Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2010, הלך מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ניקו, אתה עשוי מפלדה. לשרוץ בפורום ולהגיד שאתה אדיש לכמות הרעש על התקלות האלו. מרשים.

אני לא עשוי מפלדה. שומן שהתקשה אולי :)

אני לא יודע למה אתה מתכוון באדיש, ומה אמור לכתוב כמישהו ששורץ בפורום. אני פשוט אומר שלא צריך להגזים: "יותר גרוע מסינים", "כל מי שקנה ואג הכיס שלו יתפורר" וכו'... צריך לדעת מה כדאי לקנות ומה פחות. כן, יש פאקים בכמות לא סבירה, אבל אין מה להכליל על מגוון הדגמים, כי יש יותר רכבים טובים מאשר מקולקלים. אז אם רואים תקלות במנועי 1.8 משנתון 2009-10 אז לא לרכוש. אם יש בעיה עם DSG משנתון איקס, אז לבדוק אם הרכב אחרי ריקול. אבל, מפה ועד הכללות לכל רכבי הואג זה סיפור אחר לגמרי. יש לי חבר על פולו 2011 שנהנה ממנה מאוד. בינתיים רק טיפולים שוטפים. אז הנה, קצת קונטרה לסיפורי האימה שרצים בפורום. הרי אף אחד לא יפתח בפורום שרשור "יש לי ואג והרכב לא התקלקל, מה אני עושה לא בסדר?"

גילוי נאות: נוהג במאזדה 3. אין אבא, סבא או דודה שעובדים בואג. אין שום קשר למותג וכו'...

אתה יושן ניקו, יש מלבן חיפוש בפורום ושם תקבל תשובות בהתאם.

עזוב אותך לשלוח אותי לחפש. זה הכי קל. קראתי את כל השרשורים, ועדיין אני אומר זה אפילו לא אחוז אחד מרכבי הואג בישראל. פשוט אלו שהכל בסדר אצלם לא פותחים שרשור בפורום. אני עדיין אומר שאתה מגזים.

אני שואל באמת: אתה טוען שאין הגזמה בדבריך?

כל רכבי ואג זבל?

לרכבי ואג אמינות גרועה מהסינים?

כל מי שקונה ואג הכיס שלו יתפורר?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתכוון באדיש,

משהו מהסוג הזה:

זה בטח לא משהו שירתיע אותי מלרכוש ואגית משנתונים חדשים יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז אני עומד מאחורי דבריי. אין כאן הרתעה, כי דווקא מתוך הסיפורים למדים על דגמים פחות מוצלחים ויותר.

כמובן שאם מכירים מישהו מהחיים עם ניסיון מוצלח - מה טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

כל רכבי ואג זבל?

כן, הוא מגזים אך אין עשן בלי אש. אני אמנם חובב גרמניות אך לאחר מה שאני קורא בפורום על VAG/צ'מפיון אני מסיק שרכישת רכב כזה (משפחתי הכוונה) לא כל כך כדאית מבחינת עלות/תועלת. החיסכון בדלק (נאמר 100-150 ש"ח) לחודש מתבטל מול הסיכוי לתקלה יקרה.

לא ניתן לרכוש ביטוח נגד תקלות שכאלה אולם רכישת רכב דומה שאינו מצוייד בטכנולוגיה הזו שקולה לרכישת VAG עם הביטוח (הלא קיים), מפרספקטיבה שכזו אני לא מוצא יתרון ברכבי VAG.

פורסם (נערך)
לדעתי, מי שחשקה נפשו בואגית עם גיר די.אס.ג'י 7 - כדאי לו לרכוש דווקא רכב חדש, על מנת שייהנה לכל הפחות משנתיים אחריות- זה מה שהיבואן נותן על סקודה וסיאט.

אני שוב מבקש, תתעדכן לפני שאתה מייעץ.

בפולקסווגן (פרטיות) האחריות היא ל-3 שנים. למה אתה לא מציין את זה?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתכוון באדיש, ומה אמור לכתוב כמישהו ששורץ בפורום. אני פשוט אומר שלא צריך להגזים: "יותר גרוע מסינים", "כל מי שקנה ואג הכיס שלו יתפורר" וכו'... צריך לדעת מה כדאי לקנות ומה פחות. כן, יש פאקים בכמות לא סבירה, אבל אין מה להכליל על מגוון הדגמים, כי יש יותר רכבים טובים מאשר מקולקלים. אז אם רואים תקלות במנועי 1.8 משנתון 2009-10 אז לא לרכוש. אם יש בעיה עם DSG משנתון איקס, אז לבדוק אם הרכב אחרי ריקול. אבל, מפה ועד הכללות לכל רכבי הואג זה סיפור אחר לגמרי. יש לי חבר על פולו 2011 שנהנה ממנה מאוד. בינתיים רק טיפולים שוטפים. אז הנה, קצת קונטרה לסיפורי האימה שרצים בפורום. הרי אף אחד לא יפתח בפורום שרשור "יש לי ואג והרכב לא התקלקל, מה אני עושה לא בסדר?"

