Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף מי ש"חוסך" ומרמה במקום אחד ,אוכל אותה בגדול במקום אחר.

בדרך כלל לצערי זה לא ככה במציאות, לא מעט מתעשרים או התעשרו תוך כדי שרימו ו/או צעדו על גופות של אנשים אחרים וטיפסו לפסגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עדכון.

תיקןם שמשה קדמית לא פחות מ900 שקלים,פשוט שחיטה על שריטה,לא ברור לי איך בשנת 2015 אין עוד פתרון לבעיה כזאת חוץ מלהחליף את כל השמשה.

1. זו לא שריטה, זה שבר, ועוד שבר גדול מאוד! ההבדל מהותי ביותר!

2. לך תחליף חלון גדול בסלון בבית (וזה עוד זכוכית פשוטה להבדיל מהטריפלקס ברכב) ותראה ש 1000 ש"ח זה ממש מחיר סביר.

3. איזה פתרון אתה רוצה? נשבר החלק! מה הלאה? ווקס לתיקון תאונת טוטל לוסט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

היי.

מבקש את דעתכם.

הרבה זמן רציתי למכור את הרכב ולהביא רכב יותר ''לצעירים''(קולט,פיג'ו 206 האצ'בק),יש לי מישהו שרוצה את הרכב,בכמה לדעתכם לסגור איתו ששני הצדדים ירוויחו.

תיקון שמשה 650 שקל מצאתי מישהו שיעשה את זה.

פולו קלאסיק שנת 2000 120 אלף ק''מ יד רביעית בנזין וגיר אוטומט,הוחלפו 4 רפידות 2 צלחות דיסק,גומיית הגה שמאל וימין,טיפול 10 מלא ושמנים.

מנורת ABS לפעמים דולקת לפעמים לא,בעיה של חיישן ככל הנראה(מכבה אותה בטסטים).

איזה מחיר לבקש ששני הצדדים יהיו מרוצים לדעתכם?,כשעשיתי את הטיפולים אמרו לי רכב מצויין מבחינה מכנית,כל מי שנגע לי באוטו,הבעיה יותר זה הקוסמטיקה אבל גם לא משהו רציני כל כך,טסט עוד חודשיים,לבקש 4500 או פחות לדעתכם?(יחסית לכל מה שראיתי ביד2,מחיר ממש נמוך,פרסמתי לפני יומיים והיו 300 חשיפות למודעה,הרבה בלבלנים)

עריכה אחרונה על ידי arsenall12
  • תוכן חדש...