אין כל כך קשר, אבל...

א. אתה לא מצפה לתקלות טיימינג וטורבו, ברכב בן 3 שעוד לא עשה 50 אלף, ולא משנה מאיזו מדינה או חברה הוא.

ב. התקלות של הטיימינג והטורבו, הגיעו עכשיו וזה הצטרף להוצאה של רישוי ולכעס שלי על חברות הביטוח, בנושא עלות הביטוח שלי.

אז, אתה יודע, שהכל מגיע בבת אחת, לעיתים עקב כעס, אתה מאבד הלך מחשבה בריא, קורה לכל אחד.

בנןסף, הוצאה כספית גדולה, זה תמיד מבאס.

מעבר לכל זה, אני באופן אישי, מאוכזב מהסקודה.

זה רכב ידני והוא עושה לי 1:10, וזה מזעזע אותי ואני משתגע איך ולמה זה, לפחות כאשר אני שומע אל אחריל שעושים ממוצע בריא של 1:14, בדגם אוטומטי

אני יכול לפרט לך עוד, מדוע אינני מרוצה מהרכב.

אבל כל זה, לא תורם למבט חיובי על הרכב.

לא יודע איך אתה "מצליח" להגיע לצריכת דלק כזאת. חבר עם יטי 1.2 ידנית עושה בחוץ 16 ק"מ ובעיר באזור ה-13. הוא לא נוהג כמו סבתא אבל גם לא כמו המילטון. גם אני על TSI1.2 אבל אוטומט ורכב יותר קל אז זאת לא השוואה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
לא יודע איך אתה "מצליח" להגיע לצריכת דלק כזאת. חבר עם יטי 1.2 ידנית עושה בחוץ 16 ק"מ ובעיר באזור ה-13. הוא לא נוהג כמו סבתא אבל גם לא כמו המילטון. גם אני על TSI1.2 אבל אוטומט ורכב יותר קל אז זאת לא השוואה

אין לי מושג.

אני נוסע בנסיעה משולבת, עירונית ובין עירונית, היום אפשר להגיד גם שזה אולי 90% עירוני.

משתדל לנסוע יפה, משתדל לנסוע במהירות החוקית וכו'....מגיע ל-1:11.

אחי לקח את הרכב ונסע לטייל בצפון, בפסח.

הם היו 2 ועוד 3 ילדים ותא מטען מלא, כאשר חזר, אמר לי שהוא עשה 1:14.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כמו שכבר כתבו לך, ישנו סיכוי גבוה שבמנוע שלך הייתה תקלה של היצרן. על בדיקת הרכב במוסך המורשה חודש לפני הייתה לך אחריות של 3 חודשים. תלמד על התקלה הזו מהקישורים שנתנו לך ולא הייתי פוסל התערבות של עו"ד במקרה.

פורסם

איזה מזל, אבא שלי מכר את הסופרב. מקווה בשביל הקונה שלא יעבור מה שעברו פה אחרים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זה למה לא להתקרב לרכבים מתוצרת סקודה וולקסוואגן, פשוט זבל! אמינות אולי יותר גרוע מהסינים. מי שקונה רכב מהתוצרת הזו צריך לקחת בחשבון שהכיס שלו הולך להתפורר באיזה יום אחד.

פורסם
זה למה לא להתקרב לרכבים מתוצרת סקודה וולקסוואגן, פשוט זבל! אמינות אולי יותר גרוע מהסינים. מי שקונה רכב מהתוצרת הזו צריך לקחת בחשבון שהכיס שלו הולך להתפורר באיזה יום אחד.

בוא נגזים עוד?

סה"כ מי שקונה רכב עם טכנולוגיה חדשה, ללא יותר מדי שנות חיים, לוקח סיכון לתקלות כאלו או אחרות. בעיית ה-DSG נפתרה עם ריקול פשוט, והבעיות שהיו ב-2010 כבר לא קיימות היום [או קיימות מעט מאוד].

זה בטח לא משהו שירתיע אותי מלרכוש ואגית משנתונים חדשים יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, אתה עשוי מפלדה. לשרוץ בפורום ולהגיד שאתה אדיש לכמות הרעש על התקלות האלו. מרשים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בוא נגזים עוד?

סה"כ מי שקונה רכב עם טכנולוגיה חדשה, ללא יותר מדי שנות חיים, לוקח סיכון לתקלות כאלו או אחרות. בעיית ה-DSG נפתרה עם ריקול פשוט, והבעיות שהיו ב-2010 כבר לא קיימות היום [או קיימות מעט מאוד].

זה בטח לא משהו שירתיע אותי מלרכוש ואגית משנתונים חדשים יותר.

אתה יושן ניקו, יש מלבן חיפוש בפורום ושם תקבל תשובות בהתאם.

פורסם

אני חושב שמה שניקו כתב באמת רחוק מאוד מהמציאות.

לדעתי, מי שחשקה נפשו בואגית עם גיר די.אס.ג'י 7 - כדאי לו לרכוש דווקא רכב חדש, על מנת שייהנה לכל הפחות משנתיים אחריות- זה מה שהיבואן נותן על סקודה וסיאט.

לקנות רכב כזה עם התיבה הזו כמשומש, גם אם זה אחרי 2013- לדעתי זה סיכון. גם על כך נכתב בכמה פוסטים, פשוט כדאי לעשות חיפוש ולקרוא היטב.

בפורום הכללי פרסם מישהו התרשמות על סקודה ראפיד שנת 2013 וגם לו הספיקו להחליף מצמדים בגיר די.אס.ג'י7.

לכן: יזהר מאוד הקונה.

• תוכן חדש...