Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, אם ההתלבטות היא בנוגע למשפחתית- הסיויק ללא ספק. אבל בוא נסכים על האצ'בק ידנית ;-) , גם יפה יותר וגם זריזה וחסכונית יותר ;)

יש אחת אפילו ביד 2 בדיוק בשנתון שהוא מחפש:

civic.png

פורסם

תודה רבה חבר'ה עזרתם לי... אני אשקול את הסופר מיני

איתמר, אני עדיין בשלי - מעדיף אוטומט.. לא נהגתי כמה שנים טובות על ידני ולא בא לי לחזור לזה, במיוחד שרוב הנסיעות יהיו כנראה בתוך העיר.

למה ננעלתי דווקא על הדגמים הללו? בעיקר כי אני רגיל לנהוג על משפחתיות שתמיד היו ברשות המשפחה, אף פעם לא נהגתי על סופר מיני והן נראות לי שבריריות קצת.

ובמשפחתיות המאזדה והקיה היחידות שנכנסות לתקציב שלי בשנתון שרציתי (2010).. את הסיויק הוספתי בשנתון נמוך יותר כדי לתת אלטרנטיבה במידה וה2 הראשונות לא מציאה, וכמו שאני מבין הן אכן לא מציאה גדולה.

לשנתון 2008 אני כבר לא מוכן לרדת אלא אם אמצא רכב סופר שמור, ואין יותר מידי כאלה.

באמת מתלבט עכשיו...

פורסם

לא הבנתי. למה לא מאזדה 3 האצ'באק?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש גם דגמי מנוע 2 ליטר אקטיב. וד"א, התקציב מהו?

פורסם

אם אתה על התקציב הזה, מחפש משפחתית, אז למה להסתפק במועט? ב 55 אלף אתה יכול לרכוש מאזדה 6 שנת 2009-10 אולי עם עבר ליסינג. הרבה יותר אוטו, צריכת דלק די דומה למאזדה 3, הרבה יותר אבזור והרבה יותר מרחב.

http://m.yad2.co.il/Cars/Private.php?ModelID=22&SubModelID=1394&KM=120000&FromYear=2009&FromPrice=45000&ToPrice=58000

פורסם

אני כבר חצי שנה נוהג במאזדה 3 ואני ממליץ מאוד על הרכב, הוא נוח מקדימה ומרווח מספיק, עיצוב יפה, יחסית לא יקר בטיפולים , אמין מאוד וגם דיי מהנה לנהיגה לפחות אחרי הפורד פוקוס והלנסר שהיו לי אני אומר את זה , חיסרון שלו זה דיי צפיפות מאחורה וטיפה זולל דלק אבל לא משהו משמעותי יחסית למשפחתיות אחרות

פורסם
אם אתה על התקציב הזה, מחפש משפחתית, אז למה להסתפק במועט? ב 55 אלף אתה יכול לרכוש מאזדה 6 שנת 2009-10 אולי עם עבר ליסינג.

איך בדיוק מאזדה 6 ותחזוקה זולה לבן אדם צעיר מסתדר ביחד? :roll:.

פורסם

טיפול של מאזדה 3 ומאזדה 6 עולה אותו דבר. טסט ה 6 עולה 300 שקל יותר באותה שנת מודל. ה 6 עם גיר אוטומט 5 הילוכים שקצת יותר חסכוני בשיוט. שתיהן עושות 1 ל 8 בעיר. כנ"ל סופר מיני למעט צריכת דלק יותר טובה, שכשמדובר ב10 אלפים ק"מ בשנה זה יתבטא בהפרש של לא יותר מ 200 שקל בחודש עם מאזדה 6 שאוכלת 1 ל 10 אל מול סופר מיני שבמקרה הטוב תצרוך 1 ל 15.

עכשיו עם מחיר טיפולים וביטוח זהה, טסט יותר יקר ב 300 שקל ממשפחתית ועוד 200 שקל בחודש על דלק, אתה מוזמן לנהוג באופל קורסה ולא במאזדה 6

• תוכן חדש...