Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב, עם הגעת הלוויתן 3, אתקין ברכב החדש מערכת. המערכת בשלב הראשוני תכלול מידבאס של הייבריד 602, טוויטר mt23 וסאבוופר dls nordica 12.

החיבור של האלמנטים אמור להיות אקטיבי, ולכך אצטרך מערכת חדשה במקום הקיימת, תקנו אותי אם אני טועה. (AVH-X2450BT(.

אני מחפש מערכת, דאבל דין בהכרח, שתכלול אופציה לחיבור אקטיבי של מידבאס, טוויטר וסאבוופר. אני רוצה אפשרות לשליטה על הקרוסים מהמערכת, עדיפות למעבד 24bit איכותי, ואני רוצה לצמצם כמה שאפשר את המחיר.

יד שניה בא בחשבון אך לא מצאתי מועמד.

תודה, אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

עד היום מכשיר מולטימדיה עם קרוס 3WAY היה דבר נדיר

הדבר הפשוט יותר זה להוסיף פרוססור ,זול זה לא.

לאחרונה יצאו מכשירים עם קרוס 3WAY של פיוניר AVH-X2750BT עונה לדרישות.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

מחדד שוב את השאלה כי זה באמת מעניין אותי.

אם גם בדגם הבסיסי, AVH2750BT יש טיים קורקשן, יש תמיכה מלאה ב3way ויש מעבד 24ביט, למה בעצם לשלם על מערכות הייאנד יקרות הרבה יותר וסינגל דין? כמובן באסקפט של סאונד, לא גדלי מסך ולא תמיכה בסראונד.

ההבדלים שאני רואה הם מתח היציאה - 2 לעומת 4/5 וולט. לא קריטי לרוב, ההבדלים לא שמיעים כמעט בהנחה שמדובר במגבר איכותי וראש איכותי.

מעבד קולי של חברה "מוכרת יותר" - גם כן הבדלים לא תמיד שמיעים.

אקולייזר מפורט יותר - כנראה ההבדל המשמעותי יותר, אך בשביל זה תוספת אלפי שקלים ?

אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה, מה בעצם הלגיטימציה לקנות מכשירי הייאנד?

אלון

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הלגיטימציה היא הרדיפה אחרי היותר טוב.

למה לרכוש גנסיס סידרה 3 genesis four channel ולא sundown audio sax-100.4

שעולה חצי ממנו.? הרי שניהם מגברים עם הספק של 100X4 RMS ,איכות היא מונח שכמעט לא בא לידיי

ביטוי במספרים ונתונים כאשר מדובר באודיו לרכב מה עושה אלמנט X יותר איכותי מאלמנט Y.

בטווח המחירים של מוצרי הייאנד שיפור קטן בתוצאה משמעו לעיתים רבות הכפלת התקציב ויותר.

יש הבדל בין השאיפה לטוב ביותר ,לבין השאיפה לטוב ביותר במסגרת התקציב שזו הדילמה היותר נפוצה.

פורסם

אל תשכח גם שהטכנולוגיה מתקדמת, עלות הרכיבים קטנה, דרישות המשתמשים עולות וכולי וכולי.

לפני כמה שנים היית צריך לרכוש מצלמה ייעודית בשביל צילום בסיסי, היום כמעט כל טלפון מצלם באיכות שלא הייתה מביישת מצלמות פוינט-אנד-שוט .

ה-PRS80 לדוגמה זה מכשיר שיצא לפני כמה? 4-5 שנים?

דברים מתקדמים ונהיים יותר נגישים.

(אגב, באירופה לדוגמה ניתן למצוא את ה-PRS במחיר זול יותר מה-2700/50).

פורסם

כדאי עוד לוודא שבמכשיר כגון AVH-X2750BT קיימת אפשרות לשלוט בנפרד על הרמקולים בצד ימין ועל הרמקולים בצד שמאל. הרמקולים ממוקמים בזוויות שונות ביחס לנהג ורק אפשרות שליטה נפרדת על כל צד יכולה לאזן את יציאות הרמקולים.

• תוכן חדש...