Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי כמה סטים כבר מאיביי ודילאקסטרים, כמובן סחורה סינית. הזמנתי לדים וכל כמה שבועות אחד מהם מתחיל לאט לאט להבהב ולרמוז לי שהוא גוסס. יש לי 13 לדים מאיביי לבנים, החלפתי כמה זוגות כי תמיד אחד מהם מתחיל להישרף. אני לא כל כך זוכר אם רק צד אחד מתחיל להבהב אחרי כמה שבועות אבל בדרך כלל כולל היום ראיתי שזה תמיד בצד שמאל..

לא יודע, האם זו סחורה סינית על הפנים או שיש לי בעיה ? מה דעתכם ?

אני תמיד מחליף לבד ומרכיב לבד, אבל אני מודה שאני נוגע המון במנורות. האם זאת הבעיה ?

פורסם

כנראה זרם גבוהה מידי.

נתקלתי בלדים ששמתי בפנים הרכב והחזיקו המון זמן, לדים מאותו הסוג במספר מתו אחרי שבוע.

באורות חניה החזיקו אולי שעתיים.

תסתכל במפרט של הסינים באיבי מה הזרם המומלץ, תבדוק כמה זרם מספקות בית הנורות במספר. תסיק מסקנות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

12V אושריקו אבל אני מתכוון לזרמים לא למתח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה צריך לבדוק את הזרם עם רב מודד ואז לראות כמה ממליצים הסינים.

אין לי הסבר למה הלדים נשרפים בזמנים שונים.

תנסה פעם אחת להזמין משהו קצת יותר איכותי מאתר מוכר ותבדוק מה קורה.

• תוכן חדש...