גילוי נאות: נוהג במאזדה 3. אין אבא, סבא או דודה שעובדים בואג. אין שום קשר למותג וכו'...

עזוב אותך לשלוח אותי לחפש. זה הכי קל. קראתי את כל השרשורים, ועדיין אני אומר זה אפילו לא אחוז אחד מרכבי הואג בישראל. פשוט אלו שהכל בסדר אצלם לא פותחים שרשור בפורום. אני עדיין אומר שאתה מגזים.

כל רכבי ואג זבל?

בסופו של דבר הכיס שלו באמת יתפורר, רכבים אירופאים במיוחד VW SKODA מוצפים בתקלות במכאניקה הזועתית שלהם.

צודק החביב שאמר שהרכבים שלהם חוסכים דלק בקטנה אבל לבסוף אתה מקבל בום לפרצוץ שנופלת עליך תקלה או שצריך להחליף חלק.

פורסם
אני שוב מבקש, תתעדכן לפני שאתה מייעץ.

בפולקסווגן (פרטיות) האחריות היא ל-3 שנים. למה אתה לא מציין את זה?

שוב פעם קופץ היחצ"ן מבית צ'מפיון, שהרי הוא צריך להצדיק את שכרו. כל מה שכתבתי נכון, האחריות על סקודה וסיאט היא שנתיים. אני אינני מקבל שכר מצ'מפיון, לא דיברתי על רכישה של פולקסווגן, ולכן לא כתבתי שמדובר באחריות של 3 שנים.

פורסם
בסופו של דבר הכיס שלו באמת יתפורר, רכבים אירופאים במיוחד VW SKODA מוצפים בתקלות במכאניקה הזועתית שלהם.

צודק החביב שאמר שהרכבים שלהם חוסכים דלק בקטנה אבל לבסוף אתה מקבל בום לפרצוץ שנופלת עליך תקלה או שצריך להחליף חלק.

מסכים עם כל מלה. לפחות, מי שקורא כאן בפורום, חשוף למידע ויודע להיזהר. בפורום ייעוץ ברכישת רכב, כתב היום אחד מפותחי השרשור שהציעו לו במקרה באחד המגרשים פולו 2010 שהיתה נראית דנדשה חדשה, והוא התפתה לבדוק ולקנות מבלי להתייעץ. אבל מה? מדובר שם בגיר די.אס.ג'י7, רק שאמרו לו שזה תקין.

בחור כזה, לאחר שיתגלו בבוא העת כשלים בגיר, יצטער עד מאוד שלא התייעץ היטב לפני הרכישה הזו. האמת? חבל לי על אנשים כאלה, שנופלים בפח מחוסר ידע.

ידע שווה כח. זו המציאות

פורסם (נערך)
לא דיברתי על רכישה של פולקסווגן, ולכן לא כתבתי שמדובר באחריות של 3 שנים.

מצטער, אבל התייחסתי למה שכתבת:

לדעתי, מי שחשקה נפשו בואגית עם גיר די.אס.ג'י 7
אני מקווה שברור לך שפולקסווגן נכללת במילה המודגשת. בעצם, מה נכללת, היא יסוד המילה הזו.

בחור כזה, לאחר שיתגלו בבוא העת כשלים בגיר
ברור לכולנו למי ניתנה נבואה? אולי הוא בר מזל, מאותם בודדים שלא תהיה לו שום בעיה? עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
שוב פעם קופץ היחצ"ן מבית צ'מפיון, שהרי הוא צריך להצדיק את שכרו. כל מה שכתבתי נכון, האחריות על סקודה וסיאט היא שנתיים. אני אינני מקבל שכר מצ'מפיון, לא דיברתי על רכישה של פולקסווגן, ולכן לא כתבתי שמדובר באחריות של 3 שנים.

אולי אתה לא מקבל שכר, אולם אתה בהחלט משמיצן בוטה.

כמות הרעש פה, בנושא DSG (בין היתר בגלל אנשים כמוך) פשוט בלתי תיאמן, לכן הפורום

כבר מזמן לא אובייקטיבי ולא מדד לאמינות ולא לשום דבר וחבל.

פורסם
אולי אתה לא מקבל שכר, אולם אתה בהחלט משמיצן בוטה.

כמות הרעש פה, בנושא DSG (בין היתר בגלל אנשים כמוך) פשוט בלתי תיאמן, לכן הפורום

כבר מזמן לא אובייקטיבי ולא מדד לאמינות ולא לשום דבר וחבל.

ההבדל הגדול ביני ובינך, זה שאתה נוסע ככל הנראה בפולקסווגן ישנה, לפי מה שכתוב בחתימה שלך, אני ואחרים נכווינו בפועל. אז נכון, התמזל מזלי ולקראת תום האחריות מכרתי את האוטו, כך חסכתי את עוגמת הנפש של תשלום מכיסי עבור תקלת גיר די.אס.ג'י 7 ועבור כשל רציני מאוד במנוע 1.8 טי.אס.איי.

אם אתה סבור שמדובר ב"רעש" בלבד, שיבושם לך. ישפוט הצבור, ובעיקר, יזהר הקונה.

