Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג בחירות שמח

היום נסעתי בכביש במהירות בין עירונית ופתאום יצא מולי רכב לעקיפה שהוא אולי לא היה מספיק לכן לחצתי במהירות ובחדות על הבלם, ומה שקרה הדוושה פתאום כאילו "צנחה" והרכב הפעיל כח בלימה הרבה יותר חזק ממה שהתכוונתי. הרגיש כאילו הוא בולם בשבילי.

מה זה? זה תקין?

שמעון המודאג

פורסם

שמעון המודאג, זאת כניראה מערכת עזר בבלימת חירום שמזהה לחיצה חזקה ו"משלימה" למקסימום את כוח הבלימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן, עזיבת הבלם הפסיקה את הבלימה.

במבט לאחור, אני חושב ביום יום אני מרגיש את המערכת בבלימות רגילות כאשר אני בולם בעוצמה מסויימת ומרגיש כאילו לקראת סוף הבלימה הרכב "מוסיף" כח בלימה ואז אני משחרר לחץ מהדוושה. חשבתי שיש תגבור מסויים לבלימה.

היום הרגשתי את המערכת עובדת בכל הכח

פורסם

אכן כך, המערכת רגישה לא לכמה אתה לוחץ אלא למהירות הלחיצה ואז מופעלת ואגב המערכת מכנית לחלוטין והיא חלק מהשסתום בקרה של הבוסטר.

פורסם

רציתי לשאול מאיזו שנה רנו יישמו מערכת זו ברכביהם?

אני מניח נכון כשאני אומר שאין את זה במגאן I אחרי מתיחת פנים (שנת 2002, מנוע 1.6 דגם EX)?

• תוכן חדש...