Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבוע מיצובישי לנסר קלאסיק 2006.

עשיתי לה יישור קו מכני ב2000 שקל +צביעה כללית . הרכב במצב מצויין!!

דוד שלי ראה אותה היום והתלהב הוא הציע לי ראש בראש בתמורה לפורד פוקוס שלו .(שנת 2007 ליסינג יד 2)

שניהם הקילומטרץ די זהה 120 אלף,וגם שלו עברה צבע כללי.

כדאי?יתרונות חסרונות ?מי "חסכוני" יותר?שוק יותר טוב?

פורסם

אני מציע לך לעשות עליה סיבוב ולהחליט בעצמך, אם אתה אוהב לנסוע ולא לזחול, אני מניח שתקבל תשובה חד משמעית בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זה לא שהלנסר המצטיינת בזריזות.

האם כדאי להחליף השאלה מה מצב הרב מבחינת תאונות ומכאני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הביצועים של שתיהן זהים כמעט לחלוטין, ושתיהן חלשות יחסית לממוצע בקטגוריה. ללאנסר בדומה לרוב היפניות יש תחושה קצת יותר חיה ותזזתית בזכות הילוכים ראשונים קצרים יחסית ותגובה מיידית לדוושת הגז. הפוקוס מרגישה קצת יותר מנומנמת ועייפה, אבל אם תשווה ביניהן ראש בראש הביצועים יהיו זהים לחלוטין. אולי יתרון קליל מאוד ללאנסר. גם על הנייר אין הבדל כמעט.

בנסיעה יומיומית שתיהן יציעו קצב התקדמות כמעט זהה, אך כמו שאמרתי הלאנסר תרגיש נמרצת יותר. גם מבחינת צריכת דלק ללאנסר יש יתרון קטנטן.

מבחינת שאר הבחינות כמו בטיחות, נוחות, מודרניות, התנהגות כביש, יציבות, בידוד רעשים, עידון, איכות וכו' הפוקוס מתעלה על הלאנסר. לדעתי למשפחה הפוקוס היא אחת האופציות הכי טובות שיש, למרות צריכת דלק גבוהה יחסית וביצועים עצלים. אם הפוקוס היה מדובר בדגם שלאחר מתיחת הפנים בפוקוס הייתי ממליץ לך כן להחליף, בהנחה ומדובר ברכב במצב מכאני וקוסמטי טוב.

אבל ​כרגע לדעתי עדיף לך להישאר עם לאנסר. כבר עשית לה יישור קו והשקעת בה לא מעט. בסך הכל מדובר ברכב טוב, אמין מאוד וזול לאחזקה. תהנה ממנה כמה שנים ובעתיד כבר תשדרג למשהו עדיף בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
  • תוכן חדש...