פורסם
מצטער, אבל התייחסתי למה שכתבת:

אני מקווה שברור לך שפולקסווגן נכללת במילה המודגשת. בעצם, מה נכללת, היא יסוד המילה הזו.

ברור לכולנו למי ניתנה נבואה? אולי הוא בר מזל, מאותם בודדים שלא תהיה לו שום בעיה?

אתה בהחלט צריך להצדיק את השכר שלך. מדובר בדקדוקי עניות, מזל שמי שקצת קורא בפוסט הזה, מבין היטב במה מדובר.

אולי במקום שצ'מפיון יחכו שרוכש סקודה מיד שניה יהיה בר מזל, הם ירחיבו את חבילת האחריות, יתנו גב למי שרכש את דגמי המותג במיטב כספו? כך בונים מותג. בפועל, מי שקורא היטב שרשורים בפורום הטכני ורואה את חומת האטימות וחוסר המקצועיות בה נתקלים הלקוחות שנכנסים למוסך על מנת לבדוק האם צריך להחליף חלק פגום במותחן במכוניתם, לעומת יחס אחר לגמרי שהם מקבלים ממוסך פרטי שלא ברשת צ'מפיון המתמחה במותגים שמייבאת צ'מפיון, יסיק את המסקנות בעצמו.

העיקר, שבזכות אתר כזה, לפחות אנשים מציפים את הדברים וטוב שהמידע עובר בין האנשים, על מנת שיוכלו לכלכל צעדיהם בתבונה

פורסם
כן, הוא מגזים אך אין עשן בלי אש. אני אמנם חובב גרמניות אך לאחר מה שאני קורא בפורום על VAG/צ'מפיון אני מסיק שרכישת רכב כזה (משפחתי הכוונה) לא כל כך כדאית מבחינת עלות/תועלת. החיסכון בדלק (נאמר 100-150 ש"ח) לחודש מתבטל מול הסיכוי לתקלה יקרה.

לא ניתן לרכוש ביטוח נגד תקלות שכאלה אולם רכישת רכב דומה שאינו מצוייד בטכנולוגיה הזו שקולה לרכישת VAG עם הביטוח (הלא קיים), מפרספקטיבה שכזו אני לא מוצא יתרון ברכבי VAG.

הדעה שלך לגטימית לחלוטין, אבל אני שוב שואל: מה זה רכב כזה? ואג? רכב עם 1.8TSI משנתון 2010? מה זה כזה?

כואב לי לראות חברי פורום עושים הכללה על בסיס מספר מצומצם של דגמים או אפילו פרטים. ובסוף, פסילת קונצרן שלם על הסף יוצרת מצב שההפסד הוא של הפוסלים.

אני סה"כ מנסה לעזור לאנשים לצאת מהבועה שכל רכב ואג עולה הון תועפות לאחזקה ותמיד מתקלקל. יש שם רכבים מצוינים ועל כך יעידו חברי הפורום המחזיקים דגמים מוצלחים. הכלה משולה לכך שכל פורשה עולה באש, כל טויוטה מאיצה לבד וכל חלק במרצדס עולה 50K שקל.

אני האחרון שיצא להגנה על רכב תקול או על צ'מפיון כיבואן, אבל לכתוב שטויות כמו: "בסופו של יום כל מי שקונה ואג ישלם" - לא רק שלא מעיד על אובייקטיביות או חכמה צרכנית [בלשון המעטה], אלא גם שלא נכון. נתתי פה דוגמה אחת על ואגית שנוסעת כבר 5 שנים עם הDSG7 המהולל ועם מנוע TSI 1.2 ובינתיים, אין שום מכות כלכליות או התפוררות של כיסים, וזו רק דוגמה אחת מרוב של לקוחות.

דניאל,

תקלות יש בכל רכב. הדיון הוא סביב מה הן תקלות לא סבירות ומה הסיכוי שיתרחשו. גם אם יהיו 1000 כאלו, זה עדיין מיעוט לעומת רכבי הקונצרן שנמכרים בעולם ונוסעים בסדר גמור. כמו שאמרתי, אין ספק שהיו פאקים רציניים עם הטנולוגיה הזו. אבל, כמו שאתם רואים, היום הם פחתו מאוד, ואפשר להינות מהיתרונות שברכבים הללו מבלי לפחד לרכוש מחר גולף או סופרב.

פורסם (נערך)

כל רכבי ואג זבל?

אני דווקא כן נוהג על משהו מוואג, בן חמש עשרה שנה כמעט שמצוי מיומו הראשון אצלי בבית ועתיר מוניטין מחורבנים ( בורה למי שזוכר את השם ), ולמעט ריפוד גג שמתקרב לראש מגלה שרידות באמת משובחת, נכון להיום. ובאמת קצת מגרד בראש כשקוראים על כל הנכדים והנינים של האוטו שלי שהם ודאי יותר משוכללים ומתקדמים ומלאים בשכל ובעיקר שווים הרבה יותר כסף, אבל עושה רושם שמבחינה גנטית לא קיבלו מהסבא רבא הזה שאצלי כלום.

עריכה אחרונה על ידי רועי5

• תוכן חדש...